Arama sonuçları: *

1. StereoB

Rtx 4070 kasama sığar mı? Sistemimle uyumlu çalışır mı?

Anladım, çok teşekkür ederim
  2. StereoB

Siz hangi modeli önerirsiniz?
  3. StereoB

Çok teşekkür ederim. Hocam bir de GIGABYTE RTX 4070 windforce modelini almayı düşünüyorum aslında, fiyat açısından da makul geldi. MSI vs gibi markalar 40 bin civarıyken bu model 26 bin gibi fiyatlara satılıyor. Aralarında ne fark var acaba? 1768680488 Evet haklısınız, monitörümü de...
  4. StereoB

Öncelikle iyi akşamlar dilerim. Arkadaşlar bende "VENTO VG15FE RGB ATX Gaming Kasa" model kasa var. Ufak bir araştırma yaptım ama cevaplardan pek tatmin olmadım. Rtx 4070'e geçmeyi düşünüyorum ama kasama rahat bir şekilde sığar mı bilmiyorum. Şu anda kullandığım kart rx 6700xt 2 fanlı ve rahat...
  5. StereoB

Xbox Gamepass Hesabıma Giriş Yapamıyorum

Sorun çözüldü, sanırım Microsoft'un yaptığı bir bakımdan dolayı kaynaklanmış olabilir.
  6. StereoB

Mobilde de aynı sorun var şu an.
  7. StereoB

Hayır, kullanmıyorum. Bu sorunla da bugün karşılaştım hatta, dün bir sorun yoktu.
  8. StereoB

Bugün xbox gamepass hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda microsoft e posta kısmında alt fotoda belirttiğim kodlu bir hata aldım. Hesabıma giriş yapamadığım için oyun da oynayamıyorum. Sonrasında outlook hesabıma kendi sitesinden giriş yapmaya çalıştığımda da yine benzer bir hata aldım. Farklı bir...
  9. StereoB

Türk Telekom Tarifemin Altında Hız Veriyor

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Müşteri hizmetleri ile tekrardan görüştüm ve arıza kaydı oluşturduklarını söylediler. Şu an test yaptım ve internetim düzelmiş 😊
  10. StereoB

Arayüzün hangi sayfasından ss atmalıyım? Bahsettiğiniz sayfadan da hız testi yaptım ama durum hala aynı Not: Şu an tekrar kontrol ettiğimde ulaşılabilir hız 45 mbps kadar iken sabit hızım 8mbps'de sabitlenmiş, sanırım port kaynaklı bir sorun.
  11. StereoB

Öncelikle iyi günler. Ben Türk Telekomun 20 mbps olan ev interneti paketini kullanıyorum ve evi taşıyana kadar herhangi bir sorun yoktu. Yakın bir zamanda evimi taşıdım. Evim Türk Telekom'un dağıtıcı kutusundan sadece 50 metre uzağında olmasına rağmen şu anda sadece 7 mbps internet alabiliyorum...
  12. StereoB

Kulak içi Bluetooth Önerisi Bütçe 1000-1500

Öncelikle herkese iyi günler dilerim. 1000-1500 tl bandında bir kulaklık arıyorum. Kulaklığı Spor salonunda kullanacağım bu yüzden gürültü önleme özelliğinin olması benim için iyi olur. Bir de silikonlu kulaklıklar kulağımdan düşüyor, rahat takamıyorum. Silikonlu da önerebilirsiniz elbette fakat...
  13. StereoB

Arkadaşlar rx6700xt + ryzen5 5600 19500 TL alınır mı ve bir sorum var .

Paylaşan sayfaya bir şey demiyorum fakat Instagram üzerinden alışveriş, özellikle de bu gibi yüksek bütçeli alışverişleri pek tavsiye etmiyorum. Pc gücü açısından bakarsak işlemci ve ekran kartının (marka hariç) aynı, diğer parçalarının farklı olduğu bir sistem kullanıyorum ve oyun açısından...
  14. StereoB

Kasamın Fanları Doğru mu?

Hocam, geçenlerde Smart Acces Memory ayarını açmıştım, tam performans vs için. O da derecelere etki ediyor mudur?
  15. StereoB

Hemen yanında 1 fan yeri daha var, dostum. Hocam, bulunduğum bölgede havalar çok sıcak ve odamda klima vs yok, bunun etkilediğini düşünüyorum. Kış aylarının derecesini gördükten sonra bu değerler bana da fazla geliyor tabii ki. Kullandığım kart rx 6700xt ve yanlış bilmiyorsam yük altına...
  16. StereoB

Sistemime Thermalright Peerless Assassin 120 SE Sığar mı?

Tamamdır, teşekkür ederim.
  17. StereoB

Hocam, tam şu anda aynı dediğiniz gibi yaptım ve deniyorum. Şu an boşta cpu 52, Ekran kartı 55 derece. Yükte henüz denemedim fakat önceki gibi 70 derecelerde gezeceğini düşünüyorum.
  18. StereoB

Fan konusunu deneyeceğim. İkinize de teşekkür ederim.
  19. StereoB

Kasamın fan dizaynı fotoğraftaki gibi. Üste yerleştirdiğim egzoz fan, yukarı yükselen sıcak havayı dışarı atsın mantığıyla takmıştım. Fanı işlemcinin üstüne takmak istedim fakat kablosu vs derken alan sorunu oluşturdu, ben de yan tarafına taktım. Arkadaşım ise yukarı takılan fanın gereksiz...
Geri