Arama sonuçları: *

• Users: y4giz
  • Order by date
  1. Y

Yeni RTX 5070 sistemde görüntü gelmiyor

Tek kanal ram var sistemde. Az önce çıkartıp taktım bişey olmadı ama şimdi 4. Slota koyup tekrar deneyeceğim. Bide soğutucunun vidalarını gevşeteyim biraz. HD’mi kablosundan yapma ihtimali var mı?
  2. Y

Ekran kartına hocam 1767714521 Hocam ram i söktüm uçlarına üfledim hafifçe sildim geri taktım işe yaramadı. İşlemcinin güç kablolarına baktım hatta ittirdim biraz ama onlarda gayet yerinde.
  3. Y

Tabii hocam atayım. Hem anakartta denedim hem ekran kartında denedim görüntü gelmiyor ama otomatik anlıyor bağlandığını.
  4. Y

Arkadaşlar selam, yeni sistem topladım, bana hazır kurulu bir şekilde geldi sadece kule tipi işlemci soğutucuyu bir de ekran kartını taktım, şu an açıyorum fakat monitörde “no signal” yazıyor. O büyük olan kabloyu taktım ekran kartına. PCle kablosu boşta.
  5. Y

5060 Ti 16 GB mı 5070 12 GB mı?

Dediğiniz doğru hocam o zaman 5070e yöneleyim. Teşekkür ederim herkese yardımları için
  6. Y

Hocam vram sıkıntı çıkarır mı peki
  7. Y

Jeton şimdi düştü :D marka farkı ve vram farkı olunca ben 5060ti daha mantıklı diye düşünüyordum. Şimdiye kadar. 1766775936 Hocam marka ve vramdan dolayı aklım karıştı
  8. Y

Teşekkürler 1766775650 Anlamadım hocam 1766775711 O zaman 5070 düşüneyim ben. Ciddi marka var diye düşünüyordum ben. 1766775743 Bakış açınız 10 numara hocam 😄
  9. Y

Arkadaşlar selam, sistem almaya karar verdim, sitelerde dolaştım genel olarak R5 7500F işlemci ve benzeri var. Intel işlemci düşünmüyorum ve bu işlemcinin iyi olduğunu düşünüyorum yanlışım varsa bilen arkadaşlar düzeltir. Ve ek olarak kararsız kaldığım bir konu var. Ekran kartlarında marka...
  10. Y

Bilgisayar toplama yardım ve bilgi

Arkadaşlar yeni sistem almayı planlıyorum, biraz araştırma yaptım fakat biraz daha yardıma ihtiyacım var. AMD ekran kartlarıdan şüphem olduğundan pek AMD bakmadım. 40-50K bandında bilgisayar arıyorum. NVIDIA teknolojilerini kullanırım diye ve hem güven ve benzeri sebeplerden NVIDIA ekran kartını...
  11. Y

AMP bilişim bölümü için başvuru yapılmalı mı?

Arkadaşlar selamlar, 2023'te ortaokulu bitirdim, Ardından herhangi bir yere gidip kayıt yaptırmadım. Ben yazılım ile ilgilendiğim için biraz araştırma yaptım ve bilişim alanına gitmek istedim. Ben düz okumayı hiç sevmiyorum, şimdi kimse sevmiyor diyeceksiniz fakat beni gerçekten darlıyor. Bu...
  12. Y

Redmi Note 8 Pro cihazım açılmıyor

Arkadaşlar dün akşam şarjım 1'di içeri şarjı almaya gittim gelince telefonum kapanmıştı. Gece şarja taktım kameranın yanındaki beyaz ışık yanıyordu. Bu sabah uyandım baktım fakat hala aynı açılmıyor. Şu an yine şarja takıyorum beyaz ışık yanıyor fakat telefon açılmıyor. Ses kısma veya açma...
  13. Y

RX 6700 SİSTEM ALINIR MI?

İyi mi sizce o sistem? Yayında falan yapilabilir mi?
Geri