Arama sonuçları: *

1. UmutM.

Kavye önerisi 2.500 tl bandında

Kavye önerisi 2000-2.500 tl bandında Oynadığım oyunlar : Fortnite, Valorant, Apex Legends, POE2 vb. %60 klavye olsun https://www.gaming.gen.tr/urun/602656/akko-monsgeek-fun60-pro-shine-through-black-hall-effect-manyetik-switch-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ aklımda bu...
  2. UmutM.

ACİL wan bağlanmıyor

Denedim hocam. Bilgin varsa veya anlayan birini tanıyorsan yardım edebilirmisiniz 1731784828 Hocam yardım edebilirmisin. 1731786018 Yardım edebilecek yokmu?
  3. UmutM.

ACİL wan bağlanmıyor

TürkNet e geçtim. Bana gönderdikleri kullanıcı adı ve şifreyi girdim. Ama internete bağlanmıyor. WAN da bağlanıyor diyor. Yardım edin.
  4. UmutM.

ACİL Tplink modem kurulumu sıkıntı yaşıyorum

Burasımı hocam.
  5. UmutM.

Hocam geniş banta nereden gireceğim. Bana adım adım anlatırmısınız.lütfen
  6. UmutM.

Türknete geçiş yaptım. Modemi kurarken burdan sonrasını yapamıyorum. Vidyolara baktığımda burda başka bir şey çıkıyor ama bende yok. Yardım edin lütfen
  7. UmutM.

sağlam lisans güvenilir mi?

retail keyin ne olduğuna baktım, hatalıymışım hocam. :uzgunpeepo:
  8. UmutM.

sağlam lisans güvenilir mi?

Hocam retail zaten öyle format atınca çalışmıyor. Formattan nsonra çalışması için '' oem '' almanız lazım.
  9. UmutM.

Çözüldü✓ Pc bios ekranında kaldı ve açılmıyor?

@Gif Man @eren28tr @Emre Zengin hocam siz yardımcı olurmusunuz
  10. UmutM.

ben bilgisayardan herşeyi çıkar dediğimde arkada anakarta taktığın veya kasa taktığın usb kablolaro kast etmiştim mouse klavye kulaklık internet kablosu gibi kabloları kast etmiştim
  11. UmutM.

bilgisayarda takılı olan herşeyi sök , psu yu kapat bios pilini 5 dk çıkart sonra pilini ve kabloları yerine tak ve açmayı dene 1722329350 düzeldi mi ?
  12. UmutM.

sistem özelliklerini yazarmısın
  13. UmutM.

Çözüldü✓ ddram ışığı ile cpu ışığı yanıyor

ben dün kendim halletmeye çalıştım yapamdım sonra mağazasına götürdüm daha ne olucak bilmiyorum ( cevabın için teşekkürler )
  14. UmutM.

CPU ışığı kırmızı yanıyor ve görüntü yok

İşe yaramdı hocam artık pes ettim bilgisayarcıya götürcem.
  15. UmutM.

Delirmek üzereyim şimdide hiç biri açmıyo :monkahmm:
  16. UmutM.

Hocam 2. Ram i 1 3 4 takinca görüntü gelmedi sonra 2. Ram i çıkardım 1. Ram 2. Slota takıkıyken tekrsr açmayı denedim bu sefer açılmadı şimdi 1. Ram i de çıkardım 10 dk bekleyip tekrar denicem 1722259024 Hicam 2. Ram i takınca açilmadı tkrar deniyeceğim
  17. UmutM.

Hocam yardımlarınız için sağ olun ö celikle @Abdullah esir Abimin söyledıgini yapınca çalişti şimdi 1. Ram 2. Slota taktım 2. Ram takılı değil ne yapmam lazım onuda diger slotlara deneyeyimmi
  18. UmutM.

Anladığım şu ramları çıkardıktan sonra 10 dk beklicem ve 1 ram i her slota denicem öylemi
  19. UmutM.

İşe yaramdı maalesef hocam
  20. UmutM.

Hocam bios pilini çıkarttıktan sonra ne yapmam gerektiğini anlamadım 1722256158 İşe yaramadı maalesef
Geri