Arama sonuçları: *

1. J

Pawerbank onerirmisiniz

Pawerbank lazım telefonum not 20ultra en az 1/1.5kere şarj etsin ve bu konulardan çok anlamıyorum gerçekten iyi bir pawerbank istiyorum fiyat çok abartı olmasın teşekkürler
  2. J

Yardım Klavye sesi toklastirma

Yani simdiki gibi plastik ses geçmezse ugrasmicam evet ztn hotswap değil o sıkıntı ztn yoksa direk switch değişirdim
  3. J

Yardım Klavye sesi toklastirma

Apex pro tkl klavyem var sesini değilde daha çok özellikleri için almıştım eskiden.sesi tok klavyelerin içinde yalıtım vs. Oluyordu sanırım bende klavyeyi söküp böyle bir şey uydursam basarabilirmiyim.buarada biraz arastirdim kaynak bulamadim yani yaparsam sadece beynimden yapicam. Not:elimde...
  4. J

5600oc yapmam gerekirmi

Oda doğruda günde oturduğum 1saat için değermi tartışılır
  5. J

5600oc yapmam gerekirmi

Ozmn çokta gerek yok gibi direk 5800x3d alırım rahat ederim
  6. J

5600oc yapmam gerekirmi

Çok teşekkürler
  7. J

5600oc yapmam gerekirmi

Dediğim gibi çok anlamiyorum hocam yap derseniz yapicam
  8. J

5600oc yapmam gerekirmi

İşlemci 50w fazladan çekip 20-25fps vericekse hiç gerek yok
  9. J

5600oc yapmam gerekirmi

Eyvallahh denicem 1753649523 Çok sonuç alacağımı düşünmüyorum oyuzden uğraşmam kolay değilse
  10. J

5600oc yapmam gerekirmi

Merhabalar benim ekran kartım xfx rx6800 işlemcimde 5600 ekran kartının işlemciye kıyasla çok daha güçlü olduğunu düşündüğüm için oc yapmak istiyorum ama işlemciyide elime almak istemiyorum oc işlerinden anlamıyorum yapabilirmiyim yada yapmalı mıyım genelde oynadığım oyunlar cs2 sekiro rdr2 vs...
  11. J

Yardım 32+8 ram Çalışır mı?

Mhzleri aynıysa sorun çıkmaması gerekli ama sen genede başını ağrıtma 16×2 yap
  12. J

2. el rx6800 alınır mı

Ben aldım 2yil önce koruma etiketini fln boşver kendileri yapıştırıyor rx6800 ayırması karmaşık bir blok olduğu için soğutma bloğunda vida yerlerinin üstünde yamuk fln varmı ona dikkat et sıcakliklara bak benim kart 70 dereceyi gördü görmedi %100de kutu fatura olması tabikide daha iyi bakımının...
  13. J

2.EL 2080 Tİ Mantıklı mı?

Lhr kart olmasına dikkat edersen sorunların çoğunu çözüyorsun
  14. J

Öneri 6000 TL'ye oyuncu klavye önerisi

Apex pro mini olabilir tkl olanini kullaniyorum renkleri gayet guzel ozellikleride üst düzey ama yazılımı tam kullanamadim fazla kapsamli ama oneririm
  15. J

Yardım Bu klavye alınır mı yardım

Hacım aynı fiyata redragon fln bulursun
  16. J

Msi g244f ghosting sorunu

Haa anladım inşallah sorun budur çünkü çok rahatsız ediyor ama 1ms gtgdende vazgeçmek zor :c
  17. J

Msi g244f ghosting sorunu

Merhabalar 2-3ay önce sistem topladım ve bu monitörü indirimde yakaladım (3900₺) başlarda dikkat etmediğimdenmi bilmiyorum ama gayet memnundum asla bir sorunu yoktu ama bu aralar ghosting çok belirgin olmaya başladı.(Cs2)biraz araştırdım ama herkesin bu monitörde ghosting olmadığını savunduğunu...
  18. J

🔥İndirim MSI G244F E2 180 Hz 1 MS 4.399 TL

Bende baya beğenmiştim ama bı aldım pek beğenmedim açıkçası en küçük örnek cs oynarken 2kere ctrl yapınca crossun altındaki pikseller bi sapıtıyo doğru rengi göstermiyor fln yani nede olsa msi bişey olmaz diyip aldim ama cidden daha güzel tercihler var hence biraz araştır ama çokta kötü değil...
  19. J

❌İndirim Bitti! Razer Basilisk V3 X Hyperspeed Mouse 1.499 TL

Ben kullanıyorum 1000/1 takılma var ama öyle çok bariz değil pil yetiştiremiyorum o derece bir şey eğer pillerle uğraşırım yada şarjlı alırım dersen al ondan sonra yazılımı gayet güzel başkada bir şey yok ama bana sorsan g pro alırdım tabi tercih senindir
Geri