Arama sonuçları: *

1. E

Kalp Ritmi Hakkında.

Biontech 2 doz
  2. E

Kalp Ritmi Hakkında.

Öncelikle çok çok geçmiş olsun, doktorlar büyütülecek bir şey yok diyorsa tabii bize de güvenmek düşer bana da dediler fakat ben inanamadım bu yüzden panik atak/anksiyete hastasıyım. Askerlik konusuna gelecek olursak, sen askerliğini yaptın abi böyle düşünmek senin askerliğini yapıp bitirmen...
  3. E

Kalp Ritmi Hakkında.

Anlaşılan o ki ekstrasistol var, aşırı derecede gençlerin çoğunda nedeni belirsizmiş ilk olduktan 2 hafta sonra ekg ve eko çektirmiştim aradan 2 yıl geçti halen devam ediyo ve bu süre içerisinde psikolojik bir sebeple ortaya çıkardığım ekstrasistolü, uyku düzensizliğimle sigara kullanmamla yeme...
  4. E

Kalp Ritmi Hakkında.

Öncelikle çok geçmiş olsun sizin ne gibi şikayetleriniz vardı ve sağ dal blok çıktı ne demek? 1719943431 Birde EKG ve EKO da bir sorun çıkmış mıydı kan testinde falan örneğin.
  5. E

Kalp Ritmi Hakkında.

Sadece ve sadece annemin guatr nedeniyle dayımın ise şeker nedeniyle ritim bozukluğu var o kadar, ki her insanın kalp ritmi de çok iyi değil. Hatta annemin de panik bozukluğu var yıllardır o da benim yaşlarımda başlamış 18-20 li yaşlarında bu taşikardi.
  6. E

Kalp Ritmi Hakkında.

Psikiyatriden geldim, doktor bu yaşlarda normal başlayabilir dedi ve kardiyoloji doktorun bir şey yok diyorsa yoktur dedi. EKG bile yeterli bu yaşta senin için dedi, ki bu problemlerim 16 yaşımda başladı şuan 18 yaşımdayım. Ailede de bir şey yok, gayet apaçık psikolojik dedi bakalım. EKG...
  7. E

Kalp Ritmi Hakkında.

İyi de göründüm psikolojik olduğunu söylediler 3 ayrı doktor hatta iş yerindekiyle beraber 4, ama halen devam ediyor bu yaşadıklarım yani çok değişik düşüncelerim var ayırt edemiyorum halen psikolojik mi yoksa bir şey var mı diye. Mantık çerçevesinde 16 yaşımda neden kalp rahatsızlığı ortaya...
  8. E

Kalp Ritmi Hakkında.

Psikiyatri doktor mu?
  9. E

Delirecek gibi hissediyorum

Evet, tam emin değilim hatta bunu diyerek bile dışardan insanların gözünde bir anksiyete/panik hastası olduğum görülecek ama emin olmamakla beraber sanırım kalp rahatsızlığım yok sadece arada bir yokluyor ve iki yıl kadar devam etti ediyor da şu son sıralar bende etrafı yabancı olarak görüyorum...
  10. E

Kalp Ritmi Hakkında.

2-3 Ayrı doktor gezdim birisi kardiyolojiydi o da Mehmet Akif Ersoy Kalp Damar Hastanesinde bir doktordu, Akciğer grafisi, EKO ve EKG çekti son olarak steteskop ile dinledi bir şey olmadığını söyledi ve acilen bir psikiyatriste görün dedi gönderdi.
  11. E

Kalp Ritmi Hakkında.

Ya sürekli kendimi avutuyorum stajım bitti ve iş bulmam gerekiyor arkadaşlarım ne zaman başlarsa bende aynı yere gideceğim şuan kafam çok karışık ailemden çok arkadaşlarım beni çok rahatlatır, ha tamam ailemde rahatlatır ayrı ama nasıl her konuştuğum konuyu aileme anlatamam da arkadaşlarıma...
  12. E

Kalp Ritmi Hakkında.

Geçmiş olsun, halen daha araştırıyorum ben anlayamadım maksiumum iki saniye süren hızlanan ve sanki biri kalp masajı yapıyormuş, kalbin üstünde küçük bir insan zıplıyormuş veya yay gibi üstüne bastırıp salıyorlarmış gibi bir şey daha sonra normale dönüyor kalp hızım sadece iki üç saniyelik böyle...
  13. E

Kalp Ritmi Hakkında.

Sizi hatırlıyorum Pew Pew https://forum.donanimarsivi.com/konu/panik-atak-mi-yasiyorum.917244/ Cevaplarınız için teşekkür ederim.
  14. E

Kalp Ritmi Hakkında.

Sence sorunum ne psikolojik mi?
  15. E

Kalp Ritmi Hakkında.

Şimdi eforla artmıyor aslında eğilince olabiliyor, durup dururken olabiliyor, bilgisayar başında dururken olabiliyor ve iş yerinde otururken de olabiliyor veya yürürken. Mantık çerçevesinde düşünecek olursam kendimi de avutacak olursam 16 yaşında kalp ağrısı bile olmayan fakat felaket derecede...
  16. E

Kalp Ritmi Hakkında.

Ya daha önce yaşayan var mı diye merak ettim aslında, ben doktora gittim bir şey çıkmadı hani tavsiye almak istiyorum sadece onun dışında tekrar gitmeyi planlıyorum yaş 18 çok mu erken bu hastalıklar için bilmiyorum ama belki de anksiyete/panik mevcut.
  17. E

Kalp Ritmi Hakkında.

Teşekkür ederimm.
  18. E

Kalp Ritmi Hakkında.

Merhabalar, 16 yaşımda kalbimde bir ağrı başladı ve üç gün sürdü. Muhtemelen kas ağrısıydı 1. Gün hep ağrıyordu fakat 3. Gün hareket edince ağrımaya başladı bir yukarı bakınca bir sola bakınca ağrı şiddetleniyordu. Ailede genç yaşta kalpten rahatsızlığı olan ve ölen yok. Annem ile dayımın ritim...
Geri