Arama sonuçları: *

• Users: ycagr
  • Order by date
  1. Y

İşlemci Soğutucu Önerisi

Karar veremedim 2k bandında çok güzel kule tipi var.
  2. Y

RYZEN 7 5700X yerine 5700X3D çıkmaya değer mi?

R7 5700x kullanıyorum kanka istediğini sorabilirsin x3d bütçeni zorlamayacaksa bence almalısın
  3. Y

İşlemci Soğutucu Önerisi

Arkadaşlar Hepinize iyi günler öncelikle R7 5700x işlemci ve Rtx 3070 ekran kartım var. Bütçem 1500-2000 tl arası fakat Kule tipi mi yoksa 2kya kadar giriş seviye 240mm sıvı soğutma mı alsam karar veremedim hangisi daha mantıklı olur
  4. Y

❌İndirim Bitti! Sony Playstation 5 1TB Dijital Slim 14.250TL

Kanka gelince buraya yazsana merak ettim
  5. Y

Çözüldü✓ GÖRÜNTÜ GELMİYOR YARDIMMM!!!!!

Gerçektente öyle dediğiniz gibi hdmıdan displaye geçiş yapmıyormuş. Gerçekten inanılmaz basit bir şey bazen gözden kaçıyor cevap veren herkese teşekkür ederim
  6. Y

Sizce 25k tl lik bütçe ile hangi sistemi almak daha mantıklı?

1 veya 2yı tercih edebilirsin şahsi görüşüm fiyat içinde 2 en muhtemel en mantıklısı olarak gördüm işlemci olarak 5600 ve 5600x arasında çok ekstrem fark yok 1717869563 Şimdi baktım hem fiyatları aynı hemde işlemci hemde psusu 2.nin 1.den daha iyi o yüzden 2 kardeşim
  7. Y

Bi bunu denemedim kral , sadece tv bağlamadım. Bunu deneyeceğim teşekkür ederim 1717869333 Olabilir, 2. Gün her şeyi tek tek kontrol ediyorum ama bir türlü sorunu bulamadım. Umarım çözerim
  8. Y

Ekran kartı tavsiyesi alabilirmiyim sadece oyun için

Hocam güncel piyasa takibi nvidia için 2000 serisi sonra 3000 serisi sonra 4000 serisi Amd için 6600 6700 6800 7700 gibi bütçene göre değerlendirme yapılabilir
  9. Y

13K fiyat alınır mi ?

Oynatmaz kardeşim. Uzun uzun anlatmak istemedim sadece harici ekran kartı yok. İşlemcisi yetersiz kalır
  10. Y

Bios ekranı gelince flash seçicem ama ekrana görüntü gelmediği için onuda seçemiyorum. He dersen ki kur öyle dene kurulu m2 taktım yine vermedi
  11. Y

800TL MOUSEPAD ÖNERİSİ

https://ty.gl/8cr0anxfdy tavsiye ederim. Senelerdir kullanıyorum fiyat performans 40x40 yenisini 3 4 ay önce aldım. 1 öncekini 2 seneden fazla kullandım günlük 3 4 saat pc başında fps oyunları oynuyorum
  12. Y

Evet hocam kendi ramları hariç 2 farklı çeşitte ram denedim 1717868594 Denenebilir monitör samsung odyssey g3 hazır sistemle başlatıyorum direkt görüntü veriyor
  13. Y

Ekran kartı tavsiyesi alabilirmiyim sadece oyun için

Ekran kartında marka çok önemli değil kardeşim önemli olan modeli, yeni nesil olması fps için
  14. Y

Ustam her şeyi tek tek yaptım. Farklı işlemci taktım olmadı, o işlemciyi hazır sisteme getirdim taktım görüntü geldi. Bütün parçaları tek tek hazır farklı bir sistem üzerinde denedim sorun yaşamadım. Anakart arızalıdır dedim iade ettim yenisi geldi yine aynı
  15. Y

Kral her şey olması gerektiği gibi takılı bende anlamadım. Hdmı değiştirdim farklı monitörde de denedim. Farklı kablo ile de denedim. Ama yok görüntü gelmiyor 1717868286 Yok kral , 3 5 sefer topladım geri dağıttım ama yok
  16. Y

İşlemci & anakart yükseltmesi

İşlemci ve anakart o fiyat için tercih edebileceğin en iyisi diyebilirim. R5 5600 ülkemizde çok tutuluyor ve gerçekten çok sevildi. Asus b450 mk2 giriş seviye bi anakart. Ekran kartın işlemci yanında biraz düşük kalır onu da zamanla yükseltirsin. Dikkat et psun sistemi beslemeye yetsin. Hayırlı...
  17. Y

Arkadaşlar iyi günler. Teknik bilgileri : R5 3600- rx580- b450 mk2 marka anakart 8x2 16gb ram bulunuyor. Her parçayı tek tek farklı bir kasada denediğimde görüntü veriyor fakat sistemi farklı kasaya toplandığımda görüntü alamıyorum. Monitör çalışıyor onu da denedim sizce neden olabilir
  18. Y

İNDİRİİİMM MSI M2 SSD 1299TL

Msı 500 gb gen 4 m2 1299tl...
Top Bottom