Arama sonuçları: *

1. M

Ubisoft oyunlarını kullanamıcak mıyım ?

başta epic games hesabım "auroragrey667" adlı bir hesaba bağlıydı. Ancak bu hesapta alışveriş banım vardı ve nedenini bilmiyordum. Ubisoft bu banı çok kaldırmayı denese de kaldıramadı bu yüzden bende alışveriş yapamadım. Oyunları epic gamesten satın aldığım için ubisoft hesabımı değiştirmenin...
  2. M

Ubisoft Storeden hiç bir şey satın alamıyorum.

hesabıma nasıl bir kart kayıt edebilirim. O alan yok.
  3. M

Ubisoft Store'dan oyun alamıyorum

bende buna benzer hata alıyorum. Çözdünüz mü sorununuzu
  4. M

Kart bilgilerini girmeden hata alıyorum. Ürünleri seçiyorum. Satın al diyorum. Ondan sonra kart bilgisi gelir onu girersin ondan sonra kod gelir kodu girersin ürünleri alırsın. Bende Satın al dedikten sonra böyle bir hata geliyor.
  5. M

Böyle bir hata alıyorum. Hollanda'ya bağlanınca kredi kartı bilgilerini vb bilgileri girebiliyorum ancak Türkiye'ye bağlananınca olmuyor. TRdeyim dedim kaç defa desteğe ancak hiç yardımcı olamadılar. Hesap zaten tr ayarlı dediler. Trdeyim tr ayarlı ama hollanda olmadan alışveriş yapamıyorum...
  6. M

Laptop'um 100 derecenin altına inmiyor.

1755942032 Teşeekkür ederim cevaplarınız için Watt sınırı koydum. Ancak CS gibi oyunlarda bile watt koyacaksam ben ne anladım bu işten.
  7. M

Deniyim hemen. Cs 2 ana ekrandayım 95 derece kafayı yicem
  8. M

[H3 id='HP+Victus+16-R1057NT+9J260EA+i5-14500HX+16+GB+1+TB+SSD+RTX4060+16.1+Full+HD+Gaming+Laptop']HP Victus 16-R1057NT 9J260EA i5-14500HX 16 GB 1 TB SSD RTX4060 16.1" Full HD Gaming Laptop[/H3] Laptop'um bu. Soğutması iyi diye aldım ancak Last of Us Part 2'de 100 dereceleri görüyorum. Ayarlar...
  9. M

Horizon Zero Dawn Remastered Türkçe Yama

Eski yama çalışmıyor.
  10. M

Türk Toplulukları/ Oyun grupları

Türk oyuncuların toplanıp beraber oyun oynayabileceği bir platform var mı ? Mesela bir dc olsun orada oyun oynamak isteyen arkadaşlar olsun. Oyuna karar versinler örnek(Dying light 2). Adamlar toplatıp DL2 girsin gibi. Bazı arkadaşlar ortak wp grubu kurmuş. Oynayacakları zaman gruba yazıyorlar...
  11. M

RUST grafikleri ve animasonları ile ilgili soru

Rust oyunun animasyonları ve grafikleri bana eski geliyor. Arkadaşımla bu konuda tartıştık. Kendisi animasyonların ve grafiklerin düşük tutulmasının sebebinin oyuncu sayısına bağlı olduğunu söyledi. Sizce nedir ?
  12. M

işe yarıyor mu peki?
  13. M

Horizon Zero dawn remastered Türkçe yama

Kaç zamandır bekliyorum bu oyunun türkçe yaması çıkmadı mı ?
  14. M

İndirimli Ucuz Uygun Oyunlar

Steam Epic ve Microsoft dışında güvenebileceğimiz ve uygun oyun satan site var mı ?
  15. M

Oyun çıkalı baya oldu ama hala türkçe yama yok. Oyunun remastered türkçe yamasına nerden ulaşabilirim? Sevgiler
  16. M

Horizon zero dawn remastered türkçe yama ne zaman çıkar ?

horizon zero dawn remastered türkçe yama ne zaman çıkar ?
  17. M

30K-35K oyuncu laptopu önerileri verebilir misiniz ?

Victus en iyi oyunucu laptopu mu herkes bunları öneriyor 1726240380 victus en iyi oyuncu bilgisayarı mı herkes bunu öneriyor
  18. M

30K-35K oyuncu laptopu önerileri verebilir misiniz ?

Hangi ekran kartı daha iyi bilmediğim için soruyorum. 4050 mi 4060 mı yoksa ryzenin daha güçlü daha uygun ekran kartı var mı ? ama 40 serisi yada ryzenin bir ekran kartını düşünüyorum. Help
  19. M

Yardım!!!! Diablo 4 ve Battlenet

şuan tamamlandı yazdı. artık iade edilmez dimi?
  20. M

Yardım!!!! Diablo 4 ve Battlenet

Birinden battlenet üzerinden diablo 4 aldım. Hesaba girince diablo 4 ü de gördüm. Ancak sipariş detaylarına girdiğimde diablo 4 sipariş durumunun beklemede olduğunu gördüm. Bunun anlamı nedir ? Yani yarın oyun iadesi mi gerçekleşecek ?
Geri