Arama sonuçları: *

• Users: hate
  • Order by date
  1. hate

Asus tuf F15 jak sorunu

jak girişine ne takarsam takayım ses vermiyor hafif gevşek takarsam ses veriyor ama hem kulaklıktan hem de hoparlorden ses geliyor sorun ne olabilir
  2. hate

15K Bütçe okul için laptop önerisi

oyun falan oynamayacağım hafif ve pil ömrü uzun bi laptop önerebilir misiniz
  3. hate

Laptobum için soğutucu arıyorum

intel kanka i7 13620h
  4. hate

detay verebilir misin biraz bu limitleme konusunda veya video falan varsa atar mısın
  5. hate

Asus tuf f15 kullanıyorum 4070im ve 13620hım var bilgisayarın kasası oyun oynarken hayvan gibi ısınıyor tam sıcaklık değerlerini bilmiyorum program falan kurmadığım için bakamadım ama laptop olduğu için fazlasıyla ısınıyo buna uygun bi soğutucu istiyorum veya başka bi çözüm varsa onu da duymak...
  6. hate

Asus tuf F15 Mavi Ekran

vanguardin ne kadar rezil oldugunu biliyom zaten de arkadaslarla giriyoz valoya ondanoynuyoz valla yoksa mis gibi birakmistim lolu sjfjxngjdj sagol
  7. hate

Asus tuf F15 Mavi Ekran

bilgisayari alali yaklasik bir ay oldu ve gelsiginden bu yana iki kere ayni problemi yaşadım sık olmadigi icin pek takmadim basta ama sonradan baska problemlwr de devreye girince suphelenmeye basladim hata kodu resimde
  8. hate

Çözüldü✓ Windows yuklenirken ssd gorunmuyor

tesekkur ederim kanka oldu
  9. hate

evet gorunuyor ama biosta nereye girecegimi sasirdim boyle bi bios gormemistim onceden hep eski anakart kullandigimdan onu da soyle gostereyim dostum
  10. hate

asus laptop aldim windowsu kuruyorum fakat kurulumda disk secme kismi bombos yeni bi disk de olusturamiyorum
  11. hate

Bilgisayarım açılmıyor

nasi yapacagimla ilgili bilgin var mi anakart turboxmus bios tusunu fa bilmiyorum
  12. hate

Bilgisayarım açılmıyor

eski bi sistemim var kullanmasam da olur ama icindeki dosyalari cekmek istiyorum fakat dun bi anda bilgisayar disk kontrolu yapti sonrasinda da acilmamaya basladi acilma kisminda loopa girdi detaylar videoda
  13. hate

40 45k arasi laptop onerisi

tamamdir tesekkurler acikladigin icin
  14. hate

4060 ve 45k mantiksiz degil mi sence de
  15. hate

okul ve oyun için kullanıcam aklımda bu var sizin önerilerinize de açığım
  16. hate

YKS 2025 Hakkında...

Dostum her şey iyi hoş moralini de bozmak istemem ama senenin ortasında kalkıp sa kardeş biz sistem değişiyoz demez diyebileceğimiz bi yönetim yok 2024ü gördüğünü düşünüyorum önceki sınavlara hiç benzemiyodu o yüzden ona göre çalışma yapmanı öneriyorum (ne kadar öngörülebilir bu sınav orası da...
  17. hate

Çözüldü✓ 20k-30k arası pc/laptop onerisi

dmden veya burdan atabilir misin dostum teşekkürler simdiden
  18. hate

kasayla ilgili sorun olur mu bro sence deneyimin varsa bi aydinlatir misin ona gore degistirmeyi düşünüyorum
  19. hate

tesekkurler dostum
  20. hate

ikisinden de onerebilirsen sevinirim cunku emin degilim ama masaustu dusunuyorum
Geri