Arama sonuçları: *

1. furkan52w

Elimde eski bir Windows Vista CD si var

Elimde bu CD den var 2008 yılında aldığım Exper kasanın içinden çikmişti bunu satabilirmiyim?bu orjinal Windows Vista basic CD simi?
  2. furkan52w

Bu Exper kasa modelini biliyor musunuz?

Elimde bu kasadan var içi dolu ama kasa modelini bilmiyorum şu an bakma şansimda yok bilen varsa yazabilir mi?
  3. furkan52w

Excalibur G870 1 aylık kullanıcı yorumu.

Nasıl yani 3300 altına düşmüyor bende 2800 en fazla ofis modunda Google dayken
  4. furkan52w

Bendeki 105w ama i7 işlemci bu sistemi uçurur
  5. furkan52w

linkini atarmısın knk tam bakmam lazım
  6. furkan52w

https://ty.gl/y0e9eklzs1 Aldığım Model bu ilk öncelikle . bu laptopu alırken ne kadar alma pişman olursun.git victus al nitro5 al densede ben yinede kafama koydum aldım. FAN SESİ :FAZLA Bİ FAN SESİ YOK SADECE YÜKSEK PERFORMANS MODUNDAYKEN FAN SESİNİ TAM DUYABİLİRSİNİZ (FN+1)İLE SOĞUTUCU AÇILIR...
  7. furkan52w

Çözüldü✓ Excalibur G870 64gb alınır mı??

Tamamdır arkadaşlar sağolun geri dönüşler için ben çözüldü diyorum geçiyorum.laptoptan memnun kalmassam kesinlikle HP victusa geçerim memnun kalıp kalmadiğimida yine burda belitirim düşüncelerimle .iyi bayramlar
  8. furkan52w

Bu v neyi anlam ifade ediyor
  9. furkan52w

Ne farkı var ki DDR 4 le 5in
  10. furkan52w

Photoshop unreal engine gibi işlerde yapacağim
  11. furkan52w

Knk gerçekten haklı olabilirsin ki bu işlerden anliyosun. Ben 14 sene boyunca 2gb ram Atı Radeon HD 2400pro ekran kartı İ2 miydi neydi ama baya düşük bı işlemci Boyle bı sistem kullandım Bana bu laptop ilaç gibi olcak Siteye ne zaman bişey yazsam ilk sen yardımcı oldun çok sağol Allah razı olsun...
  12. furkan52w

Kanka bende çok daraldim bu konuda biliyonmu Öbürlerine bakıyorum bütçemi aşiyor Başka bakıyorum muhabbet hep onu alcağina bunu al a dönüyor bende daraldim artık . baktım fiyatı alternatiflerinden ucuz aldım ilerleyen zamanlarda zorlanirsa yükseltme yaparım zaten bana yetiyor artiyo bu laptop.
  13. furkan52w

Satıcıya sordum maksimum değeri 100w fakat performans a göre değişiklik gösterebilir diyor bu ne anlama geliyor Laptop u sipariş verdim bu arada haberiniz olsun
  14. furkan52w

30-43k arası laptop önerisi

Rtx 4060 32 gb ram Benim için şart bunları karşilayacak Acer nitro 16 bulamadım ama. 1718401715 La yanliş konuya yazdım kahshehwhwjwjshsh
  15. furkan52w

Bu laptop alınır mı?(Excalibur G870)

40k bütçem var.bir sürü inceleme videosu izledim tavsiyeler aldım kullananlara konuştum excalibur g870 hakkında çok kötü bir durum bildiren olmadı bende g870 almaya karar verdim
  16. furkan52w

Bu laptop alınır mı?(Excalibur G870)

https://app.hb.biz/r3CGd5shweZ4 Ekran kartı watt değeri maks100 diyorlar Yeterlimidir değilmidir? Oyun amaçli.
  17. furkan52w

https://ty.gl/y0e9eklzs1 Ekran kartı nin kaç watt olduğu yazmiyor bilen varsa belirtirse sevinirim Oyun amaçli
  18. furkan52w

Laptop alınca ilk neleri yapmalıyım

Windows 10 pro bir laptopda
  19. furkan52w

Excalibur g870 alınır mı??

Attığın videoların yanlış bilgi olduğunu söylüyorum ben. Bu laptop süper çok iyi hepsinden daha iyi demiyorum ben
  20. furkan52w

Excalibur g870 alınır mı??

Attiğin videoların 2 sinide izledim Tükkan kanalindan attiğin laptop benim attiğimla alakası bile yok Tam destek teknoloji kanalindan attiğin videonun tüm yorumlari adamın söylediklerini inkar ediyor(hepsi)
Geri