Arama sonuçları: *

1. Vachiron

F/p kulaklık 2.5k 3k arası

Çöp
  2. Vachiron

İslemci kullanım oranlarım cok yuksek

fortnite lobideyken bile %60 civarında oyund %100 den inmiyor i5 12400f islemci 4060ti asus ekran akrtı PRIME H610M-R D4 anakart sorun nedir yardımcı olurmusunuz
  3. Vachiron

Öneri Fortnite oyniyacak varmı suan

yas 17 canım sıkıldı gelin oyniyalim cok iyi degilim
  4. Vachiron

Yardım Bu oyun orjinal oyunmu

https://apps.microsoft.com/detail/9NCBL78CG9N7?hl=tr&gl=TR&ocid=pdpshare oyun on izleme ne anlama geliyor yorumlarda ana oyun gibi diyorlar ama bilemedim
  5. Vachiron

🔥İndirim POCO F4 6 GB 128 GB 11999TL * 45TL Kargo

şarji gayet yeterli ve şarji uzun sure rahat gidiyor ve hizli doluyor ram gayet bana yeterli genelde alanım bos oldugu zamanlarda sanal ram ekliyorum rahatsiz etmiyor 128gb gunumuzde cok fazla yeterli degil ama cok asırı oyun indirmedigin surece rahat malesef ısınma sorunu olmiyan bir cihaz yok...
  6. Vachiron

🔥İndirim POCO F4 6 GB 128 GB 11999TL * 45TL Kargo

yarım saat 40 dk da olur 1744737040 kullanhıyorum 1 yılı gecti fp muq oyun icin bu fiyata daha iyisi yok kamerada cok iyi
  7. Vachiron

Hazır kasa öneri hangisi mantıklı ?

https://www.gaming.gen.tr/urun/547313/pc-hocasi-gg10-4-amd-ryzen-5-5600-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-ti-oc-8g-v2-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ başka öneriniz yoksa bunu 1tb yapıp 29.300 e alacagım veya...
  8. Vachiron

❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud Ill Dts X Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 3884₺ (Hepsiburada)

vallahi sesi olsun mikrofonu olsun rezil deneyince gorursunuz
  9. Vachiron

❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud Ill Dts X Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 3884₺ (Hepsiburada)

rezalet cloud 3 kablolu faciaydı eski 1000tl lik fuxi h3 kulaklıgım daha iyiydi
  10. Vachiron

Öneri Oynayacak oyun bulamıyorum

Detroit deney Detroit deneyin hocam
  11. Vachiron

Yardım Hangisi tercih edilmeli kablosuz kulaklık pc

Fuxiyi onermiyorum sana knk 6k butcende cogu kisinin cloud 3 onermesine ragmen arkadasim pisman oldu o bile daha iyiydi manasinda soyledim kulakliklar ile ilgili bilgim cok yok ama ayni sekilde black shrak modelide onerilmiyor steelseries bakabilirsin bence biraz daha arastir...
  12. Vachiron

Fuximi yoksa cloud 3 mu soruyorsun
  13. Vachiron

Mouse hareket etmiyor

Forumda cogu kiside klasse mousepadlerde mousede calismama sorunu var butcenizi soyleyin ve yeni konu acmanizi oneririm iade edebilirsenizde edin ayni sekilde razer mousepadinizdedemi calismiyor
  14. Vachiron

Havit fuxi3 u bende kablosuz aliyim idare etsin diye almistim zaten vede onermem 1k ya aldim zaten dandik diyebiliriz kablolu ve kablosuzlarinda cok fark oluyor ama kabloluda cloud 3 den daha iyi kalitede ses cikmisdi test ettigimizde
  15. Vachiron

Mouse hareket etmiyor

Benimde eski 100 tl lik mousepadimi yeni mousem algilamiyordu sanirim sensorden kaynakli iade edebiliyorsaniz edin mousepadi ama mousede sorun olmadiğina eminseniz başka zeminlerde deneyin başka bir mousepad alabilirsiniz
  16. Vachiron

Öneri Oynayacak oyun bulamıyorum

Baldurs gate 3 deneyin hocam isterseniz değişiklik olabilir sizede
  17. Vachiron

Simdi insallah iade olur diye dua ediyor kendisi oyle diyeyim sen bilirsin
  18. Vachiron

Arkadasimin kargosu dün geldi kulakliği kullandi ve forumda buldugu butun ayarlari yapmasina rağmen kulakliği hiç beğenmedi yok hoperlor gibi cok fazla disariya ses veriyor izledigi şeyin sesi mikrofondan bize geliyor ses kasamiyor 1000 lik kulakliğa döndü rahatladi dunya varmis dedi benim fuxi...
  19. Vachiron

30-40 bin arası hazır kasa onerisi

o fiyata monitor dahil almak istiyorum hocam arkadasın o kadar butcesi var ama bence gerek yok 4060 ti li bi sistem ve 5600 veya i5 12 veya 13 gayet yeterli bence yanlısmı dusunuyorum zaten il pc si
  20. Vachiron

30-40 bin arası hazır kasa onerisi

4060ti kendi kasam 30 civarındada bisi onerebilirsiniz 1744314633 https://www.gaming.gen.tr/urun/547313/pc-hocasi-gg10-4-amd-ryzen-5-5600-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-ti-oc-8g-v2-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bu nasıl hocam 1tb yapılıp alınır mı?
Geri