Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Güç kaynağım çalışmıyor anlayan yardım edebilir mi

Evet maalesef aci bi tecrübe olmus oldu diyelim
  2. A

Aynen kanka ya öyle birsey yasadim maalesef. Ama anlamadigim sey ekran kartinin kablosunu takmistim onu nereye takicaktimki ekstra olarak
  3. A

Psuda bi sıkıntı yok calistirdim kisa devre yaparak anakartin hakkindan gelmisim sadece
  4. A

Bencede kendi hatanız der ondan göndermeyi denemeyi düşünmüyorum bile. Üstünde yazanlara göre, kullanma kılavuzu ve videolar eşliğinde yaptım da eksik bilgi ve dikkatsizlik sonucunda gerçekleşti. Tecrübe olmuş oldu teşekkür ederim.
  5. A

Psu sağlammış dediğin gibi. kısa devre yaparak test ettim şimdi
  6. A

Bu yöntemi şimdi denemeyi düşünüyorum tüm psularda aynıdır demi bu kısa devre olayı girislerin yeri farketmez yani demi
  7. A

Çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için Hayırlısı olsun diyelim ufak bi aptallık yüzünden pahaliya mâl olacak
  8. A

Peki Anladim, peki psuyu tek başına çalıştırmayi denediğimde niye elektrik gelmiyor şuan
  9. A

Yani anakart bizlere ömür mü
  10. A

Psu da hicbir tepki yok Benim düşüncemde şu yönde bence o kablo hicbir işe yaramiyor
  11. A

Herhangi birsey farkedemedim Hususi kokladim yanma kokusu varmi acaba diye ama yoktu 1762030306 Buraya jtpm1 yazan uere takmaya calistim
  12. A

Evet dikkatim dağıldı öyle oldu yanma nerde olmuştur peki Tekrar kullanilabilir mi
  13. A

450W yazan soketi JTPM1 yazan girişe takmaya çalıştım Temas ettiği anda gitti Anakartim da Msi pro B650m-e
  14. A

750W'lık Segotep bn750w güç kaynaklı bir kasam var bileşenleri montajlarken, Güç kaynağından gelen üzerinde 450W yazan bir soketi, anakartta büyük bir ihtimalle yanlış yere takmayı denedim sigorta atma sesi gibi bir ses geldi ve tüm sistem kesildi Şuan güç kaynağına elektrik gelmiyor çalışmıyor...
  15. A

Çözüldü✓ Ekran karti kasaya sığar mı

Gainward GeForce rtx 5060ti python III 16gb ekran kartı, Segotep radiant siyah kasaya sığar mı Ve ekran kartı desteği almama ihtiyaç varmı
  16. A

Yardım Hangi anakarti almaliyim çok acil yardim

Kankam çok bi bilgim yok oc hakkinda orta segment diye bu ikisini düşündüm asus daha iyi diyorsan garantiside fazlaymis hem onu alirim
  17. A

Yardım Hangi anakarti almaliyim çok acil yardim

İşlemci ryzen 5 7500f Msi pro B650m-e mi Yoksa Asus prime A620m-e CSM mi
  18. A

Sistem bileşenleri sizce nasıl yardım

Mesela 1759321285 Gösterdiğin ekran kartlari 8gb vram'li ve biraz daha pahalı Ram'de aynı özellikte olmasina rağmen daha pahalı
  19. A

Sistem bileşenleri sizce nasıl yardım

Sistem bütünü yaklasik 47000tl Anakart Msi pro B650m-e ddr5 6800mhz Oc M.2 Am5 Matx SSD Adata Legend 860 Sleg-860-1000gcs 1tb 6000/5000mb/s M.2 2280 Pcıe 4.0 Nvme Ssd Ekran Kartı Gainward 5060ti python III 16gb GDDR7 128bit İşlemci Amd Ryzen 5 7500F 3.7Ghz AM5 38mb cache 65W işlemci tray Ram...
Geri