Arama sonuçları: *

1. KaanBekir

Crimson desert 1600 TL’ye alınır mı ?

50tl ye de vardı ya 😅 1774704064 Ben baldur's gate 3 alıp bitirdim yaklaşık 3 4 ay oldu alalı hesabı hala aktifti şu an bilmiyorum ne durumda
  2. KaanBekir

Crimson desert 1600 TL’ye alınır mı ?

Valla ben gittim 70 TL'ye aldım bu oyunu oynuyorum miss gibi de, hesap alarak çevrimdışı oynuyorum steam üzerinden. Zararı var mı yok mu bilmiyorum ama baldur's gate 3 ü de böyle alıp bitirmiştim.
  3. KaanBekir

Sıfırdan Oyun Yapma Serüvenimdeki İlk Haftam

Küçük bir çocuğun akşam eve gelişi ve işte yaşanan paranormal olaylar konusu bu kısaca
  4. KaanBekir

Ahaha senden iyi senaryolar çıkacak gibi duruyor
  5. KaanBekir

Teşekkür ederim 1771185560 Epstein olayını yapamam sanırım ya dostlar yani dediğim gibi tamamen sıfırdan başladım bu yola ve ilk haftam daha sadece level design aşamasındayım sonrasında daha etkileşim jumpscare falan onlar olacak tavsiyesi olan var mı bu konularda veya tecrübeli olan
  6. KaanBekir

Bu oyundan sonra düşünebilirim sanırım çünkü sıfırdan başladım ve bu projeyi bitirmek istiyorum yine de fikrin için teşekkürler ☺️ 1771180345 Aslında benimde gözüme tuhaf geliyordu ona bir ayar çekeceğim teşekkürler
  7. KaanBekir

Mantıklı hocam da çok canice olur o da ya istemem sanırım :/
  8. KaanBekir

Dostlar merhaba, yaklaşık 1 haftadır oyun üzerine çalışıyorum ve şu an geldiği aşamayı sizlerle YouTube üzerinden paylaşıyorum. Sizce nasıl oluyor mu yani UE5 konusunda veya oyun geliştirme konusunda tecrübeli arkadaşlar eleştiri yapabilir mi. İyi kötü veya şunu şöyle yap tarzında. Fikirlerinizi...
  9. KaanBekir

❌İndirim Bitti! ANKER SOUNDCORE R50I NC BLUETOOTH KULAKLIK 1.399TL - AMAZON

Tekrar indirime girmiş arkadaşlar
  10. KaanBekir

Oyun Geliştirme Dünyasına İlk Adım: Tavsiyeleriniz ve Yol Haritası

Evet bende öyle düşünüyorum ücretsiz assestler var yapay zeka vs derken zaten ilk başta amacım belki 5 6 ay boyunca programı öğrenmek işleyişi çözmek Unreal engine 5 ile başlamak istiyorum yani zor vs deniliyor ama nedense yani bana daha yakın o gibi geldi o yüzden. Dediğim gibi amacım zaten 2...
  11. KaanBekir

Oyun Geliştirme Dünyasına İlk Adım: Tavsiyeleriniz ve Yol Haritası

Merhabalar öncelikle 8-5 çalışan bir kamu işçisiyim akşamları veya haftasonları vaktim var yıllardır oyun oynuyorum pc hakkında da teknik bilgim program bilgim vs yeterli düzeyde ama hiç kodlama oyun yapma işlerine hiç bulaşmadım. Şimdi bu karara vardım ve unreal engine 5 ile çalışmak istiyorum...
  12. KaanBekir

❌İndirim Bitti! BRAUN BT7420 Islak Kuru Tıraş Makinesi 1499TL fiyat tekrardan düştü!!!

Ulan ödeme ekranına kadar götürüyor sonra elimizde bulunmuyor diyor ne saçma :/
  13. KaanBekir

🔥İndirim Nothing Cmf Buds 2 1.139 TL

Bitmiş tüm renklerde indirim
  14. KaanBekir

🔥İndirim Blade 8 Adet Deodorant 😱 438₺ (TEKRARDAN İNDİRİMDE )

Ben aldım kokuları da gayet güzel sevdim tavsiye ederim
  15. KaanBekir

9999 TL AOC CU34G4 34" 0.5 ms WQHD Curved 180 Hz

Panel kalitesi güzelse niye alınmasın 34 inch ve 2k
  16. KaanBekir

9999 TL AOC CU34G4 34" 0.5 ms WQHD Curved 180 Hz

https://www.itopya.com/aoc-cu34g4-34-180hz-05ms-hdmi-dp-adaptive-sync-freesync-premium-hdr10-uwqhd-fast-va-curved-gaming-_u30891 Güzel indirim gibi duruyor. Vade farksız 5 taksit de var Axes karta. Pek detaylı bir bilgim yok monitör hakkında.
  17. KaanBekir

Bu monitör alınır mı indirimde

Ekstra 5 taksitle alabiliyorum
  18. KaanBekir

Bu monitör alınır mı indirimde

https://www.itopya.com/aoc-cu34g4-34-180hz-05ms-hdmi-dp-adaptive-sync-freesync-premium-hdr10-uwqhd-fast-va-curved-gaming-_u30891 Linkteki ürün alınır mı sizce indirim güzel gibi duruyor fps oyunları ile işim yok.
  19. KaanBekir

SİSTEMİM NE KADAR EDER?

2070li sistem mi 28 eder :)
  20. KaanBekir

Sistemim ne kadar eder sizce ?

Bence ikinci el piyasası aşırı saçma bozuk bu konuda. Rx580 li sistemlere de 15 16k para istiyorlar baktığınız zaman, sizin amacınız gerçek hak ettiği paraya satmaksa eğer 20k civarlarında bence ideal ama ben piyasadaki insanlar gibi kazık satmak istiyorum derseniz 30kya da koyabilirsiniz.
Geri