Reis denedim ama aynı konu ile ilgili olduğu iiçin konu talepbgönderemiyorum steamdan para iadesi oldu gözüküyor hala ama bankaya para düşmemiş 6 gün oldu
Knk ben aldım kullanıyorum ilk başta bi ses sıkıntısı vardı boğuk geliyodu sesler pc yi sıfırladım ve sesler falan her şey düzeldi mikrofon zaten mükemmel bence alabilirsin.
Kulaklığı kullanalı 1 hafta oldu ve sesler fazlq garip ekolayzer ayarları yapmaya çalışıyorum bi oyunda ses düşüyor arkadaşların sesi fazla geliyor videonun ses az geliyor bir türlü çözüm bulamadım lutfen yardım edin
Corsair void elit kullanıyorum ekolayzer ayarları yapmam lazım nasıl yapılır driverı yüklü ama bi türlü oturtamadım sesleri bazen oyun oynarken ses çok geliyo video açıyorum ses az geliyor nasıl düzgün ve güzel ses ayarı yaparım lütfen yardım edin ses o kadar can sıkmaya başladıkı pcyı acmaz...
Intel stok fan var değiştirmek istememin sebebi vatandan hediye kartı. Var 6bin tl lik toplam 10k bütçem var 2. Mönitörü alamayı düşünüyodum sonradan aklıma işlemci mi değiştirmek geldi ne yapayım ?
Gıgabyte h610m k ddr4 anakartım var işlemci ise i5 12400f ryzen 7500f almayı düşünüyorum anakartma uygun bir işlemci mi ? Veya değiştirmem gereklimi sizce 4060ti 8gb ekran kartı var