Arama sonuçları: *

1. egemeen

Unlost Eco Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Taksit Avantajına Değer mi?

https://www.gaming.gen.tr/urun/727016/blade-dual5060ti-amd-ryzen-5-7500f-tray-asus-dual-geforce-rtx-5060-ti-oc-16gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi-007-first-light-hediyeli/ ASUS Prime B650M’yi ve Corsair MP600 Core XT 1TB SSD'yi sisteme ekledikten sonra sizce nasıl olur? Bütçeyi biraz...
  2. egemeen

Evet, sıralama olarak güzel açıklamışsınız. Ancak 1080p çözünürlükte düşük ayarlarda ancak yeterli olabileceğini söylemeniz bana pek gerçekçi gelmedi. Sanırım orada 2K çözünürlüğü kastetmek istediniz. Çünkü izlediğim test ve oyun videolarında RTX 5060, 1080p çözünürlükte orta-yüksek hatta...
  3. egemeen

RTX 5060'ın hikâye odaklı oyunlarda yetersiz kalabileceğini belirtmişsiniz. Ancak bunun daha çok 2K çözünürlük için geçerli olduğunu düşünüyordum, yanlış mı biliyorum? 1080p ile 2K arasında elbette farklar vardır, fakat bu fark oyun performansı açısından gerçekten çok büyük mü? Özellikle RTX...
  4. egemeen

Beklentim tüm oyunları rahat bir şekilde oynayabilmek. Ancak ağırlıklı olarak Rust, CS2, GTA V ve hikâye odaklı oyunlar oynuyorum. Dediginiz gibi incehesap gaming gecesini beklicem.
  5. egemeen

AMD ekran kartlarına karşı bir ön yargım var bu yuzden tercihim NVIDIA tarafı. 1780176811 45.000 - 50.000 TL bütçe aralığında değerlendirmemi önerebileceğiniz başka sistemler var mı? Özellikle fiyat/performans açısından öne çıkan ve tercih etmeye değer bulduğunuz sistem tavsiyelerini bekliyorum.
  6. egemeen

Güzel bir sisteme benziyor. Şimdilik değerlendireceğim, fakat yine de farklı sistem önerilerine ve alternatif tavsiyelere açığım.
  7. egemeen

Evet, taksit seçeneği tercihimde önemli bir etken. Ancak yine de performansı ve sunduğu bileşenler açısından daha iyi olduğunu düşündüğünüz, peşin fiyatını hak eden sistem önerilerine de açığım.
  8. egemeen

Merhabalar, Unlost ECO sistemi almayı düşünüyorum. Özellikle 6 ay peşin fiyatına taksit seçeneği oldukça cazip geldi. Ancak yaptığım araştırmalarda, benzer sistemlere kıyasla fiyatının bir miktar daha yüksek olduğunu fark ettim. Açıkçası beni bu sisteme en çok çeken nokta taksit imkânı oldu...
  9. egemeen

Öneri İkili Monitör Kolu Seçimi: Axis-2 mi Yoksa Nb mi?

ben benim attiklarimdan ikisi arasinda kaldim
  10. egemeen

Masamın arkası boşluk olmadığı için sıkıştırmalı şeklinde kullanamıyorum, mecbur delmek zorundayım.
  11. egemeen

ben iki tane tekli alamam gibi cunku iki tane yere delik acmam gerekicek masaya
  12. egemeen

Merhabalar, İkili monitör kolu almayı planlıyorum. Masaya delik açarak monte edeceğim için bir miktar alan kaybı yaşayacağım. Bu sebeple daha az yer kaplayan Axis-2 modelini düşündüm; ancak NB markasının kalitesi çok övüldüğü için kararsız kaldım. Benim için öncelik estetik görünüm ve kompakt...
  13. egemeen

Yardım Valorant hesabı kalıcı olarak askıya alındı

Riot Destekle iletisime gectim ve banimin kaldirildigini soylediler.
  14. egemeen

Hakaret etmek olmus olabilir fakat kalici ban atilcak duzeyde degil onun disinda digerlerini yapmadim yinede ticket attim bekliyorum.
  15. egemeen

Sadece bu uygulamalar
  16. egemeen

Bende anlayamadim hesabim bos bir hesapta degildi hatta icinde ekstra 2k VP de duruyordu tek bende yemedim bani arkadasimda yemis ticket attik bekliyoruz.
  17. egemeen

Valorant hesabım sebepsiz yere askıya alındı. Hiçbir üçüncü parti yazılım kullanmadığım halde böyle bir sorunla karşılaştım. Aynı banı arkadaşım da yemiş bunun sebebi nedir? Nasıl açtıracağım bu banı?
  18. egemeen

Çözüldü✓ Rust yeni güncellemeden sonra yapı ve diğer dokular bozuk görünüyor

Sorunu çözdüm yetkiliyle konuşup F1 Tuşuna basıp konsola Ekran kartın 2 GB ise memory_budget 4096 Ekran kartın 8 GB ise memory_budget 8192 yazınca sorun çözülüyor ama geçici bir çözüm olabilir sorunun farkındalarmış çözmeye çalışıyorlar. Aynı sorunu yaşayanlar için yazayım buraya.
Geri