Arama sonuçları: *

1. I'm GANDALF

🔥İndirim Philips 1000 Serisi Elektrikli Traş Makinesi 849TL

3000x ve 3000 modeli arasında ne fark var?
  2. I'm GANDALF

Oyun Projem - Depth of Space

mobil için mi?
  3. I'm GANDALF

50000 TL laptop önerisi

hayır
  4. I'm GANDALF

🔴 2025'İN İLK ZAMLI MENÜSÜ GELDİ!🔥

umarım istediğin şeyi başarırsın
  5. I'm GANDALF

Eğer başka bir giderin yoksa yani bir "kurulu" düzenin varsa çok rahat 1-2 ay çalışarak araba alabilirsin, çevremden biliyorum. Maalesef şu anda benim senin gibi gençlerin tek yapabileceği çok çalışarak geleceğini kurtarmak olur.
  6. I'm GANDALF

japonya dan almıştım ps5 pro ile birlikte
  7. I'm GANDALF

Yapacak bir şey yok yasalar böyle maalesef ben artık 2 telefon ile geziyorum arama ve günlük kullanım için.
  8. I'm GANDALF

Kardeşim sen neden esnafın x TL ye alıp 10x TL fiyat ile sattığı telefonları alarak yerli esnafa yardımcı olmuyorsun, iyi ki de açtıramamışsın o telefonları (!) şaka maka bende de 16 pro max var bende indirim gelse de açtırsam diyordum...
  9. I'm GANDALF

❌İndirim Bitti! VATAN BİLGİSAYAR YILIN SON İNDİRİMLİ HAZIR SİSTEMİ 40 K

Hem 450 TL'nin lafını yapıyorsun hem de N11'in 100-500 TL arası random verdiği kuponlara sana özel diyorsun tamam hadi o kuponları es geçtim eğer 450 TL'yi dert ediyorsan en azından şöyle yapabilirsin. 1- yeni hesap aç 150 TL bedava kupon (...
  10. I'm GANDALF

Allah Allah galiba halüsinasyon görmeye başladım 1735582099 Neden sustun attığım ss ten sonra? :D :D :D :D :D :D
  11. I'm GANDALF

En ucuz 4060 Ti N11 de satılıyor eğer aklın varsa bedavaya kupon alırsın söyle miyim demiştim ama akıl edememişsin :/
  12. I'm GANDALF

En başında "4060 Ti bile 15k değilken 5060 Ti'nin 10-15k ya çıkacağına inanman güzel" yazdıktan sonra araştırıp aslında 4060 Ti'ların 15k civarında olduğunu öğrendikten sonra konuyu çok sonradan 4060 Ti'ın yamalı versiyonu olarak çıkan 16 GB'a çekerek bilgisizliğini saklama çaban çok komik. :D
  13. I'm GANDALF

Rtx 5000 serisi beklenmeli mi?

amd zannetmiş abisi kızma çocuğa (!)
  14. I'm GANDALF

kimse 16 gb hakkında konuşmadı
  15. I'm GANDALF

4060ti 15 k ya bulunur ayrıca 5060 ti max 20 k olur
  16. I'm GANDALF

🔥İndirim Huawei BE3 Wİ-Fİ 7 Router 1.999 tl

alınır mı?
  17. I'm GANDALF

🔥İndirim DAREU EK75 Pro Beyaz/Siyah - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi 1699 TL

connect game ürünleri üzerinde gelen connect game garanti stickerını kesersek filan bir sıkıntı olur mu? çünkü kesmeden kutuyu açamıyorum
  18. I'm GANDALF

❌İndirim Bitti! HP Omen 23.8 inç 165Hz 1ms FreeSync IPS Pivot Full HD 4000 TL

fps oyunları için alınır mı?
Top Bottom