Arama sonuçları: *

1. G

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Keşke hocam 2400 e havada kaparım ama maalesef yok hiçbir yerde
  2. G

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Zaten msi ın gamepadini getirmişler. Acaba son gizlilerden bi tane 9. Nesil xbox gamepad çıkar mı en son 1 ay önce gelmişti ama bi umut bekliyorum :D
  3. G

Pc iadesi olur mu hiç kullanılmadı

Arkadaşlar bayramda vatandan pc toplamıştım. Eksik parça olduğundan hemen teslim almadım ve parça geldi ürün hazır gelip alabilirsiniz dediler. Bugün de yurt dışına çıkma ihtimalim netleşti. 2 hafta sonra yurtdışına gideceğim. Bu pcyi hala teslim almadım ama muhtemelen macunu işlemciye vs...
  4. G

Sistemi almalı mıyım? Tavsiye lütfen

Vatanın mağazadan satılan hazır sistemiyle toplamıştım. Attığın sistem de güzel 1tb ssd ve 12400 e yükseltince 21.800 e geliyor arada 400 tl fark var acaba 2 sistem arasında 400 tllik fark kasaya ve amd ye verilir mi üstüne kargo derdiyle uğraşmayacağım açıkçası çok arada kaldım 4060 Tİ 8gb lısı...
  5. G

İşlemcisi hoşuma gitmemişti. Yüksek r5 5600 anca karşılıyor beni. Hem hikayeli oyun oynuyorum hem de arka planda cpu yiyen uygulamalar çalışıyor. Ssd farkı da var ve kasasını da daha iyi olarak gördüm ilk attığımın. Aradaki farkı karşılar mı bilmiyorum ama en azından işlemci amd olsun istiyorum
  6. G

Unutmuşum ekledim 😂
  7. G

Sistem 22.200 tl Monitörüm 1080p daha mantıklı tavsiyeleriniz varsa dinlerim
  8. G

4060 vs 4060ti kafam çorba oldu

Hocam şöyle sistemin biri 20.300 diğeri 22.800 dediğim gibi 1080p de kullanacağım ve max cp 2077 ya da rdr2 oynayacağım için 4060 zaten oynatır diyorum dlss de var. Ama bunu söylesem de yok sen ti al diyen arkadaşım oldu. Donanım arşivinin 11 ay öncesindeki videosunda da ti modeline 8gb az zaten...
  9. G

Bi 2 sene 1080p kullanıcam monitörüm yok. 1080p de oynayacağım oyun da maksimum rdr2 olur. Bu yüzden etkili ancak ihtiyacım olmayan bir ekran kartı olduğunu düşündüm. Msi ve zotac arasında bi kalite farkı var mı bunu da merak ediyorum zotac ı hiç kullanmadım
  10. G

Arkadaşlar eski konuları da okudum ama bir türlü netleştiremedim. Zotac twin edge rtx4060 8gb Msi ventus rtx4060Tİ 8gb 4060 ti 8gb 2.5k daha pahalı. Biri diyor 8gb alıyorsan düz al parana yazık diğeri diyor ti al daha iyi Biri beni bu cendereden çıkarabilir mi? işlemxi r5 5600 1718448582...
  11. G

Hangi sistem daha mantıklı?

hocam mağazada 28k. 4060ti 16gblık. Sence alınmaz mı ekran kartı böyleyken fiyat neden böyle ?
  12. G

Anladım kule tipi yeterli olur o zaman işlemci amd alacağım.Bir de 1080p 144hz+ hem fps hem hikayeli oyunda kullanabileceğim ghostingi vs olmayan giriş seviye 23.8 inc monitör önerebilir misin?
  13. G

Hocam uzun uzun anlattığın için teşekkürler. Şuanki monster laptopumu 7 senedir sorunsuz kullanıyorum. Ekran kartı nvidia işlemci intel 1 kere bile başım ağrımadı. Kullandığım teknolojik cihazları titiz kullanıyorum ve dediğin gibi birinde başımın ağrıma ihtimali %5 diğerinde %15 ise %5 i tercih...
  14. G

Doğrusu bilmiyorum. Vramden önce düşünmem gereken neler olduğunu da bilecek kadar tecrübeli değilim. Sadece yakın fiyatlardaki 2 kartı karşılaştırıp fiyatı düşük performansı yüksek göstereni almaya karar verdim ama risklerini bilmiyorum
  15. G

Fİyat yazmayan hazır sistem işlemcisi 5500 dü 5600 yaptım rami 32ye çektim. 10+ gb vram alabileceğim 25k civarı başka sistem yok bildiğim kadarıyla. Amd isteme sebebim ucuz olması 5 5600 ile oyun performanslarını inceledim en iyi gözüken o
  16. G

Fiyatı yazmayan sistem 26600 Muhtemelen ikisi de f/p değil mobilde olduğumdan ayrı ayrı fiyatlarına bakmadım ama alacak olsanız hangisini alırdınız? Bir de bu ayarda başka tavsiyeniz olur mu rx6700xt ve r5 5600 dışında 4060 4060ti almak istemiyorum
  17. G

R5 5600- RX6700XT Tavsiye

Arkadaşlar ilk defa kasalı sistem alacağım. Sistem parçaları hakkında bilgim çok az hep Dizüstü kullanım. Emin olduğum tek şey bütçeme göre r5 5600 ve rx6700xt li bir sistem olması Monitör 1080p hazır rx6700xt ve 5600lü sistemleri 20-22k ya görüyorum ama açıkçası rami 16gb anakartı giriş seviye...
  18. G

Yardım Pc için Dualsense mi Xbox 9. Nesil mi ?

Çok teşekkürler.. Benim rekabetçi oyunlarımın hepsi(klavye+mouse)steam'de iken Hikayeli oyunlarımın hepsi indirimlerden aldığım için epic de. Uygulamalarla vs dualsense bağlanabiliyor ama açıkçası benim oynadıklarım bi tık eski ya da en yenileri 3-4 senelik. Dediğin gibi oyunlarımın hepsi...
  19. G

Yardım Pc için Dualsense mi Xbox 9. Nesil mi ?

Aklımdaki çoğu sorulara cevap oldu öncelikle elinize sağlık. Xbox'ın pil kullanımı "bunlamı uğraşıcam şarj edilebilir batarya kitinden alıyım" dedirtecek cinsten mi? Şahsen 1-1.5k ona vermek istemiyorum. Standart duracell günde 2 saat kullanımda ne kadar götürür beni? Zaman zaman kablo zaman...
  20. G

22 k lık bilgiseyseyar toplama

Eğer sistemlere çok hakim değilsen 2. El işine girmeni tavsiye etmem. Ben de kasa toplamak için sürekli araştırıyorum ama o kadar saçma fiyatlar var ki işin içinden çıkamadım. Millet 2. El olmasına rağmen daha düşük sistemleri daha pahalıya satmaya çalışıyor. Ve alıcıları da var garip şekilde
Geri