Arama sonuçları: *

1. A

Asus monitörde panel titreme sorunu varmı

ips monitöre 16bin asla vermem. zaten 300hrz ne yapacaksın. 2k için 180 bile fazla. 1771987511 fiyata problemli titremeden daha önemli.
  2. A

Deathadder v2den a9plus a geçilirmi

geçilmez elindekini kullan. sana hiç bir şey katmaz. 1771987302 bende d2 pro var. kesinlikle daha iyi geçilmez. çinlilerin fareleri kağıt üstünde iyi garip sorunları oluyor. razer çok daha iyi.
  3. A

144Hz 1MS Monitör Önerisi

asus servisi o kadar poktan ki hiç bir zaman asus almıyorum. arzalı cihazdan servis ücreti istemek nedir. yeni al zaten msi 180hrz 4000-4500civarı ips harika cihazları var. ama ben olsam 2k bir monitör alırdım fhd ömrünü tamamladı.
  4. A

TP-Link Archer VX1800v vs Zyxel DX3301-T0 hangisini tercih etmeliyim?

bu cihaz çok mu eskide kaldı hala alınır mı. 1750 tl bir arkadaş satıyor. dsl portu var evde fiber yok. başka cihaza mı bakayım. antensizleri 1000tl var ttkom verdiği modem. aynı özellikleri. anten farkı 750tl verilir mi. hala sorunsuz mu.
  5. A

🔥İndirim Tecno Phantom V Flip 2 8/256 29.699tl

34 Samsung f5 alırım çok.
  6. A

lol valorant oynarken çok kısa dııt sesi ve anlık çok kısa donma

aynı sorun bende de var. ama yukarıdaki yazanların hiç biri değil. 2 farklı marka ssd kurdum sıcaklıklar 60derece. intel işlemci yapmıyor bunu amd yapıyor sadece sanki oyun açılırken işlemci yetişemiyor gibi. ama işlemcim amd 7535hs ama işlemci kullanımlıda düşük. ilginç bir durum ara ara...
  7. A

Yardım Razer Mouse'u bir türlü garantiye gönderemedim yardımcı olur musunuz?

delirecem servis yok ortada. amazon da iade kodu yerine iade adresi veriyor kargoyu öde biz parasını atalım diyor böyle saçmalık mı olur. ne demek parasını atalım
  8. A

kimle iletişime geçtiniz. telefon numarası yada mail adresi var mı.
  9. A

aynı sorun bende de var. ürün saçma yerden çatladı çatlak büyüyor. ama ben amazon com dan aldım. para iadesi yapalım diyorlar aynı renk yokmuş. bende kabul etmiyorum. 3bin aldım şimdi 5200 cihaz. garanti kağıdında amazon yazıyor numarayı arıyorum İngilizce bir hatta bağlanıyor. razer da...
  10. A

Buds 2 Pro Alınır Mı?

ben sevmiyorum. ses iyi ama. kulak içi kulaklıklar hoş değil. samsung biraz çabuk bozuluyor kulaktan düşürme. 2 kere bozdum garantiden değişti.
  11. A

Steelseries arctis nova7 vs nova 5 hangisi ?

nova 7+ 4500 mü neydi trendyolda bt yok demi bunlarda.
  12. A

Çözüldü✓ En iyi film deneyimi için kulaklık seçeneği nedir?

bu oyun kulaklıklarında 7+1 yazıyor filmlerde çalışıyor mu özellik. yada netfix de o kadar para vermeye değer mi. yoksa normal bir kulaklığı dolpy yazılımına bağlayınca aynısı mı oluyor.
  13. A

sadece 3.5 dolara 2 kat fps elde etmek mümkün mü? (MÜMKÜN!)

İşlemci: AMD FX 8350 8 çekirdek 4.00 GHz ve içinde 2 fanlı AMD Radeon R9 200 2 GB var 8 GB da DDR3 RAM kule tipi soğutucu var. bu sisteme faydası olur mu gta5 oynatır mı.
  14. A

Xbox Series Wireless 9.Nesil Hk

ne bu salçamı bozulacak bir şey değil. faturaya bakıyorlar. arayıp garantiyi uzatırsın.
  15. A

Xbox Series Wireless 9.Nesil Hk

boşa bekleme indirmiyorlar n11 den 2 kerede kuponla al. en ucuz orda.
  16. A

Çözüldü✓ Ekran kartım bozuldumu acil

geçmiş olsun ekran kartı uçmuş
  17. A

LOL düşük fps sorunu

düne kadar 165hrz sabit alıyorum 4050 ile bir şey oldu 110 130 hrz düştü monitör 165 hrz 110 130 arası oynaması yetmiyor birde paket kaybı donma oluyor ms de değişiklik yok 23 sabit. internette paket kaybım yok. son 1 haftadır bunu çözemedim. 165 çıkmıyor. ekran kartı 10watt çekiyor...
  18. A

en sesiz swich hangisi ?

en sessizi hangisi. siyah anahtar kullandım ağır ve düz basışı vardı kahverengiye geçtim yumuşak geri bildirimi var. şimdilik en iyisi bu. bunlardan daha sessizi varsa ona geçerim var mı.
  19. A

Hangi Ekran Alınır? 24, 27 inc?

fps ve lol tarzı oyun için 24 en iyisi diablo forza vs için tv tak oyna ne kadar büyük o kadar iyi.
  20. A

Lenovo G24-20 alınır mı?

ayarlar nerde. bende monitör 12bit gözüküyor normal mi.
Geri