Arama sonuçları: *

1. A

Hangisi daha iyidir hangisini kullanmalıyım sizce

Torbox NVDİA GT730 4GB DİĞERİ İSE GİGABYTE GV-N630-2GI REV:1.0 Dİyor sizce habhisi daha iyi fotoları alta bırakıom. Gigabaytın hdmı çalışmıyor
  2. A

Sizce bilinmedim marka set alınır mı?

Ben sıkılsamda ürünü satmam çünkü elimde durmasında sorun olmaz aklımdaki soru fotoğrafını koyduğum ürün alınır mı? sizin öneriniz nedir
  3. A

Önerin için teşekkür ederim fakat ikinci ele hiç iyi bakmıyorum o yüzden pek 2nvi el alasım yok ne yapmalıyım peki
  4. A

İlk defa gördüm, sizce alınır mı? Fiyat olarak iyi
  5. A

Öneri 2025 Yılında Hangi Direksiyon Seti Alınmalı?

Kullanıyornusunuz öneriniz vesaire varmıdır
  6. A

27 inç monitör önerisi yapar mısınız?

Sadece 20hz fark var hangisi senin için uyguna geliyorsa onu al
  7. A

Öneri 2025 Yılında Hangi Direksiyon Seti Alınmalı?

Ucuza kaçmak istiyorum ama direksyon setide almak istiyorum öneriniz varmıdır kocaelide yaşıyorum 2nci elde olabilir g29 sıfırı pahalı sıfır rampage flan alınır mı? ne yapmalıyım önerileriniz bekliyorum teşekkür ederim
  8. A

27 inç monitör önerisi yapar mısınız?

Hocam 5az gibi ama Ben 6700e media marktan almıştım trendyoldan link buldum kullanalı 2 hafta oldu ben mutluyum 200hz 27 inç 1080p öyle piksel sayma vesaire yok istiyorsan vid atim foto atim https://ty.gl/j7icyz7zx6adq
  9. A

Çözüldü✓ Vesa ne demek nasıl öğrenirim

Kendime yeni monitör aldım monitör için monitör tutucu alıcam fakat uyumlu olup olmdığını nasıl anlıyabilirim MSI MAG 272F 27 https://ty.gl/2cujimrj8lpan monitörüm bu Uyumlu monitör standı tutucu artık neyse hangisini anlarım ve uyumlu olup olmadığını nasıl öğrenirim
  10. A

Öneri 2K kulaklık önerileri

2k en max oda 1.5 vesaire flan iyi olur 2de olur ama fps oyunları (tryhard değil) lol dizi film ama çoğunlukla eğlence valo oynuyorum öneriniz nedir
  11. A

Öneri Bu konitörü almışım iyi olmuşmu

Hala iptal edebilirim sizce bu monitör dhaamı iyi
  12. A

Örnek linl atabilirmainz acaba 200hz aşşağısında Monitör istemiyorum 1757163169 Teşekkür ederim cevabınız için
  13. A

MSI MAG 244F sizce mantıklı olmuşmu gaming gecesinden aldım yanında mous mad ile 5350tlye geldi szce nasıl
  14. A

8k monitör önerisi max9k

Çoğunlukla oyun oynucam film dizi nadir olucak 1756975191 1080pye okeyim düzgün sıkıntı çıkarmıyan monitör olsun yeter
  15. A

8k monitör önerisi max9k

200hz üstü istiyorum 240 vesaire vesaire
  16. A

8k monitör önerisi max9k

FPS ve dizi film izliyorum. En az 200Hz ve üstü boyut olarak 27 inç ve fazlası iyi olur. Öneriniz var mıdır acaba? Aklımdq olanları görswl olarak attım Daha iyi önerinerlinze açığım sistemim amd6600 ekran kartı amd rayzen 5600 işlemci 2k kalfırmıya bilir diye düşünüyorum
  17. A

Max 23k sistem önerisi

Aman aman oyunlar oynamıcak fps tarzı olmayacağı için gerwk varmı acaba pahalı bir sistem almaya
  18. A

Max 23k sistem önerisi

Arkadşım direksyon seti alıcak euro truck asetto forza tarzı oyunlar oynucak çok nadir belki valo gibi oyunlara girer benle beraber oynamak için sistem tavsiyeniz varmıdır direksyon seti g29 almahı planlıyor ve g29 ile oynıyabilcek oyunları oynucak çoğunlukla araba oyunları olucak 23nax limit...
  19. A

SATIŞA KOYDUĞUM PC 22K VERİYORLAR İYİ MİDİR

22 az gibi geldi bana
  20. A

2 oyunu aynanda oynıyamıyorum

350-400 arası düşük ayarlar
Geri