Arama sonuçları: *

1. A

SOĞUTUCU ÖNERİR MİSİNİZ

bütçe çok sorun değil aslında ama gereksiz yüksek bişey de almak istemem siz önerin hocam uyumluluğuna göre 1719393919 hocam şimdi baktım gayet güzel, kullandınız mı başka bişeye bakmama gerek var mı ne dersiniz bunun için
  2. A

SOĞUTUCU ÖNERİR MİSİNİZ

Merhaba arkadaşlar Amd Ryzen 7600 ve Rtx 4070 super kullanıyorum. Stok fanla kullanıyorum şimdilik ama korkuyorum da ısınıyor, alacağım araştırmam lazım pek de bilgim yok. Şöyle idare edebilecek orta yeterli yada yüksek segment soğutucu önerir misiniz birde bu işlemciye hangi tip soğutucu...
  3. A

SOĞUTUCU ÖNERİNİZ VAR MI

Merhaba arkadaşlar işlemcimAmd Ryzen 5 7600 Ekran kartım Rtx 4070 super Amdlerin genel olarak yüksek ısıda çalıştığını biliyorum şimdilik soğutucusuz kullanıyorum ama alacağım bir tane. Hiçbir fikrim yok ne önerirsiniz
  4. A

EN İYİ 4K 144 HZ MONİTÖR?

4k da 144 hz en düşük fiyatlı Gameon diye bi marka buldum o bile 10k https://www.hepsiburada.com/gameon-28-ips-4k-uhd-144hz-2-1-hdmi-siyah-oyuncu-monitoru-pm-HBC00005APNV0 bunda 4k da60hz belki ama 60hz den fazla da beklemem yani yeter fazlasıyla ekran kartım asus 4070 super
  5. A

EN İYİ 4K 144 HZ MONİTÖR?

Arkadaşlar 4k 144 hz monitör arayışındayım en iyi tavsiyeleriniz ne olur bütçede 15-16k dan yukarı çıkmak istemiyorum. Birde şöyle bir monitör buldum linkini bırakıyorum 2k 144 hz 4k 60 hz aslında benim istediğim tarzda bir cihaz fiyatı diğerlerine göre çok uygun başka bi eksiği var mı bakar...
  6. A

4060Ti 32gb ramli sisteme 2k monitör gereksiz mi olur uzun vadede

güçsüz değil de fps alabileceğin değerler değişir 60 ın altına düşer yüksek oyunlarda normal oyunlarda da sanırım 60-120 arası alırsın. tam bilmiyorum bakmak lazım bende 4070 super var 2k 240 hz monitör Max oyunun vereceği fpsi alıyorum mesela. güçsüz değil ama fps olarak yüksek beklentin varsa...
  7. A

4060Ti 32gb ramli sisteme 2k monitör gereksiz mi olur uzun vadede

oynarsın 2k da ama çok yüksek fps değerleri bekleme. 60 dan fazla alırsın çoğu oyunda, 2k 144 hz monitör alırsın ki en fazla o kadar çıkar fps sanırım tam araştırmak lazım oyun performanslarını. öyle rekabetçi de takılmam diyorsan mantıklı olabilir. fiyat farklarını falan bilmiyorum araştırmak...
  8. A

MONİTÖRE OC YAPMAK ZARARLI MI?

kanka 4070 le 4070 süper arasında baya fark var hatta super olan ti ya yakın diyebilirim 4 k da üzmüyor, ama 2 kda fazla fazla yeter diye düşünerek 2k 240 hz aldım yenileme hızım eksik olmasın dedim :)
  9. A

240HZ 2K MONİTÖRÜ DEĞERLENDİRME

hocam asusun yorumlarına baktım da şoför sıkıntı baya övüyorlar sanırım asus alacağım fazla fazla yeter
  10. A

kardeşim hangi özelliğinden dolayı memnun kalmam yada sen neyi tavsiye edersin daha açık belirtirsen sevinirim :)
  11. A

bende öyle düşünüyorum aslında hacı ama zaten oyunlarda ekran kartımın çıkacağı Max 4k fpsi 100 falan aslında kötü de değil, ama 144 hz de alırsam şimdi aklım kalcak dediğin gibi 2k da 😁 sonuçta tüm oyunlar 4k değil
  12. A

Merhaba sistemim Asus 4070 super Amd Ryzen 7600 monitör arıyorum. 2k 240hz monitör tavsiyeleriniz nelerdir? benim bulduğumu aşağıya bırakıyorum fiyatı nasıl kullanan var mı yada diğer özelliklerinden eksik var mı bakarsanız sevinirim abiler...
  13. A

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda bir sistem kurdum Asus dual 4070 super ve amd Ryzen 7600 ile. Monitör arayışındayım. 4 k destekleyen oyunlarda aktif bir şekilde ekran kartımın destekleyeceği kadar (60 fps ve üzeri) oynamak istiyorum ancak stabil olarak 2k ve 165 hz den aşağı düşmek...
  14. A

Çözüldü✓ AMD RYZEN 7600 KAÇ MHz? UYUM SAĞLAR MI?

yani diyorsun ki işlemcinin desteklediği Max ram GHz hızı etki etmiyor öyle mi
  15. A

Çözüldü✓ AMD RYZEN 7600 KAÇ MHz? UYUM SAĞLAR MI?

merhaba, yakın zamanda sistem almayı düşünüyorum bikaç soru aklıma takıldı öncelikle sistemimi yazayım. İşlemci Amd Ryzen 5 7600 (öğrendiğim kadarıyla 5200 mhz RAM desteği varmış) Anakart Asus Tuf Gaming B650M DDR5 oc 6400 mhz RAM Corsair 32 gb (2*16) cl36 DDR5 6000 Mhz Ekran kartı Asus 4070...
  16. A

Asus 4070 SUPER Dual Tuff gaming yada rog strix farkları nedir?

Merhaba birçok yerden hazır sistem bakıyorum ilk defa alacağım bileşenleri ve özelliklerini yeni yeni öğreniyorum. Asus 4070 SUPER almaya karar verdim işlemci ise amd Ryzen 5 7600.Anakart olarak daha uyumlu olacağını düşündüğüm için ASUS TFF gaming B650m ye yükseltmeyi düşünüyorum sanırım bu...
Geri