Arama sonuçları: *

1. umutopcuu

Yardım SOĞUTUCU ÖNERİ/KIYASLAMA dark freezer x123

Önceki yazdığıma da cevap verebilir misin hocam
  2. umutopcuu

Hocam bir de ben tek fanlı olana baktım am5 desteği gözükmüyor am4 desteği var. Bir kaç yerde am5 ile am4ün yapısının cok benzer/aynı olduğunu okudum sorun çıkartmaz diyenler var ama siz ne dersiniz?
  3. umutopcuu

Anladım kral. İki ürünün de cok iyi olduğunu belirttiniz. Biri diğerinin 2 katıyken gerçekten o kadar para vermeye değer mi? Rdr2 gibi death stranding gibi veya bir çok büyük oyunu oynayan birisiyim. 4060 ekran kartım var, dark markasından memnun kalır mıyım yoksa sadece işimi mi görür?
  4. umutopcuu

Kral fan 2ye çıkınca güç ve hava akışı da attmıyor mu sadece belirttildiği gibi bakır borular mı çoğunlukla önemli?
  5. umutopcuu

Peki 200 250tl fazla verip duo modelini almak mantıklı mıdır?
  6. umutopcuu

Bu marka gerçekten bu kadar iyi mi ya wmxowödlwöd
  7. umutopcuu

Anladım kral peki hangi değerlere nasıl bakıyoruz biz bunları alırken ben sıvı soğutucuda gerçekten pişmanlık yaşadım yeni aldığım pcde 1500tlye yakın param gitti o soğutucuya
  8. umutopcuu

Hocam dark markası için duoya gerek yok tek fan yeter mi dediniz tam anlamadım, nedenini de belirtirseniz sevinirim. Attığın n11deki ürünle benim attığım ürü arasındaki farklar nelerdir, beni ne durumlarda nasıl etkiler?
  9. umutopcuu

İyi geceler arkadaşlar. Ben ryzen 5 7500f işlemci için powerboost noble 120mm sıvı soğutucu aldım ve pek memnun değilim. Şimdi de bu iki modelden birini almayı düşünüyorum. Duo model daha cok ağır basıyor. Cok bilgim yok, önerileriniz ve fikirleriniz nelerdir?
  10. umutopcuu

Yardım Ryzen 7500f Sıvı Soğutma ile 75 derecelerde

Tamam hocam teşekkür ederim. 1728742977 Açıklayıp ne yapmam gerektiğini söyleyebilir misiniz?
  11. umutopcuu

teşekkür ederim. Geldiğinde baktığım kadarıyla normaldi. Kablolar da gayet derli toplu zaten itopya hepsini arkaya atmıştı. Termal macun için emin değilim fakat bakacağım akşam. Teşekkür ederim.
  12. umutopcuu

Hocam bu kadarının ben de farkındayım fakat ne yapabilirim, neyi kontrol etmem gerekiyor. Neleri değiştirebilirim? bunları bilmem gerekiyor. Uygulamalar üzerinden sıcaklıklara göre yüzde fan çalışma ayarlarını da yaptım ve sonrasında Prime95 ile test yaptım ve max 77 gördü 12 13dk içinde.
  13. umutopcuu

Hocam İtopya bu şekilde göndermişti ben de değiştirmmeiştim. Akşam Üstü değiştirip tekrar deneyeyim fakat Heavyload ile tüm testler max ayardayken 90 derece görmesi sizce normal mi? 1728741987 hocam kağıt üstü değerleri cok da kötü gözükmüyordu. Biraz araştırmadan aldım zaten fakat neden böyle...
  14. umutopcuu

arkadaşlar 7500f kullanıyorum. Pcyi yakın zamanda aldım ve alırken PowerBosstun 12mm sıvı soğutucusu ile aldım. Bir kaç farklı program denedim ve hem msi center hem de ryzen master uygulaması ile sıcaklığı takip ettim. 10 dk içinde max 79 gördü ve 2 3dk bu derecelerde kaldı. Önde bulunan 3 fan...
  15. umutopcuu

Yardım Monster Abra A7 V12.1.5 CPU fanını nereden bulabilirim?

Hocam güç olarak bilmiyorum fakat ikisi de %100 ve rpmleri birbirine cok yakın. BGA dediğiniz cihaz ne açıklarsanız sevinirim. Ben de ona göre ararım çevremde en azından. Bu arada bilgisayarcı arkadaşla konuştum. Ramleri cıkarttırdı ve açtım, ekran yoktu doğal olarak sonra birini taktırdı. 1.5...
  16. umutopcuu

Hocam o fotodaki cpu kullanımına bakmamıştım maalesef. Defender ve antimalware eğer pc açılırsa yapabilirim fakat avast premium kullanıyorum. 1 hafta olmadı format yiyeli ve zaten 3 g0n test yaptım derken aralıksız anlamda demedi, 3 gün 1er 2şer saat gibisinden konuştu cünkü belirttiğim gibi...
  17. umutopcuu

Hocam öncelikle bu kadar detaylı ilgilendiğin için teşekkür ederim. Evet indirirken, kurarken değil. Dönme yüzdesi değil, cpu sıcaklığı. %100 4600 küsür rpmde dönerken bu sıcaklığa ulaşıyor. Fotoğrafını çekmiştim ekte bulabilirsiniz. Direkt olarak masaya ben de koymuyorum hocam, kullandığım...
  18. umutopcuu

Aradım konuştum yoğunluk olduğunu belirttiler normalden biraz daha uzun sürebilir bakım süreci dediler. Şuana kadar zaten 6 7 kere gönderdim ve bir kaç önceki gönderdiğimde de gpu fanını ücretli değişmişlerdi. Gönderecek olursam tabi yine şansımı denerim teşekkür ederim.
  19. umutopcuu

Hocam oyun indirirken fan 98 derecelerde çalışıyor. Bilgisayarcı tanıdığım öyle söylediği için öyle olduğunu düşündüm aslında. Elimde video var fakat ekleyemedim bi türlü eklesem görüp yorum yaparsınız belki. Ekran cok garip bi şekilde gidip geldi. Valorant zaten cpuya yüklendiği için ısınınca...
  20. umutopcuu

Hocam 94 98 arasıydı genelde. Ben 90ın bile anormal olmasından kaynaklı öyle yazdım
Geri