Arama sonuçları: *

1. 4hm3t09

Öneri Kensa 20000mAh 65W powerbank alınır mı.

Kendime powerbank almayı düşünüyorum araştırmalarım sonucunda bir iki tane güzel fiyatlı ürün buldum fakat kalitesinden pek emin değilim. Ürünlerin internette incelemesini bulamadım. Kensa ve baseus markalarından almayı düşünüyorum fiyatları iyi olduğu için. Sizce hangisi daha mantıklı ve uzun...
  2. 4hm3t09

Çözüldü✓ Gamepower Gasket Pro X yağlı switchin yağı ne zamana kadar dayanır?

hepinize teşekkür ederim beyler sonuç olarak AULA F75 aldım.
  3. 4hm3t09

valla Ajazz AK820 PRO ve Akko 5075B plus arasında kaldım akko türkiyede satılmıyo galiba stok bulamadım. Ajazz alıcam gibi bir de tuşlarını sonradan değiştirebiliyor muyuz? internete ne yazsam uyumlu tuş takımı bulurum?
  4. 4hm3t09

Gamepower Gasket Pro X almayı düşünüyorum. Switchlerin yağı ne zamana kadar dayanır. Yağ koyarken nereden konur. Yardımcı olursanız sevinirim.
  5. 4hm3t09

ASUS TUF A15 wifi kartı değiştiricem ama kaç girişli kart soketi var bilmiyorum

yeni asus tuf a15 laptop alacağım çoğu laptopta olduğu gibi wifi kartları kalitesiz oluyormuş ben de laptobu aldığım gibi wifi kartı değiştirmek istiyorum. yeni takacağım kart intel ax210 wifi kartı. bu kartın dişleri bu laptopa uyumlu mudur ve intel in wifi kartı iyi midir? yeni kartın 3 dişi var.
  6. 4hm3t09

Yardım dying light 2 ultimate sahibi olanlara yeni Dying Light The Beast oyunu bedava

Şimdi oyun sende varsa ve sadece ultimate sürümüne yükseltirsen 22.50 dolara alabiliyosun ama oyunu çıktığı zaman alırsan büyük ihtimalle 1500 2000 TL arası 45 50 Dolar bi fiyatı olur. Şu an ultimate sürümü her türlü daha kârlı olur bence.
  7. 4hm3t09

Yardım dying light 2 ultimate sahibi olanlara yeni Dying Light The Beast oyunu bedava

başlıkta dediğim gibi yeni oyunu bedava alabilmek için Dying Light 2 Ultimate Edition a sahip olmak gerekiyormuş. Bende şu an Dying Light 2 Reloaded Edition var. Bu oyunu Ulitimate pakete yükseltirsem yeni çıkan The Beast oyununu hala bedavaya alabilir miyim.
  8. 4hm3t09

Acer Nitro 5 AN515-58-7687 vs LENOVO LOQ AMD Ryzen 7-7840HS 16GB RTX4060 8GB

https://www.amazon.com.tr/Acer-AN515-58-7687-Bilgisayar%C4%B1-i7-12700H-NH-QM0EY-007/dp/B0C85X799P?ref=dlx_deals_dg_dcl_B0C85X799P_dt_sl14_e2&th=1...
  9. 4hm3t09

Acer Nitro 5 AN515-58-7687 vs LENOVO LOQ AMD Ryzen 7-7840HS 16GB RTX4060 8GB

hangisi alınır beyler performans, soğutma, işlemci, fan sesi, ekran kalitesi, vs. hangisi daha iyidir.
  10. 4hm3t09

Veterinerde kedi ötenazi fiyatı ne kadardır?

ilk önce veterinere gittim zaten adam serumlarını orda taktı diğer serumları da bana verdi nasıl yapacağımı gösterdi aynı şekilde kendim evde yapmaya devam ettim. 1715438257 ben aydında oturuyorum.
  11. 4hm3t09

Veterinerde kedi ötenazi fiyatı ne kadardır?

Kedimin böbrek yetmezliği vardı. Tedavi için bazı ilaç ve serumlarını alıp kendimiz kediye verdik. Ama durumunda hiç iyileşme olmuyor sadece yatıyor, yürürken dengesini kaybediyor, hiçbir şey yemiyor ve içmiyor. Durumu daha kötüye giderken de tahminimce kedinın canı yanıyor. Bunun için canı daha...
  12. 4hm3t09

Yardım James Donkey 710 kulaklık padlerini çıkardıktan sonra tekrar takılabiliyor mu?

kulaklığı 6 7 senedir kullanıyorum ve padleri artık soyulmaya başladı. O yüzden padleri çıkarıp temizledikten sonra tekrar takmayı düşünüyorum ama çıkardıktan sonra tekrar takılır mı emin değilim. Bunu aynı kulaklıkta deneyenler varsa yeniden takmak mümkün mü mümkünse nasıl kolayca takabilirim...
  13. 4hm3t09

Yardım ready or not yükledim ama bütün yazılarda -missing string table entry- yazıyor

Ready Or Not indirdim ve açtığımda bütün yazı yazan yerde missing string table entry yazıyor. Steamden dosya bütünlüğünü doğruladım hala aynı şeyler yazmaya devam ediyor. Bunu nasıl çözebilirim.
  14. 4hm3t09

Çözüldü✓ Delux m800 pro içini temizlemek için üstteki tuşları kırmadan sökmek mümkün mü?

yok dışardan toz falan giriyordur o yüzden bi açayım dedim 1705600361 tamamdır teşekkürler
  15. 4hm3t09

Çözüldü✓ Delux m800 pro içini temizlemek için üstteki tuşları kırmadan sökmek mümkün mü?

Başlıkta gördüğünüz farenin içini temizlemek için açmam gerek bunun en uygun yöntemi sizce nedir?
  16. 4hm3t09

Çözüldü✓ amazon üzerinden yurdışından mouse alıcam fazladan gümrük parası öder miyim

eyw knk başka yerden aldım çok beklemek istemediğim için
  17. 4hm3t09

Çözüldü✓ amazon üzerinden yurdışından mouse alıcam fazladan gümrük parası öder miyim

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BZTZCX9Y/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AE39AUHGQLJS4&th=1 amazondan bu mouse u alacağım yurdışından geleceği için gümrük parası öder miyim. sepetime eklediğimde ek bir ücret yansımıyor sonradan ek ücret ödetebilirler mi.
  18. 4hm3t09

Öneri CS2 güncellemesinden sonra hangi kasaların fiyatı artar?

eyvallah cevap için
  19. 4hm3t09

Öneri CS2 güncellemesinden sonra hangi kasaların fiyatı artar?

CS2 güncellemesi gelmeden birkaç tane fiyatı yükselebilecek kasa ya da skin almak istiyorum. Sizce hangilerini almalıyım.
  20. 4hm3t09

yeni aldığım tp link bluetooth 5.0 usb çalışıyor ama hiçbir şey algılamıyor

aldığım bu usb yi kasaya takınca BT yeri geldi ama hiçbir yeni aygıtı algılamıyor. kendi internet sitesinden driver yükledim yine olmadı.
Geri