Arama sonuçları: *

1. P

Amazon'dan alınan Xbox kolu iade edilir mi?

İyi Sosyaller arkadaşlar. 10 gün öncesinde Amazon üzerinden aldığım Xbox kolunu alışamadığımdan dolayı iade etmek istiyorum. İnternet sitelerinde 1 ay icinde iade alınır yazîyor ancak ben kutunun icinden cıkan pili kullandım biraz ama her seyi sorunsuz bir sekilde paketledim. Pili kullandığım...
  2. P

Yardım Xbox kolumun RT ve LT tuşları titreşim sağlamıyor

İyi sosyaller arkadaşlar. Bilgisayarımda kullanmak için Xbox 9. nesil gamepad aldım. Kolu Forza Horizon Cyberpunk vs oyunlarında denediğimde titreşim var ancak RT ve LT tuşlarında adaptive triggers özelliğinin çalışmadığını fark ettim. Ardından Xbox donatları uygulamasından güncelleştirme yaptım...
  3. P

Öneri İşlemci yükseltmeli miyim

Anladım hocam. o zaman şu an için böyle idare edip 2 yıla temizinden bir sisteme geçmek lazım. 1725199638 Problem değil reis nolcak
  4. P

fps olarak çok artış olmayacaksa almam kral da nasıl pek fark olmaz anlamadım
  5. P

Mevcut sistemimi 2-3 yıl sonra yan sistem olarak kullanıp sıfırdan temiz bir pc alacağım. Şu an için beni 2-3 yıl idare etse yeterli.
  6. P

İyi günler. Sistemim cs2 lol valorant tarzı oyunlarda garip şekilde 200 fps üzerine cıkmıyor. Acaba işlemcimi mi yükseltmem gerekir? Yükseltme için de *ryzen 5 5600* işlemcisini düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. Ekran kartım: Galax RTX 4060 8GB Anakartım: Gigabayt b550m s2h DDR4 Ram: OlOy...
  7. P

Yardım İşlemcim için soğutucu önerisi

Hocam ben phantom spirit modelini tercih ettim.
  8. P

Anladım hocam mazur görün yeni yeni öğreniyorum. Teşekürler.
  9. P

Hocam anakartım da böyle. Şu an zaten verdim siparişi ama youtubede videolardan baktığım kadarıyla sanki büyük mü kalıyor soğutucu?
  10. P

Hocam kasam Corsair Carbide Spec-Delta RGB CC-9020132-EU Led Fanlı 650W kasa. Chatgpt den araştırdığım kadarıyla kasaya da uyuyor havalandırma. Tavsiyeniz için çok teşekkürler sipariş ediyorum.
  11. P

Hocam şimdi sipariş vereceğim de önerdiğiniz iki soğutucu arasında yalnızca rgb farkı var değil mi?
  12. P

Bence rgb ile birlikte çok güzel duruyor zaten aynı model. Bir de rgbli olsun bakalım:)
  13. P

Daha öncesinde gaminggentr den ekran kartı aldım ve kargolama sürecinden çok memnun kaldım bundan dolayı tercihim attığınız fan olacaktır. Teşekkürler.
  14. P

İyi günler arkadaşlar. İşlemcim Amd ryzen 5 3600. Soğutucu olarak stok fan kullanıyorum. Oyunlarda sıcaklık değerleri 80+ civarları geziyor. Normal değeri 60larda. Malum bunda yaz mevsiminin ve yaşadığım şehrin (Adana) de etkisi vardır. Ben de işlemcim için kule tipi soğutucu veya sıvı soğutucu...
  15. P

Yardım SİSTEMİM İÇİN İŞLEMCİ ÖNERİSİ

İşlemcim çok ısınıyor oyunlarda 82 83 derece görüyor stok fanla beraber.
  16. P

o zaman şu an mevcut işlemcime kule tipi soğutucu alayım mı idare etmesi için
  17. P

Oyun için ama online.
  18. P

Anladım hocam ancak 5000 lira bütçem var önerdiğiniz işlemciler de biraz aşıyor bütçemi. Eğer 5600 da verimli olmayacaksa problemimi çözmeyecek demektir o zaman paramı biraz daha biriktireyim.
  19. P

Hocam onceki ekran kartım bozulduğu için yeni ekran kartı satın aldım masrafım çok şu an bütçem sadece işlemciye yetecek durumda.
  20. P

Anladım hocam. 5600 için ne düşünüyorsunuz peki?
Geri