Arama sonuçları: *

1. F

Max 2400tl gamepad onerısı

8 bitdo ultimate 2c 'de çok öneriliyor. Gamesir nova 2 lite'da ikiside birbirine çok yakın performanslar verir. 8 bitdonun renkleri çok hoşuma gitmediği için gamesir almıştım. Beyaz daha şık duruyor benim için.
  2. F

Max 2400tl gamepad onerısı

Gamesir Nova 2 Lite aldım 2 aydır kullanıyorum tavsiye ederim. Driveri var ordan güncelleme ve ince ayarlar yapabiliyorsunuz. Telefon içinde uygulaması var.
  3. F

Tez yazımında kullanacağım laptop önerisi?

Formatla düzelmemesi normal. Bende de eski bir laptop vardı ssd taktım kendine geldi. Gündelik işleri zorlanmadan yaptırıyor.
  4. F

HP Omen Gaming Hub graphic switcher kısmı çalışmıyor

Omen Gaming Hub açtığımda bu sorunla karşılaştım. Belirtilen hizmetleri açmaya çalıştığımda sistem belirtilen dosyayı bulamıyor hatası alıyorum sebebi nedir?
  5. F

SSD okuma/yazma hızı normal mi ?

SK hynix PC801 HFS001TEJ9X101N Yazma hızı bana biraz düşük geldi üstteki resimde ayarlardan NVMe SSD seçili ikinci resimde normal ayarlarda test edildi.
  6. F

Sizi En Çok Sinirlendiren Oyun

Direkt olarak riot demek daha doğru olur
  7. F

Gigabyte RX 580 8 GB için termal ped önerisi

RX 580 ekran kartının içini açtığımda termal pedler kötü haldeydi onları temizledim macunu temizledim. Kaç milimetre termal ped kullanmalıyım? Ve elimde MX4 macun var bu kart için uygun olur mu?
  8. F

SteelSeries Apex 7 TKL bazı tuşlardan ses gelmiyor

Apex 7 TKL blue switch kullanıyorum ama bazı switchler (wasd, Tab, Shift) artık sessiz çalışıyor, garantiye yollasam switchlerde değişim olur mu? Garanti bunu yapmazsa bir switch önerir misiniz hot-swap değil.
  9. F

14500HX - RTX 4060 sistemde valoranttayken Alt tab atınca donuyor.

Benim bilgisayarda sadece valorant açıkken donma oluyor.
  10. F

Valorant En Ucuz Vp Satıcısı

Bazen trendyoldan da aldığım oluyor.
  11. F

Valorant En Ucuz Vp Satıcısı

Onsrashop ucuz ve güvenilir.
  12. F

i5 14500hx mobil işlemci cinebench puan sorunu

Stress testinde işlemciniz en fazla kaç watt çekiyor ben en fazla 104 watt gördüm, ve test esnasında sıcaklık değerleri nasıl oluyor?
  13. F

14500HX - RTX 4060 sistemde valoranttayken Alt tab atınca donuyor.

14500HX ve RTX 4060 kullanıyorum, sadece Valorant'tayken Alt Tab attığımda sistem donuyor (her zaman olmasa genelde donabiliyor) veya oyun Alt Tab'dayken başka uygulama açtığımda bilgisayar donuyor, sadece reset atınca düzeliyor. Windows 11 kullanıyorum. Mux Switch açık.
  14. F

14500HX sıcaklıkları normal mi?

Victus 16'ların fanları en fazla kaç rpm dönüyor bir bilginiz var mı?
  15. F

14500HX sıcaklıkları normal mi?

Bu laptopu yeni aldım yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ama AIDA64 ile test yapmak hiç aklıma gelmemişti, bugün yaptım ve CPU throttling oluyor bu sebepten garantiye yollamalı mıyım?
  16. F

HP Victus Donma Sorunu

Yaklaşık 20 gündür HP Victus kullanıyorum 14500HX ve RTX4060 var. Oyundayken Alt Tab attığımda veya oyun alttayken başka uygulama açtığımda donuyor ve reset atmak zorunda kalıyorum, bu HP'nin sıkıntısı mı yoksa halihazırda gündem olan Intel'in sıkıntısı mıdır?
  17. F

Yardım Hepsiburada Premium Kullananlar İçeri

35.000 TL'lik alışveriş yaptım 25 TL Hepsipara geldi.
  18. F

Çözüldü✓ İşlemci önerisine ihtiyacım var.

Hocam ben laptopla minimum 400 fps alıyorum bu sistemle bu fps değerleri garip gibi geldi bana.
  19. F

Keycapsler klavyeme uyumlu mudur?

Uyumludur.
  20. F

Keycapsler klavyeme uyumlu mudur?

Klavyen mekanik mi? 1720050559 Eğer keycap çıkarttığında + şeklindeyse switchler uyumludur
Geri