Arama sonuçları: *

1. RehpyC.exe

Çözüldü✓ Format Sonrası M2 SSD Görünmüyor. MSİ B550 Gaming Plus

Hocam sorunu çözdüm bios üzerinden Nvme ssd ve sata portları çakışıyordu sanırım. Sata ssd'i söküp format attım. M2 SSD formattan sonra windowsu başarılı bir şekilde açtı. Daha sonrasından bios üzerinden sata portunu aktif edip sata ssd bağlayıp sorunsuz bir şekilde kullandım. Yorumunuz için...
  2. RehpyC.exe

uefi şeklinde fortmat yani windows u yüklüyorum ama sonra tekrar beni sürekli biosa atıyor.
  3. RehpyC.exe

Merhaba arkadaşlar MSİ B550 Gaming Plus anakartıma yeni bir M2 SSD aldım bios üzerinden format attıktan sonra sistemde görünmemeye başladı bu sorunun çözümü için yardımlarınızı bekliyorum ve rica ediyorum. Herkese hayırlı forumlar.
  4. RehpyC.exe

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Hayırlı olsun hocam. Monitörünüz geldiğinde ghosting, ölü piksel testi ''Sıfır Ölü Piksel Garantili'' olabilir ama işinizi şansa bırakmayın ve ışık süzmesi testi yapmayı unutmayın. Bir sorun olacağını pek düşünmüyorum ama bazen üretim hataları ya da taşınma sırasında ufak aksaklıklar...
  5. RehpyC.exe

Aradığınız özellikler nedir? Konfor, ses kalitesi, mikrofon, batarya ömrü vs..? Cloud III Wireless mı yoksa kablolu versiyonu mu?
  6. RehpyC.exe

Bu fiyat segmentinde bu özelliklere sahip f/p monitör yok. Alınıp sanş verilebilir.
  7. RehpyC.exe

Alınmaz, ben aldım kronik sorunlu bir kulaklık. Havitin kendi resmi sitesinde aldım 3 gün kullandım iade etme şansım oldu diğer sayfalardan alanlar hijyen bakımından dolayı iade kabul etmiyebiliyor.
  8. RehpyC.exe

Sizce Hangi Ekran Kartını Almalıyım

Yapabilir isen 3080ti almaya çalış 12k verebiliyorsan biraz indirim ile belki 12 veya 13k bandında 3080 Ti bulabilirsin.
  9. RehpyC.exe

Yardım Sıvı Soğutucu pompa aydınlatması ARGB aydınlatma çalışmıyor

yaptım hocam kasa içerisinde bulunan kontrolcü üzerinde 6 pin mevcut bende bu 6 pini 3 pine çeviren yani argb modunu kullabilmek için olan kablodan aldım
  10. RehpyC.exe

yardım edebilecek birileri yok mu acaba?
  11. RehpyC.exe

Yakın zaman önce BitFenix 360mm beyaz sıvı soğutucusunu aldım anakartımda ARGB desteği bulunmadığından dolayı kasamda bulunan ARGB hub üzerinden kontrol etmek için 6 PIN'i 3 ARGB çeviren bir kablo aldım. Kablo bugün elime ulaştı ama bağladığımda pompanın ışıklarının yanmadığını fanların...
  12. RehpyC.exe

Harici Disk sorunu !!

disk sağlığını kontrol ettin mi
  13. RehpyC.exe

Yardım Game Master 3 Fanlı Argb 360mm Watercooler Beyaz Sıvı Soğutma Alınır Mı?

Bu iki üründe radarımdaydı, bahsettiğim soğutucu 2415 TL ile Quantum bilgisayar sitesinde uyguna şatışta olduğundan eğer performası iyi ise bir şans vermek istedim. Bir süre sanırım indirimleri takip edeceğim, gibi yanıtınız için teşekkür ederim. 1717786203...
  14. RehpyC.exe

paylaşımın için teşekkür ederim. Kasam ve ekran kartım beyaz olduğundan beyaz arıyorum.
  15. RehpyC.exe

Öncelikle Selamün Aleyküm dostlar, 360mm beyaz Argb bir sıvı soğutmaya ihtiyacım vardı web'de dolanırken bu sıvı soğutmaya denk geldim acaba aranızda kullanan birileri varmıdır. Bütçem 3000 - 4000 civarıdır max, kasam akvaryum tipi bir kasa olduğu için Ryzen 5 5600 işlemcim ile bile max 92...
Top Bottom