Arama sonuçları: *

1. BartelDiaz

Yardım 3 Aydır 2-3 saate bir internetim gidiyor

kanka şu anki durumu bu şekilde neredeyse aynı 2-3 ay önceki değerlerle hiçbir değişiklik yok. Sadece sürekli kopuyor ve ara sıra hız bi 5 10 mb a kadar düşüyor.
  2. BartelDiaz

Yardım 3 Aydır 2-3 saate bir internetim gidiyor

Arkadaşlar selam, yaklaşık 4 yıldır türknet kullanıyorum ve 2 yıldırda bulunduğum konumda bir sıkıntı yaşamadan gayet normal bir şekilde internette gezinebiliyordum taki 2 ay önce alt kattaki komşum taşınıncaya kadar. 2 Aydır neredeyse hiç abartısız 2-3 saate bir bazen 15-20 dakikada bir...
  3. BartelDiaz

AŞIRI DERECEDE HER OYUNDA DROP YİYORUM

tamamdır hocam deniyicem lakin format atmıştım bu nedenden dolayı hayla aynı sorun var diğerlerini deniyicem. 1725826222 gamebooster 650w bronze psu
  4. BartelDiaz

ama bilgisayar donuyor kankam klavyede Altec Lansing ALGK8614GW modeli yükseltmeden önce hiçbir ama hiçbir sıkıntı yoktu bilgisayarı ne zaman değiştirdim o zaman dan beri sürekli yiyorum drop olayını eminim bilgisayardan ya gerçekten ama bulamıyorum çözümünü herşeyi denedim driverlar güncel bios...
  5. BartelDiaz

peki nasıl çözüm bulabilirim buna bilginiz varmı acaba kime sormam lazım darboğazmı yiyiyor anlamadım ondan şüpheleniyorum ama 100 kullanım ne işlemcide nede ekran kartında var cidden kafayı sıyırıcam 1725824759 700-800 fps
  6. BartelDiaz

kanka 500 600 ping gibi bir drop yiyorum msde herhangi bir problem yok dediğim gibi online olmayan oyunlarda bile yaşıyorum
  7. BartelDiaz

kankam kısaca şöyle açıklıyayım : ben oyun oynarken alt tab atamıyorum 3-4 saniye sonra alt tab sekmesi yükleniyor anca alt tab atıyor ve donarak ayriyeten oyun içinde herhangi bir tuşa bastığım zaman skilleri 2-3 saniye sonra atıyor ellerime iyi bak 1725824653 bir anda o kadar donuyorki...
  8. BartelDiaz

1725824527 Ryzen 7 7800x3d işlemci asus b650 a gaming wifi anakart 16x2 Amd expo ram rx 6600 ekran kartı 650w bronze cpu 2tb samsung 990 pro ssd
  9. BartelDiaz

hocam 65 derece maksimumu gösteriyor bi test programı varmı sıcaklıkları paylaşayım özellikleri ekliyorum şimdi 1725824287 yükledim lakin gelmemiş atıyorum tekrar hocam atamıyorum niye olduğunu bilmiyorum bi sebebi varmı ?
  10. BartelDiaz

Arkadaşlar selam 1 ay öncesine kadar yeni bir bilgisayar topladım daha doğrusu upgrade yaptım lakin 1 aydır küfür etmediğim tek gece yok aldığım güne o kadar kötü oynanamaz bir biçimdeki darboğaz desen grafiklere bakıyorum bir sıkıntı yok lakin aşırı ama aşırı derecede drop yiyorum özellikle...
  11. BartelDiaz

Çözüldü✓ Samsung 990 Pro, ASUS B550 mk anakarta uyumlu mu??

Teşekkür ediyorum lakin bir sorum var nereye bakarsam bakayım herkes kingston kc yi öneriyor neden acaba? Fiyat farkından dolayımı yoksa dahamı iyi?
  12. BartelDiaz

Çözüldü✓ Samsung 990 Pro, ASUS B550 mk anakarta uyumlu mu??

Arkadaşlar hepinize selam, SSD'mi yükseltmeyi düşünüyorum. Bendeki M.2 SSD 500GB yetmiyor. 2TB'a çıkarmayı düşünüyorum internette Samsung 990 Pro M.2 SSD'yi gördüm aşağıyada linklerini bırakacağım, lakin aldığım SSD'i anakarta uyar mı bir sıkıntı olur mu ne olur ne olmaz işimi garantiye almak...
Geri