Arama sonuçları: *

1. Leviodas

2k bandında alınabilecek en iyi gamepad ?

Biraz bütceyi zorlayıp gamesir nova lite 2 alın
  2. Leviodas

5000 tl civarında Pc için hangi gamepadi tercih etmeliyim

Hocam bütceniz varsa gamesir g7 mühiştir. Eğer daha uygun bir şey isterseniz https://www.turcostore.com/urun/cyclone-2-kablosuz-gamepad-oyun-kolu-rgb-hall-joystick-for-pc-android-ios-switch-coklu-baglanti-modu-beyaz-sarj-istasyonu-surumu standlı versiyonu alın.
  3. Leviodas

👑Gamepad sektörünün lider markalarından Flydigi, artık Wraith Esports’ta!👑

Daha önce hiç gamepad kullanmadım mekanik olması çok bir artı katar mı sizce. Analog direnci dediğimiz şey ne işe yarıyor acaba ?
  4. Leviodas

👑Gamepad sektörünün lider markalarından Flydigi, artık Wraith Esports’ta!👑

Hocam 4000tl ye Gamesir Cyclone 2 standlı versiyon almak mı yoksa 2. önerdiğiniz mi ?
  5. Leviodas

Şehir Kurma Oyunları Önerileri

Koloni tarzı severseniz RimWorld. Eğer üstten bakış şirket kurma isterseniz Big Ambitions.
  6. Leviodas

Yeni psu almam daha mantıklı mı olur yoksa eskisi idare eder mi

Hocam psu dahil sistem bileşenlerinizi yazabilir misiniz ?
  7. Leviodas

Çözüldü✓ Bu işlemcinin bu sıcaklıklara çıkması normal mi?

phantom spirit veya peerless assassin alırsanız 7800x3d yi bile tutabilir rahatlıkla eğer paranız çıkarsa phantom alabilirsiniz. Burst Assassin 120 modelide ileride 7500f gibi işlemcilerde sorun çıkartmaz.
  8. Leviodas

Hocam bence thermalright kanadına girmeye çok gerek yok 4 bakır borulu 12cm random bir marka alsa çok çok yeter
  9. Leviodas

Ram 8gb hepsini kullanır hocam çok normal ram işlemci sıcaklığını etkilemez. Stok veya flower tipi bir soğutucu var sanırım, 2 bakır borulu bir soğutucu bile rahatlıkla tutabilir bu işlemciyi.
  10. Leviodas

Değil. Soğutucu kule tipini mi ?
  11. Leviodas

18 Yaş altı için kart önerisi

İş bankası ilk imza ve Nays Naysta kimlik veli doğrulama yaparsanız 100k limit oluyor aylık. İlk imzada limit yok. Fakat ikisindede başka bankaların ibanlarına para yollama çok sıkıntılı.
  12. Leviodas

Gamepad bakıyorum bakmışkende iyi bir şey arıyorum

Hocam docklu versiyonu 4k sizce değer mi ? https://www.turcostore.com/urun/cyclone-2-kablosuz-gamepad-oyun-kolu-rgb-hall-joystick-for-pc-android-ios-switch-coklu-baglanti-modu-beyaz-sarj-istasyonu-surumu
  13. Leviodas

Çözüldü✓ Bilgisayardan gelen CoilWhine sesi

Hocam yenide olsa coil whine sesi çok normal kulaklık taktığınızda rahatsız etmiyorsa devam edin bence.
  14. Leviodas

Çözüldü✓ Bilgisayardan gelen CoilWhine sesi

Hocam gpu sıfırda olsa sesin çıkması çok normal sanki biraz fazla gibi ses kulaklık takınca duyulmuyorsa kullanmaya devam edebilirsiniz
  15. Leviodas

Düz taban için ayakkabı önerisi

Hocam bendede aynı sorun var medikallerden test yaptırıyorum tabanlık ile kullanıyorum belli aralıklarla kontrole gidiyorum eğer 18-20 yaş üstündeyseniz düzelme ihtimalı yok diye biliyorum ama bi medikal ile görüşmeniz daha iyi olur
  16. Leviodas

SİYAH SİSTEMİMİ BEYAZ ÇEVİRMEK İÇİN KAFAM KAIŞIK

Parasını verebilirsen siyahta bile çok güzel sistemler çıkıyor tiktokta yagazur veya kuzey setup yazıp örnek bakabilirsin
  17. Leviodas

Steam ve Epic Games platformlarına erişim engeli gelir mi?

Doluyum. Gerçekten çok doluyum… konuşmak istiyorumda…
  18. Leviodas

EKRAN KARTI VİDALARI KASADAKİ VİDAYLA HİZALI DEĞİL

Hocam sanırım İT-RADEON sistemini aldınız Fazeon F8 kasa sanırım bendede aynı sorun mevcut fakat bu kadar belirgin bir fark yok. Bende biraz daha düzgün duruyor. 1769694535 Görseli alta bıraktım
  19. Leviodas

CS 2 büyük sorun . kesinlikle okuyun!!!!!!!!

Korkudan uyuyamazdım hocam bune
  20. Leviodas

Çözüldü✓ RX 9070 XT vs RTX 5080

5080 ile 5090 alsanda ortalama olarak aynı zaman aralığında değiştirmen gerekecek 5080 almak daha mantıklı bence
Geri