Arama sonuçları: *

1. B

Yaptığım şey etikmi ?

1200
  2. B

Yaptığım şey etikmi ?

Hocam neden güldünüzki 😅
  3. B

Yaptığım şey etikmi ?

Teşekkür ederim herkese.
  4. B

Yaptığım şey etikmi ?

Arkadaşlar bugün twitchte valorant vp çeklişi yapan bir yayıncı vardı. Biraz yalvardım oda sana kıyamadım dedi ve vp verdi. Kendimi dilenci gibi hissettim çok kötü oldum. Yaptığım şey gerçekten dilencilikmi ?
  5. B

Takıntılı düşünceden kurtulma

aklıma böyle dinden çıkaracak sözler gelince kafamı nasıl başka bir düşünceyle dağıtabilirim ?
  6. B

3060ti vs 4060 (yada 2.el attığım ilan mantıklımı)

Hocam 30k'ya çok daha iyi hazır sistemler var 1717834758 Hocam pardon şimdi fark ettim monitör felan dahilmiş alınır bence
  7. B

Hocam yaklaşik 2-3 yıldır bu durumdayım. Bir de yalnız başıma olurasam her saniye küfürler, isyanlar, inkarlar kafamda dolaşıyor. Bu durumdan sıkıldım. 1 ay boyunca gelmiyor aklıma sonra tekrar başliyor ne yapacağım hakkında en ufak fikrim yok 🫤. İnsternetten araştırığıma göre bu dinsel OKB diye...
  8. B

Hocam çıkmak istemiyorum zaten o yüzden endişe duyuyorum.
  9. B

indirdiğim dosya v,rüslümü ?

arkadaşlar batman arkhama türkçe yama kurdum virüstotal sonucu görseldeki gibi, açıp kurdum başım beladamı acaba ?
  10. B

Ne diyeyim arkadaşım Allah doğru yola dönmeni nasip etsin. Ben ne diyorum sen ne anlatıyorsun 🤷‍♂️
  11. B

Arkadaşlar son günlerde aklıma tövbe haşa Allah (c.c) içimden küfürler ediyorum, inkar ediyorum. Bu takıntı oldu böyle yapmak istemiyorum. Böyle düşününce halsizlik, ateş, terleme hissi geliyor. Ne yapacağım sürekli dinden çıktım diye telaştayım.
  12. B

indirdiğim dosya virüslümü ?

teşekkürler
  13. B

indirdiğim dosya virüslümü ?

arkadaşlar metro last light için türkçe yama indirdim. eklediğim fotoğrafta virustotal sonunu var sizce virüsmü ?
Geri