Arama sonuçları: *

1. pEmirq

Sağ Kanat için krampon önerisi

Hocam 42 numarası yok mu?
  2. pEmirq

Sağ Kanat için krampon önerisi

Selam millet, ben 13 yaşındayım ve sağ kanatta oynuyorum. Hızlıyım, yön değiştirme konusunda iyiyim ve özellikle ara paslar ile asistlerde etkili olmayı seviyorum. Şimdi krampon arayışındayım ve bazı konularda fikrinize ihtiyacım var: Hangi marka ve model kramponlar hızlı kanat oyuncularına...
  3. pEmirq

ChickenClient Güvenli mi?

Chickennw sunucusunda SMP için client kuracaktım. İndirdiğim site şu: https://client.chickennw.com Dosyayı tarattım: Kaspersky: Temiz Metadefender: Temiz Virustotal: Trojan hatası verdi Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.
  4. pEmirq

En güçlü oyun bilgisayarı nedir?

Selam arkadaşlar, aklıma bir anda geldi, bana mümkün olan en güçlü oyun bilgisayarını toplayabilir misiniz? Öyle bir sistem olsun ki piyasadaki tüm oyunları en yüksek ayarlarda, takılmadan, en akıcı şekilde oynatsın. Bütçe konusu hiç önemli değil. En pahalı, en performanslı parçaları...
  5. pEmirq

Bursa'da TurkNet GigaFiber olan mahalleler neresidir?

Selam, Seneye Bursa'ya taşınmayı düşünüyoruz. İnternet benim için bayağı önemli, 1 Mb/s Türk Telekom ile yaşadıktan sonra özellikle de TurkNet GigaFiber 1000 Mbps olan bir yerde oturmak istiyorum. Ama araştırdım, tam olarak hangi mahallelerde olduğunu bulamadım. Bursa'da oturan, TurkNet...
  6. pEmirq

8000 TL'ye mikrofon önerisi

Hocam ben zaten illa ki quadcast alıcam demedim ki kullanmak istiyorum dedim elbette adamın dediklerini araştırdım ama 2s daha mantıklı gelmediği için öyle dedim
  7. pEmirq

Hocam HyperX Quadcast kullanmak istiyorum daha güzel duruyor ayrıca ses kartı istemiyorum USB-C olursa daha iyi olur
  8. pEmirq

VirusTotal ve MetaDefender sonuçları güvenli mi?

Selam, After Effects 2020 için pluginler kuruyordum. İndirdiklerimi VirusTotal’da tarattım ve sadece Sapphire ile Universe dosyalarında şu uyarıları gördüm: Bkav Pro → W32.AIDetectMalware Trapmine → Malicious.moderate.ml.score Sadece bu ikisinde çıktı. Sizce bu false-positive midir yoksa...
  9. pEmirq

Crack After Effects güvenli mi?

Yani ne yapmam gerekiyo?
  10. pEmirq

Daha kurmadım kaspersky ile taradım ve virustotal ayrıca bi dosya da Jiangmin Trojan.Generic.heqcn hatası verdi
  11. pEmirq

Tarattım klasörü bişey yok
  12. pEmirq

ParsMazi'nin discord kanalında 11.6k abonesi var
  13. pEmirq

Kimse benim soruma cevap vermemiş 😅 yüklesem sıkıntı olur mu olmaz mı anlayamadım.
  14. pEmirq

Sadece setup dosyasını attım
  15. pEmirq

Selamlar. Bugün Parsmazi'nin Discord sunucusundan After Effects 2020 indirdim. Virüs olup olmadığına inanamadığım için bazı antivirüslere tarattım ve sonuçlar şunlar: VirusTotal Jotti Meta Defender Hybrid Kaspersky'a dosyayı tarattım tehdit yok. Titiz birisi olduğum için orijinaller dışında...
  16. pEmirq

Selam millet, YouTube için içerik üretmeye ve ara sıra yayın yapmaya başlamak istiyorum. Bu yüzden mikrofon araştırıyorum ve kafamda şu an HyperX QuadCast 2s var. RGB ışıkları ve üstüne dokununca mute olma özelliği hoşuma gitti. Aslında en çok ilgimi çeken tarafı 32 Bit / 192 KHz ses kalitesi...
  17. pEmirq

CS2 için kasa sitesi önerisi

Selamlar, CS2 için kasa açma sitesi önerilerine ihtiyacım var. Para yüklemeyi düşünmüyorum, genelde YouTube'daki kodları kullanarak bakiyeyi katlamaya çalışırım. Aradığım kriterler: Sitede verilen 10 cent gibi ücretsiz bakiyeleri almak için para yatırma zorunluluğu olmasın. Promo kod...
  18. pEmirq

RDR2'li oyun konsolu önerisi

Hocam en uygun bu gözüküyo sizce nasıl? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyunculara-ozel-oyun-konsolu-karne-hediyesi-xbox-series-s-512-gb-1-kol-kutulu-1262036319/detay (bu arada rahatsız ediyorsam kusura bakmayın 😔)
  19. pEmirq

Hocam şöyle bişeyde buldum full set + orjinal kol konsolu 5900 TL'ye satıyo dolandırıcı gibi geldi profiline girdim baktım hiç öyle değil gibi emin olamadım https://dolap.com/urun/xbox-beyaz-xbox-series-s-az-kullanilmis-dolap9573710-409315161
  20. pEmirq

Sizin önerdiğiniz var mı?
Geri