Arama sonuçları: *

1. R

Çözüldü✓ HP Victus 16 hangi modeli almalıyım?

Teşekkür ederim. HP Store N11 aracılığıyla 3000 TL indirimli olarak 34000 TL'ye satıyordu fakat şuan da hiçbir alışveriş sitesinde Hp store tarafından S0046NT modelinin satışı yok...
  2. R

Kıymetli okurlar, Laptopu yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. Kasası plastik olduğu için çarpmalarda üzerinde iz bırakıyor. Çizmemeye özen gösteriyorum. 3 saat CoD MW(2019) oynadım ve sıcaklık 80 dereceyi geçmeyip o civarlarda seyretti. Bende laptop standı almaya karar verdim. Fansız olan...
  3. R

Değerli yorumlarınız için teşekkürler. S0046NT aldım.
  4. R

Son dönemlerde fiyatların aşağı ineceğinden bahsedildi bu laptop için bu fiyat dip mi yoksa beklemeli miyim? Kart dönümüne 5 gün kaldı. 5 gün daha beklemeyi düşünüyorum. Eğer daha aşağı inemezse bu fiyattan alacağım.
  5. R

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Bu bilgisayarı daha çok A++ oyunlar Elden Ring, GoW, RDR2, Ghost of Tsushima gibi oyunlar oynamak istiyorum. Panel farkı var mı ikisi arasında tam anlayamadım. O konuda da yardımcı olursan sevinirim. Gönlüm daha çok Ryzenden yana. Daha çok performans...
  6. R

Hp Victus 16 almayı düşünüyorum hangisini almalıyım? Rtx 4060 model tercih edeceğim. Watt değeri en az 120 olsun. İşlemci olarak R5 7640HS ve R7 7840HS arasında çok fark var mı? I5 14500HX tercih etmeli miyim yoksa R5 veya R7 yeterki mi? R5 7640HS Fiyat 31K https://app.hb.biz/Qbc9PHMVnwjw...
Geri