Arama sonuçları: *

1. hsuwle

10000 TL monitör önerisi

Bir monitör bakıyorum ama kafam bayağı karıştı. 10.000 TL civarına, 2K çözünürlükte, 32 inç üstü ve en az 165Hz bir şey arıyorum. Film/dizi ağırlıklı kullanacağım, ama ara sıra ETS falan da oynuyorum. Bu fiyata önerebileceğiniz güzel modeller var mı?
  2. hsuwle

MSI G2412 Monitör Çizgi Sorunu – Garanti Süreci Hakkında Yardım

haftaya götürücem artık elden olarak itopyaya sonra 2 haftalık bir sehir dısına çıkcam geldiğimde teslim alırım artık
  3. hsuwle

MSI G2412 Monitör Çizgi Sorunu – Garanti Süreci Hakkında Yardım

Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 1.5 yıldır kullandığım MSI G2412 model monitörümde bir süredir ekranın üst kısmında yatay çizgiler vardı. Başta çok önemsemedim ve garantiye göndermedim. Ancak son zamanlarda ekranın alt kısmında da çizgiler oluşmaya başladı. Çizgilerin kablodan kaynaklı...
  4. hsuwle

MSI G2412 monitör üst kısmında yatay çizgi sorunu oluyor

MSI G2412 monitörümde ekranın üst kısmında ince bir yatay çizgi oluştu. Çizgi özellikle kırmızı, mavi ve yeşil gibi keskin renklerde belirginleşiyor. Siyah veya beyaz arka planda gözükmüyor ama renkli alanlarda oldukça rahatsız edici. Farklı HDMI ve DisplayPort kabloları denedim, sorun devam...
  5. hsuwle

GoodbyeDPI yükledim internet gitti

Başlıkta da yazdığım gibi GoodbyeDPI yükledim internet gitti ayarları sıfırladım yeniden başlattım interneti kapattım açtım gene gelmiyor.
  6. hsuwle

60000 tl laptop önerisi

50000 - 60000 TL bütçem var oyun oynamıyorum fazla genellikle iş için kullanacağım hangi laptopu önerirsiniz.
  7. hsuwle

RAMPAGE CARISMA MESH 4x120mm Kasamın Işığını Kapatma Yardımı

Kasamın ışığını kapatmak istiyorum ama kasamda bir ışık kontrolcü yok ve bilgisayardan teknik olarak çok anlamıyorum. Kullandığım kasa RAMPAGE CARISMA MESH 4x120mm. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz
  8. hsuwle

Elektrikli bisiklet önerisi

30 bin bütçem var bir elektrikli bisiklet arıyorum dışarda gezmeye markete avm ye vb gitmek için
  9. hsuwle

3 aylık Game Pass'i ücretsiz almak

valla kanka bilgisayara bakınıyordum xbox a girdim bi baktım ücretsiz gamepass yazıyor o şekil keşfettim
  10. hsuwle

diğer mağazalarda internet bağlı olmaya biliyor laptoplarda
  11. hsuwle

kendim deneyip buldum kanka
  12. hsuwle

Evet başlıkta da yazdığım gibi NVIDIA Türkiye'ye 3 aylık Game Pass vermiyor ama türkiyedende ücretsiz bir şekilde nasıl alabileceğimizi anlatacağım şimdi size, ben bu yöntemi 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum ve asla Game Pass'e para vermedim şimdiye kadar, bize lazım olan şeyler MediaMarkt...
Geri