Arama sonuçları: *

• Users: c_ano
  • Order by date
  1. c_ano

Laptop alacam teyzemlere

Laptop almak isteyen akrabalarim var ve bilgi yetersizliginden oturu yardim almak icin buraya danjsma gereği duydum Ram olarak 4 gb ramdan buyuk bjsey olmali ve i5 islemciden buyuk olmali windows isletim Sistemli olmasi gerekli ayrica oyun oynamicak iş icin kullanacaklarini...
  2. c_ano

Sivi soutucunun termal macunu ile ilgili

Arkadaslar termal macun 1 senede 1 kez degistiriliyor sanjrim peki Pc yi kurarken kullandigimiz ve dolabin icinde oda sicakliginda sakladigimiz Bjr termal macunun kullanacqgimiz zaman bozulup bozulmadigini nereden anlayabiliyiruz
  3. c_ano

Toplama Sistem parcalari icin uyumluluk bilgisi

Sivi soutucunun icinden intel uyumlu soket cikmis amd uyumlu katilmamis
  4. c_ano

Max 3500 tl butceye 240 mm sivi soutucu onerirmisin ryzen 5 serisi islemci var
  5. c_ano

Rog strix B650-A serisi gaming wifi anakart Neden power boost deep 240 mm sivi soutucu ile pompasi uyumlu olmuyor Soutucuda am4 am5 uyumlu diyor
  6. c_ano

Ses driverı yükledikten sonra mikrofon algılamıyor

Ben kulaklik girislerini deyistirdim anca oldu
  7. c_ano

Yag yakmak icin split antrenmani onerisi

Ha Ftada 5 6 gun spora gidebiliyorsan split yapabilirsin bulkta cut ta her zaman yapabilirsin ornek bir program istiyorsan genetiyini goz onunde bulundurarak bunu profesyonel birine sormalisin sana saglikli bilgi vdrirler
  8. c_ano

Ses driverı yükledikten sonra mikrofon algılamıyor

Giris ywrlerinin fotosuna bakabilirmiyim yazilari cikarsa cok iyi olur
  9. c_ano

Öneri Arkadaşlarla Oynanabilecek Simulatör Tarzı Oyun önerisi

Similator sayilirmi bilmem ama minecraft + olarak Ciflik
  10. c_ano

Yag yakmak icin split antrenmani onerisi

Amacin yağ yakmakmi tartidaki kg yi dusurmekmi Tarti dusuruceksen protein li beslen kalori acigi + bol kardiyolu spor Yağ yakmak istiyorsan aynisi + agirlik antrenmanlari ekle
  11. c_ano

Çözüldü✓ Fan dizilimim nasıl olmalı?

Kasada 2 hava girisi 2 hava cikisi olmasi idealdir atiyorum 1 tane 3 fanli sivi soutucu aldin kasanin tepesine taktin onlar havayi Disari versinler 1 tane de kasanin arkasina 2 li yada 3 lu fan taktin Onlarda havayi disari versin ne oldu 2 tqne cikis...
  12. c_ano

Çözüldü✓ LG 24GN60R veya Lenovo G24-20 Alınır Mı?

Bilmiyom ki su ana kadar cs de pubg de warzonede sorun yasamadim kasma donma falan
  13. c_ano

Olur abim eve geceyim aksam atarim mor tutkunuyum diye mor Ama istenilen renk yazilim ile ayarlanabiliyor
  14. c_ano

Yaptim oda resekkurler ekran kartinin rengini ayarlayamiyom cunku onun rgb sini takmadim ama ne biliyim kasa hoş gerek duymadim
  15. c_ano

Msi b650 Thomahawk wifi pc wifiye baglanamiyor

Ben hoperloru kirmizi porta takrim bu sefer calisti az bjraz yanki var gibi cok az ama
  16. c_ano

Reis kulaklik var bende mikrofon ve kendisi 2 farkli girisi var Bunlari nereye takacam hoperlorum yok ve sadece kulakliktan ses almak Istiyorum rs auto var cs auto var mıc in var L aut var kirmizi delik L ın var Kulaklik marka razer blackshark V2 X kulaklik kablosu 2...
  17. c_ano

Alirken indirimdeydi 5 K ya aldim 140 uzunluk 75 yukseklik genislikte 70 Uzun sure once aldim nereden aldigimi hatirlamiyorum
  18. c_ano

Hocam buraya atiyorum bu arada hersey icin xok tesekkurbederim 1729057064 Klavye ram rgb ayarlayabiliyorum kasa rgb si icin ne yapmam lazim Soutucu ve kasa fanini rgb ye değil argb ye baglamistim Ana kart ile ilgili bir seymi yuklicem
  19. c_ano

Ben yanlislikla intel ile ilgili biseymi indirdim acaba baska bjsey yok klavye maus o kadar 1729056573 Hicbir zaman oto kurulum iyi deyil manuel en iyisi
Top Bottom