Arama sonuçları: *

1. D

Öneri Mousepad nasıl temizlenmelidir?

Banyo fayansını ıslatıp duvara yapıştır şampuanla yıka güneş altında kurut.
  2. D

Forza Horizon 5 - Nereden Satın Alınması Daha Doğru

Steam takıntınız yoksa Microsoft'tan alabilirsiniz.
  3. D

Halı ve sandalye eziyeti(delirdim)

Halıyı kaldır yada geniş bir halı al.
  4. D

Arc Raiders alınır mı?

Aynısı benim de aklımda var. Ücretsiz versinler bir hafta sonu o kadar satmışlar zaten denemek için versinler insanlara.
  5. D

Arc Raiders alınır mı?

Solo oynanır mı sarar mı oynayan varmı nasıl oyun
  6. D

Nays verdiği hediye parayı geri çeker mi?

Steam'den oyun alıp iade etmiştim. Hesaba iade parası geldi ama hediye parası da geldi 100TL. Kendi paramı hesaptan çıkarttım 100tlyi hesapta bıraktım. Sizce parayı geri çekerler mi iade edildiği için?
  7. D

Sea Of Thives Alınır mı?

2 kez oynadım ya hocam.
  8. D

Öneri Silent Hill F 600 TL'ye değer mi?

Al hocam
  9. D

Sea Of Thives Alınır mı?

Peki varmı böyle tek başına saran önerebileceğiniz bir oyun? Arc Raiders düşünmüştüm ama ikilemdeyim.
  10. D

Sea Of Thives Alınır mı?

Tek başıma oynayacağım muhtemelen güzel indirime girmiş Steam'de sizce alınır mı sarar mı oyun?
  11. D

Çözüldü✓ Arpelia marka masa kullanan var mı

Ceremical masalar güzel kullanıyorum ama bütçeyi daha yükseğe çıkartırsanız marangoza yaptırmanızı öneririm.
  12. D

4 aylık fitness ağırlık gelişimi nasıl?

17 yaşındayım, 1,90 boy ve 85 kiloya sahibim. Barbell Flat Bench Press 50kg. Machine Fly 50kg. DB Leteral Raise 8-10kg arası yorgunluğa bağlı. Seated Rear Detroid Machine 45kg Close Grip Pulldown 70kg Wide Grip Seated row 45-50kg arası yorgunluğa bağlı One Arm Dumbell Row 14kg Barbell Biceps...
  13. D

Bilgisayar açılmıyor

Tamam deneyeceğim. 1764953064 Hocam Bitlocker hatası aldım. 1764953243 Bitlocker anahtarını microsofttan buldum bilgisayarım açıldı.
  14. D

Bilgisayar açılmıyor

Elimde format usb yok hocam. Boot ile nasıl açacağım unuttum uzun zamandır yapmıyorum.
  15. D

Bilgisayar açılmıyor

Ayrıca bios pilini, ramları ve ssdyi çkkarıp 5dk bekledim elektirk vermeden düzelmedi.
  16. D

Bilgisayar açılmıyor

Bilgisayarı açarken AMİ BİOS ekranı geliyor. F1 basıp biosa giriyorum ve sonra çıkıyorum. Ardından siyah ekranda kalıyor. Ne yapmam lazım yardım edeceklere teşekkürler.
  17. D

Öneri HAWK KOLTUK ONERİSİ NASIL

Zio veya xDrive
  18. D

Dümdüz Masa İstiyorum

İnternettekilerine 7 bin vermektense marangoza vermek daha mantıklı geldi. Yoksa bütçe iyi.
  19. D

Dümdüz Masa İstiyorum

O bütçeyle marangoza git bence güzel birşeyler çıkar.
  20. D

Öneri HAWK KOLTUK ONERİSİ NASIL

Hawk Fab serisini önermiyorum eğer ona baktıysanız almamanızı öneririm.
Geri