Arama sonuçları: *

1. E

Prime B560M-A sisteme 2. RAM'i takınca sistem açılmıyor

2 ve 4du de denedim sabah sahtlerinde. suan yan yana takililar 1 ve 2 de.
  2. E

Çok teşekkür ederim hocam. Bir sorum daha olucaktı şimdi keşfettim, dediğim gibi 4 slotum var ve 2 ram için genelde işlemciye en yakına bir ram sonra bir boşluk bırakılıp öbürü takılır diye biliyorum şuanda yan yana taktım ramleri 16 gb olarak çalışıyor sisteme bir zararı olurmu acaba. Tekrardan...
  3. E

4 slota sahibim işlemciye yakın olan slota ram takınca çalışıyor bir boşluk bırakıp diğerine yani dual ram için uyumlu slota tek ram takınca çalışmıyor bu normal değilmi benim yanlış biliyorum acaba? 1717512824
  4. E

silgi ile temizlemeyi denedim etkisi olmadi. ramler bozuk olsa tek takdigimda calisirmiydi ikinide ayni slota denedim tek takinca calisiyor 1717512083 bios pili dedigini anakart uzerindeki pilse cikartip 5 dk bekledim fayda etmedi. xmp ayarindan fazla anlamam suan pc tek ram ile calisiyor...
  5. E

https://www.vatanbilgisayar.com/gskill-8gb-1x8gb-ripjawsv-kirmizi-ddr4-3000mhz-cl16-1-35v-single-ram.html ikiside bu sistemi uzun zaman once topladim single olarak aldim ikisinide ama kullaniyordum sikinti yoktu
  6. E

Prime B560M-A anakartini kullanıyorum, uzun suredir sistemde degisiklik yapmadim. Bugün PC'yi actigimda goruntu gelmedi ve anakarta turuncu bir isik yandi. RAM ile ilgili oldugunu gordum bir RAM'i cikartinca PC aciliyor ama 2.sini takinca acilmiyor. ayri ayri denedim tek taktigim calisiyor. BIOS...
Geri