Arama sonuçları: *

1. Madanoğlu

Çözüldü✓ G.SKILL Trident Z Overclock

Bilgisi olan kimse yok mu?
  2. Madanoğlu

Çözüldü✓ G.SKILL Trident Z Overclock

Merhaba, B450 Gaming Plus Max marka anakartta GSkill TridentZ RGB DDR4 3600MHZ C16 16GB(2X8) ram'i A-XMP MOD 2'de 3600MHZ'de kullanıyorum. Ram Overclock'unun FPS rekabetçi oyunlarda epey performans arttırdığını okudum, Ram'e gidecek 1,37 bandında bir overclock sağlıklı olur mu? Anakart'ın ram...
  3. Madanoğlu

Çözüldü✓ Ryzen 7 5800X için sıvı soğutma önerisi

Wat değerleri şu şekilde herhangi bir OC planlamıyorum.
  4. Madanoğlu

Çözüldü✓ Ryzen 7 5800X için sıvı soğutma önerisi

Cooler Master Mastercase H500 kasada, AMD Ryzen 7 5800X işlemciyi kullanmayı planlıyorum. Kasa "Radiator Support - Top240mm" desteği sunuyor. Bir kaç marka arasında kaldım. Bu soğutma sistemleri hakkında tecrübeleri olanlar paylaşabilirler mi? MSI Mag Coreliquid 240r V2 Corsair Cw-9060053-ww...
  5. Madanoğlu

Çözüldü✓ AMD Ryzen 7 5700X İçin Soğutucu Önerisi

Yardımlarınız ve emeğiniz için çok teşekkür ederim farklı bir işlemci aldım. Sıvı soğutmaya geçme taraftarıyım tekrardan konu oluşturacağım.
  6. Madanoğlu

Çözüldü✓ AMD Ryzen 7 5700X İçin Soğutucu Önerisi

İnternette epey araştırdım, ancak çok fazla kaynak göremedim. Cooler Master Mastercase H500 kasada, AMD Ryzen 7 5700X işlemciyi MSI RTX 2060 VENTUS 6GB OC grafik kartıyla kullanmayı planlıyorum. Stok soğutucu yeterli olur mu? Üst radyatöre takabileceğim sıvı soğutma yada yeterli olursa kule tipi...
Geri