Arama sonuçları: *

1. O

Faceit Turnuvaya katılamıyorum!!!

herkesinkine baktık ama türkiye gözüküyor başka bir yerden daha mı seçmek lazım acaba
  2. O

Faceit Turnuvaya katılamıyorum!!!

Redbull kampüs turnuvasına katılıcaz 5 kişilik takımı kurduk herkesin ülke kısmı türkiye gözükmesine rağmen katılmaya çalıştığımızda Bir takım oyuncusu ülke gerekliliklerini yerine getirmiyor diyor. Belki biz yanlış bir şey yapmışızdır ama sanmıyorum, ne yapıcaz bilgisi olan acil yardım etsin...
  3. O

Marvel Spiderman Pc İndirimli var mı?

Her yerde fiyat 500tl bildiğiniz indirimli ve güvenilir bir yer var mı?
  4. O

Bluetooth Kulaklık Bağlantı

Bende Oppo Enco W31 kulaklık var. Kulaklığın özelliği olarak iki kulaklığa ayrı ayrı bağlanıyor bluetooth adaptörü alıcam bağlandığım zaman herhangi bir sorun yaşarmıyım?
  5. O

Masaüstü Pc için kaliteli bluetooth adaptörü neler var?

Merhaba,Oppo Enco W31 kulaklığım var pc de kullanmak istiyorum ama adaptörün kaliteli olması lazım bağlantı sorunu yaşamak istemiyorum ses kalitesinde herhangi bir düşüş de olmicak varmı önerebileceğiniz ürünler?
  6. O

Modemim bozuk onun yerine başka modem nasıl takarım?

Eyvallah 1628493267 Teşekkür ederim
  7. O

Modemim bozuk onun yerine başka modem nasıl takarım?

Türktelekomun verdiği baya eski bir modem var evimde modem odama uzakta ama eskiden internetim modemin yanında nasılsa odamda da öyleydi şuan interneti verimli kullanamıyorum.Elimde türktelekomun daha yeni model modemi var onu kullanmak istiyorum direk kabloları bağlasam çalışırmı yoksa ne...
  8. O

2000-2500TL Telefon Önerileri

Xiaomi note 9 pro un ne gibi bir problemi var
  9. O

2000-2500TL Telefon Önerileri

Ben Oppo A73 ve Xiaomi Redmi Note 8 düşündüm sizin önerileriniz neler?
  10. O

Ps3 kamerasını pc de kullanma

Cl-Eye model kameramı pc ye bağlıyorum driver da görüntü geliyor ama discord da görünmüyor.
  11. O

GTA V 0xc00007b sorunu nasıl çözülür?

onlar işe yaramadı
  12. O

GTA V 0xc00007b sorunu nasıl çözülür?

Epic Games den indirdim böyle bir hata verdi yardımcı olurmusunuz
Top Bottom