Arama sonuçları: *

• Users: jawex
  • Order by date
  1. J

Öneri Koltuk Önerisi İstiyorum

https://www.amazon.com.tr/Future-Kumaş-Oyuncu-Koltuğu-Coal/dp/B09TF9T6SQ/ref=sr_1_5?crid=3D1V7VVLJ5QWC&dib=eyJ2IjoiMSJ9.cueVMfQPwD0gK8EL8w40n836U-KFIG-Cv12sVDaGJgLgQVhiKBH6IOA_hMVTF86MrnCR5YKiZr9GPRb0NWK30gLYSemU2ZZ4cfyWuvM9r0COPloWc8CuHlQ6iNQnTu49UTenDe3ciV3j8PeGLDo4Vs1amRKtrdQgtE-d0SizZBSglQ0fG...
  2. J

Öneri 144Hz vs 240Hz Hangisini almalıyım ?

144hz ıps panel ile 240hz va&tn panrl aynı görüntü kalitesini sağlamaz. Ips harici pixel sayarsın dostum. Ips paranın yettiği ve bilgisayarının verdiği fps e göre almalısın. Ne kadar yüksek hz o kadar düşük tepkime hızı avantajı sağlar fps oyunlarında. 9k bandına çıkabilirsen evladiyelik...
  3. J

Çözüldü✓ Ips Panel Monitor Tavsiyesi

https://www.gaming.gen.tr/urun/236735/asus-rog-strix-xg249cm-23-8-inc-270hz-1ms-full-hd-freesync-premium-hdr10-gaming-monitor/?ref=akakce&v=1.8.1 24inch için tavsiyem bu, 27 alacaksan minimum 2k çözünürlük şart btw
  4. J

Öneri IPS PANEL 240hz 24 inchönerisi bekliyorum

max 240hz ips panel 24 inch monitör önerilerinizi bekliyorum dostlar fps oynayacağım aynı zamanda montaj işiyle uğraşıyorum renk doğruluğu önemli
  5. J

Öneri 360-380HZ Monitör Önerin Lütfen

viewsonic 144hzden geçiş yapmıştım panel kalitesi, renk doğruluğu, oyun modları arasında geçişleri, 0,3ms oluşu falan premium bir ürün kullandığının farkına vardırıyordu. Satıp geri viewsoniğe dönünce fişe takasım gelmedi monitörü o kadar farketti gözüm
  6. J

monitör tavsiyesi 4k 144hz vs 1080p 360hz

panel tipine göre ve çözünürlüğe göre bu çözünürlükler bir şey ifade etmez hale gelebilir, detay verebilir misin dostum
  7. J

Öneri 360-380HZ Monitör Önerin Lütfen

Asus ROG Strix XG259QN 24.5" 0.3 4-5 ay kullandım sattım. Şimdi tekrar almayı düşünüyorum. Öneri istiyorum İps olması şart. Muadil önerilerinize açığım, yoksa yine alıp geçeceğim aynı modeli.
  8. J

GSB DESTEK ÖDEME SÜRECİ

Ben 2023 kasımda yaptığım başvurumun ödemesini geçen ay aldım, onaylanmış bir sorun yok gibi gözüküyor dostum
  9. J

Valorant min sabit 380fps alacak güncel sistem önerisi yapar mısınız

https://pckolik.com/tr/pc-builder-custom/pch-eliteone-amd-oyun-bilgisayari-ryzen-5-7500f-msi-geforce-rtx-4070-32gb-ddr5-1tb-m2-nvme-ssd bu sisteme hangi özelleştirmeler beni tatmin eder hocam, atılan linklerden daha iyi gibi geldi bana tamda bilmiyorum teknik detayları aslında
  10. J

nacizane senin bir sistem önerin olur mu hocam
  11. J

sistemi elden çıkarttım şuan elimde sistem yok 0 toplamam lazım hocam
  12. J

elimde vardı taktım daha yüksek performans verdi onla devam ettim diye hatırlıyorum ama şuan yanlış da hatırlıyor olabilirim brom
  13. J

1 yıldır kullandığım sistem en low ayarlarda 200 küsürlerde dalgalanıyordu 380hz monitör var kullanamadım adam akılı pc yüzünden; 3600mhz 16gb ram 2x8 ryzen 5 3600x (5500den geçmiştim daha kötüydü 5500) rtx 3060 ayrıca yazmadım ama editörlük yapıyorum 4k render almam gerekiyor ama iş değiştirdim...
  14. J

Şuanlık ekran kartı çok lazım değil valo oynayacağım 5000 serisi çıkınca da upgrade edebilirim ekran kartını oyüzden sormak istedim varmı öyle model:LOL:
  15. J

Ekran kartı daha düşük bir model yapsak fiyat çok farkeder mi
  16. J

Valorant oynuyorum, minimum 380fps ve fazlasını çıkartacak 16-32gb ramli (mhz 5k civarları güzel olr) sıvı soğutmalı anakart işlemci olarak da güncel bir sistem önerisi bekliyorum dostlar. Bütçe konusunda problem yok 40-50 bandına kadar çıkabilir önerileriniz. Teşekkürler.
Geri