Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Amd Ryzen 7 7800x3d cinebench r23 Test Sonuçları

Amd Ryzen 7 7800x3d test sonuçlarım bu şekilde. İnternette kontrol ettiğimde multi core 18000pts civarı çıkıyor single core ise 1800pts civarı çıkıyor. Sıcaklıklar ise boşta 40 50 derece iken yükte 85 derece. Watt konusunda da kafam karıştı. 120W a kadar çıkması gerekirken benimki 88W üstüne...
  2. M

B650 anakart bios ta m2 ssd görünmüyor

Windows kurmak için taktım usb ama ssd görünmüyor bu arada ssd yi laptopta biçimlendirim şu an sıfır ona rağmen görmüyor
  3. M

B650 anakart bios ta m2 ssd görünmüyor

Merhaba Asus Rog Strix B650-A Gaming anakartım var. Samsung 860 evo m2 ssd kullanıyordum laptopumda ve şimdi onu söküp bu anakartın 2. M2 slotuna taktım birincisi gen5 olduğu için oraya gen5 alıp takacağım ileride. Ssdyi sıfırlamadım win 11 kurulu dosyalarim fln da içinde. Ama ne yazık ki biosta...
  4. M

Yeni sistem de görüntü gelmiyor

Yeni PC topladım her parçasını kendim taktım ve yanlış yapmadığıma eminim. Bir tek CPU güç kablosundan emin değilim. Anakartta 8+4 pin olarak giriş var işlemcimde güçlü bir işlemci o yüzden ikisine de taktım ama 2 tane 8 pinlik kabloyu taktim 8 pinin yarısı boş kaldı fotodaki gibi görünüyor...
  5. M

Öneri Asus TUF Gaming VG249QL3A Monitör

Bu monitörde bir tuhaflık var. Heryerde 9k küsür olan monitör vatanda 5k. Uzun zamandır monitör almak istiyorum ve çok araştırdım. Fps oyuncusuyum ama hikayelide oynuyorum. Aynı zamanda yazılımcıyım o yüzden pivot istiyorum ve bu monitörü buldum. Bu moniyor 180hz Pivot 1ms GTG 16.7mly renk ve...
Geri