Arama sonuçları: *

1. endoplazmiketikulum

🔥İndirim 🔥(29 Mart) Simex Monde Örgülü Type-C to Type-C 100W Şarj Kablosu 150 TL, 60W 125 TL🔥

Hocam şarj aletini yurtdışı alışveriş kapanmadan önce sheinden almıştım ugreen 45wlık modeldi yanlış hatırlamıyorsam. Kutudan kablo çıkmıyordu bende baseus kabloyu kuponla vs. aldım. Ölçüm yapmamı sağlayan alet maalesef yok tableti taktığımda orijinal şarj aletini taktığım gibi hızlı şarj...
  2. endoplazmiketikulum

🔥İndirim 🔥(29 Mart) Simex Monde Örgülü Type-C to Type-C 100W Şarj Kablosu 150 TL, 60W 125 TL🔥

Hocam tam tersi tablet xiaomi pad 7 telefon realme 10. Xiaomi tabletimi 45w hızlı şarj ediyor realme telefonu 33w edemiyor iade etsem konuda ki ürünü alsam problemim çözülür mü?
  3. endoplazmiketikulum

Baseus'un 100wlık kablosunu aldım 45wlık tableti hızlı şarj ediyor 33wlık telefonu hızlı etmiyor sebebi nedir iade edip farklı model mi almalıyım?
  4. endoplazmiketikulum

🔥İndirim Next YE-58GFSG8-QLED 58" 147 Ekran UHD 4K 17.999,00TL

Hocam 55 inçlik modelde gece film vs izlerken siyahları ne kadar derin verebiliyor cofdan çok bu mesele aklımı kurcalıyor.
  5. endoplazmiketikulum

Va panelli modelde kontrastta ve cof sayısında tokatlıyor kararsız kaldım.
  6. endoplazmiketikulum

147 ekranlı modelde va panel kullanılmış hdr dahil maks 200nit e çıkıyormuş evin salonu gün boyu güneş alıyor ekranı görmek zorlaşır mı yoksa 55 inçlik ips panelli modelini mi tercih etmeliyim onun nit değerleri va panelli modele göre 2 kata kadar fazla nit veriyor.
  7. endoplazmiketikulum

Getir ile 750 TL kazanma fırsatı son 2 saat

Kodu olan dmden yollarsa sevinirim.
  8. endoplazmiketikulum

Donanım Arşivi ile Yaşadığım Sorun

Twiti bende favlamıştım işin buralara geleceğini bilsem hiç o toplara girmezdim.
  9. endoplazmiketikulum

Dubleks ev için sorunsuz internet dağılımı planı

Merhabalar. 2 hafta içinde dubleks eve taşınıyorum. Alt katta internet altyapısı mevcut üst katta yok. Daha inşaat halinde olduğu için kablo döşemesi yaptırabiliyorum. Sizce nasıl bir altyapı yaptırmalıyım fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler.
  10. endoplazmiketikulum

Yardım Selam oyuncu kulaklıkda şu ikisinden hangisini daha çok önerirsiniz ? Ses kasmak

Aktif olarak h2002p modelini kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin.
  11. endoplazmiketikulum

3-4k Oyuncu Koltuğu Önerisi

Link var mıdır hocam teşekkürler.
  12. endoplazmiketikulum

Hocam normalde öyle yapardımda odam üst katta mutfaktan sandalyeyi al çıkar geri indir sürekli olacak şey değil annemde kızıp duruyor almaktan başka çare yok. Rofth vexa yı alsam işimi görmez mi hocam fiyatına göre iyi diyorlar bir bilginiz var mı model hakkında.
  13. endoplazmiketikulum

Öğrenciyim yazları çalışmaya gidiyorum yılda max 2-2.5 ay evde kalıyorum. Bu iki ay beni idare edecek 3-4k civarı oyuncu ofis farketmez koltuk arıyorum kilo 90 boy 1.90 tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler. Şu modeller ilgimi çekti kullanan veya deneyimleyen varsa desteğini...
  14. endoplazmiketikulum

7.500 TL bandında oyun koltuğu önerisi

https://www.dr.com.tr/elektronik/exvega-vesta-2025-kumas-oyuncu-koltugu-siyah/oyun-konsol/oyuncu-koltuklari/urunno=0002176428001
  15. endoplazmiketikulum

❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Hocam mıknatısı var mı kılıfın?
  16. endoplazmiketikulum

❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Hocam kalem linki varsa atabilir misiniz faydalanalım.
Geri