Arama sonuçları: *

1. D

Çözüldü✓ AKVARYUM KASA NZXT H6

Bitfenix cube2
  2. D

MSI X870p wifi 7800x3d ayarları

MSI X870p wifi 7800x3d tüm anakart ve işlemci ayarlarının olduğu bi video gelir mi rica etsem donanımarşivi ekibine sesleniyorum, sorun yaşadığım kısım anakartta menü farklı bu yüzden yapamadım bişi
  3. D

4. D

Kasa geldi kurdum süper malzeme kalitesi burdayım diyor alın aldırın ücret iadesi de cabası
  5. D

Nereden alırsak alalım faturayı yükleyince geri ödeme yapıyor sanırsam doğru mu anladım
  6. D

Teşekkürler
  7. D

ARKADAŞLAR MERHABALAR FİYAT AÇISINDAN NZXT H6 BENZERİ KASA ÖNERİNİZ VAR MI ACABA BU KASANIN MODELİNİ ÇOK BEĞENDİM ANCAK Bİ YAN SANAYİSİNİ BULAMADIM
  8. D

İŞLEMCİ HIZI SABİT NASIL TAM PERFORMANS ALABİLİRİM

Valla biosta yeni bios valla biosta yeni biosmuş menü farklı geldi kafam karıştı ramlari 6000 e çektim Expo açtım bi kaç bişi daha yaptım YouTubedakilere göre tam verim nasıl alacağım bi türlü randıman tutturamadım
  9. D

İŞLEMCİ HIZI SABİT NASIL TAM PERFORMANS ALABİLİRİM

Arkadaşlar merhabalar 7800x3d kullanıyorum anakart MSI x870p. Ramler Lexar 2x16 CL değeri 28 6000 MHz. Soruna gelecek olursak işlemcinin bütün çekirdeklerinden 3.75 sabit frekans alıyorum yükte veya boşta çektiği watt değeri maximum 45. Böyle bir işlemciden tam performans alamıyorum nerde nasıl...
  10. D

GPU VE HOTSPOT FARKI

Kart sıfır 1 yıllık işlem görmedi 1747727933 İşlemci mi ekran kartı mı çekirdek?
  11. D

SİSTEM OYUN OYNARKEN RESET ATIYOR

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımı yeni topladım oyun oynarken kapanıp açılıyor sürekli özellikle RUST oyununda ve last of us 2 de kapanıyor sürekli sebebi ne olabilir. Sistem özellikleri şu şekilde MSI x870p pro anakart, 16x2 GL 28 LEXAR RAM, 7800x3d işlemci, MSİ 4060ti 16 GB EKRAN KARTI, 240mm...
  12. D

GPU VE HOTSPOT FARKI

Arkadaşlar furmark testi yaptım Gpu temp ve hotspot arasında 60 derecelik bi fark var bu durum normal mi yoksa sorun ne olabilir. Oyun oynarken günlük 1 kere kapanıp açılıyor sistem işlemci 7800x3d anakart x870p ramlar Lexar 2x16 6000 MHz ekran kartı 4060ti 16gb
  13. D

TAM OPTİMUM AYARLAR İÇİN YARDIM

X870p wifi anakarta sahibim bios menüsü farklı olduğu için ayarlamaları yapamadım sadece bios güncelleyebildim, mesela ram ayarları işlemci ayarları YouTubeda da farklı menülerin olduğu ayarlar var kırmızı siyah tonlarda benim menü beyaz mavi anakart Msi nasıl yapmam lazım bilen var mı
  14. D

TAM OPTİMUM İÇİN BIOS AYARLARI

Menü farklı nasıl yapacağımı bilmiyorum anlatan bi video bulamadım
  15. D

TAM OPTİMUM İÇİN BIOS AYARLARI

X870p wifi anakarta sahibim bios menüsü farklı olduğu için ayarlamaları yapamadım sadece bios güncelleyebildim, mesela ram ayarları işlemci ayarları YouTubeda da farklı menülerin olduğu ayarlar var kırmızı siyah tonlarda benim menü beyaz mavi anakart Msi nasıl yapmam lazım bilen var mı
  16. D

SİSTEMİ KURDUM ANCAK FANLAR

Eski sistemde takılıydı standart aynı şekilde bu anakarta taktım fanlar evesky üstte saydığım parçalar yeni sistemdir ekran kartı hariç
  17. D

SİSTEMİ KURDUM ANCAK FANLAR

Sistemi kurdum bios a dsiplaydan ötürü giremiyorum format ta atamadım sadece 7800x3d. x870p anakart 32 gb 6000 MHz rexlar ram ve 4060ti ile birlikte eski ssdmi takıp sistemi açtım ancak fanlar sürekli son hız dönüyor sebebi nedir güncel bios veya format atmadığım için mi yoksa soketleri mi...
  18. D

EKRAN KARTINDA BELİREN LEKE

1 yıldır kullanıyorum teşekkürler 1744723884 Teşekkürler
  19. D

EKRAN KARTINDA BELİREN LEKE

Arkadaşlar merhabalar msi4060ti ekran kartımda üst kapaktaki vida kısımlarında sanki arabalarda kartel yağlanması gibi leke oluştu sebebi ne olabilir? (Sıvı soğutmayı kontrol ettim herhangi bir sızıntıya rastlamadım) Değerli yorumlarınızı ve çözümlerinizi alabilir miyim?…Not: kasanın olduğu oda...
Geri