Arama sonuçları: *

1. mustafamrt35

Asus Rog Strix sıvı metal önerisi

Merhabalar Rog Strix G16 cihszım var 3 yıl oldu artık ısı değerleri yükselmeye başladı sıvı metal değişimi yapıcam gpu için uygulanmıyor o yüzden elimde mx-4 var onu sürücem gpu tarafında cpu için kaliteli sıvı metal önerisine ihtiyacım var Icedragon® Pullwark™ Metal Series 128w Bunu buldum...
  2. mustafamrt35

Yardım 2023/2024 togg t10x alınır mı??

Başlıkta yazdığım gibi bir araç almayı düşünüyorum 1.8m civarına hyundai bayon vardı ama tabikide b segment bir araç sahibinden ilanlarına baktığımda aynı fiyat bandına 2023-2024 model civarında t10x modellerini gördüm uzun menzil v2 hepside şu an sıfırı 2.3m civarında ama bunlar 2 yıllık 1.8m...
  3. mustafamrt35

asus rog strix g16 g614jv wifi yok

internete bağlanmadığı için güncelleme yapamaz birde aygıt yöneticisinde kablosuz aygıtlar diye bir kısım bulamadım
  4. mustafamrt35

asus rog strix g16 g614jv wifi yok

asus rog strix g16 g614jv cihazım geldi freedos olarak kurulumunu yaptın windows 11 yükledim asusun sitesinden bütün driverları indirdim ama şu anda sadece ethernet bağlantısı var wifi ile alakalı bi driver bulamadım çözümü bilen varmı?
  5. mustafamrt35

Yardım Laptop için M2 SSD Öneri

980 pro nası sizce?
  6. mustafamrt35

aynı ssd ye hepsiburada dan bakmıştım amazondan hiç almadım güvenilirmidir? arada 500 tl fark var
  7. mustafamrt35

4060 13650hx olan model
  8. mustafamrt35

Rog strix g16 siparişi vericem içerisinde 512 gb ssd var yetersiz geldiği için 1 tb daha yanında sipariş vermek istiyorum kaliteli ve abartı fiyat olmayacak şekilde öneriniz varmı?
  9. mustafamrt35

Asus rog ve hp victus hangisi?

Mobildeyim ondan gözükmüyor galiba
  10. mustafamrt35

Tam model numarasını verebilirmisin ve memnunmusun bi hata falan aldınmı
  11. mustafamrt35

Tuf serisindeki ısınma problemi çözüldü rogum fanlarından takıldı diye bir duyum aldım doğrumudur ısı sorunu çözüldümü tuflardaki?
  12. mustafamrt35

Anladım rog en mantıklısı sanırım şu anda fiyatı ve özellikleri konusumda
  13. mustafamrt35

https://app.hb.biz/OI2RJagZ7vDN bu nasıl? Teknosada mağazada 43 bin ve 180w ekran kartı olduğu söyleniyor 13. Nesil işlemci yokmu dedim 13 ve 14 bilerek koyulmadı onlarda 100w üstüne fazla çıkmıyor bunlarda tam verimli çalışabiliyor dedi ne kadar doğrudur bilmiyorum
  14. mustafamrt35

Victus ile aynı parçalar var neden daha pahalı? Birde acer ısınma sorunu çok diyenler duymuştum kullanan biri varmı acaba
  15. mustafamrt35

Evet ama birde şu intelin sorunları çıkmaya başladı laptoplardada var diyenler var birazcık korktum o konuda 50-55k ya kadar yolu var ama uygun fiyat olması iyi olur Evet ama kalitesi ve sorunsuz olmasıda önemli donanımı iyi ama sorunları varmı? Birde dell g15-16 lar nasıl?
  16. mustafamrt35

https://app.hb.biz/795ySd2v8e2R https://app.hb.biz/oLh9lnJhZItL 2 cihaz arasında kaldım teknosada baktığımda ikiside kaliteli görünüyordu victusda 5600 mhz ram olduğu söylendi. Yani sonuç olarak hangisi mantıklı bu cihazların kullananlar varsa görüşlerini bekliyorum
  17. mustafamrt35

HP Victus alınır mı??

Dediğin sorun eski serilerde varmış güncel videolar var baktım onlarda sorunu çözmüşler fanları rog modellerinde kullanılan fanları takmışlar birde hafa dolaşımı için birşeyler yapmışlar birçok oyunda kolay kolay 80 dereceyi geçmiyo testlerinde 1717835512 Ryzen neden daha ucuz o zaman onu...
  18. mustafamrt35

HP Victus alınır mı??

Ryzen serisine pek bulaşmak istemiyorum eski bilgisayarım ryzen idi ve çok ısınıyor test videolarına baktığımda f15 in ryzen serisi olanlar intel serisine göre cidden çok daha fazla ısınıyor onu fark ettim tuf serisi ile rog serisi arasında ışık gibi ufak farklılıklar haricinde önemli...
  19. mustafamrt35

HP Victus alınır mı??

Masaüstü alamam dışarıda olduğum anlar oluyor ve kyk da kalıyorum 1717800359 Ryzen pek istemiyorum çok ısınıyor dell güzelmiş ama neden o fiyatlara i9 var hani normalde +50k larda i9 olur birşeyinde sorunmu var anlayamadım
  20. mustafamrt35

HP Victus alınır mı??

Yani önerin ne olur asus rog haricinde her laptopta bi kötü yorum var anlamadım bu işi
Geri