Arama sonuçları: *

1. Beratss41

Akvaryum kasa önerisi

En az 3000 bandına çıkmanız lazım hocam.
  2. Beratss41

Bios güncelleme gerekiyormu

Arkadaşlar merhaba yaklaşık bir haftadır valorantı vanguard yüzünden açamıyorum hatta sağdaki oktan vanguarddan çıkış yap dediğimde ve valorantkı kaldırmaya çalıştığımda ise mavi ekran yiyip kaldıramıyorum kaç kere reset attım olmadı chatgpt ise biostan kaynaklı dedi ama biosum 2019 fakat...
  3. Beratss41

Valorant oyun açılmıyor

ama muhtemelen vanguard sıkıntılı çünkü sağdaki oktan vamguarddan cıkıs yap dediğimde mavi ekran yiyorum
  4. Beratss41

Valorant oyun açılmıyor

reis senin dediklerinden yok muhtemelen bios güncellemsinden dolayı en son 2019 tarihinde güncellenmiş yarın bir usb alıp güncelliyicem ozaman tekrar haberleşiriz
  5. Beratss41

Valorant oyun açılmıyor

xigmatek 500 watt psum var kaç yıllık olduğunu bilmiyorum sistemi önceden ikinci el alıp sonradan parça yeniledim bi tek o kaldı
  6. Beratss41

Valorant oyun açılmıyor

kesinlikle diğer uygulamalarda sıkıntı bile yaşamıyorum hepsini sorunsuz bi şekilde oynuyorum 1766531527 denedim hocan şuan tekrar başlatıldı sistem
  7. Beratss41

Valorant oyun açılmıyor

hocam hata kodu falan almıyorum bilgisayarı açıp valoranta tıklıyorum riot cliente atıyo ordan başlat dedikten sonra biraz bekliyorum sonra sistem kendi kendine tekrardan başlatıyor 1766530537 olmadı direk windows güvenliği kapattım yine aynı sorun var
  8. Beratss41

Valorant oyun açılmıyor

Arkadaşlar merhaba iki günden beri valorant açılmıyor yani oyuna başla dediğim anda sistem yeniden başlatılıyor format attım 3-4 kere sildim yükledim ama hala oyuna girmiyor vanguardla alakalı bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum ama nasıl çözülücek bilmiyorum kaç tane yöntem denedim olmadı hiçbir...
  9. Beratss41

Güç kaynağı kablo sorunu

Arkadaşlar merhaba eski kasamı değiştirdim şimdide 2060 ekran kartı alıcam bi nevi bilgisayarı yeniliyorum fakat güç kaynağımın kabloları çok açıkta bide kırmızı sarı kablolar gözüküyor kötü duruyor bunun için ne yapabilirim kabloların değiştirilme imkanı varmı?
  10. Beratss41

Sapphire rx 570 4gb ekran kartı sorunu hata 43

arkadaşlar iyi akşamlar uzun süredir sorun yaşıyordum ekran kartının driverını falan yükleyemiyordum ve bu srounla karşılaştım aygıt yöneticisinde bu nasıl çözülür youtubedan falan izlediğim videolar fazla işe yaramadı yardımcı olursanız çok sevinirim
  11. Beratss41

Amd sürücüsü yüklenmiyor

hayır çıkmıyor 1764882654 manuel olarak yüklediğimde bu sorun çıktı karşıma
  12. Beratss41

Amd sürücüsü yüklenmiyor

ekran kartım rx 570 ve uyumlu değil falan filan diyo acaba kadlrıldımı
  13. Beratss41

Amd sürücüsü yüklenmiyor

yükleniyor ve burda kalıyor ne yapmalıyım
  14. Beratss41

Oyuncu Monitör Önerisi

Arkadaşlar iyi akşamlar. Oyuncu monitörü olarak 5-6 bin bandında bir monitör arıyorum bilinsik marka olursa daha güzel olur önerileriniz varmıdır?
  15. Beratss41

İşlemcimin Pinleri Yamuldu

elim bu işlere pek yatkın değildir bir bilgisayarcıya versem o yaparmı?
  16. Beratss41

çekebildiğim en net resim bu 1764627293 bunun tam çaprazındaki bir kısmı daha yamuldu ama onlar belli olmuyor
  17. Beratss41

Selamınaleyküm öncelikle arkadaşlar, işlemcim Ryzen 5 3600'dür kasayı uzun zamandır kullanmıyodum ve çok toz toplamıstı bende temizlemek için herşeyi söktüm takarken ise işlemciyi düşürdüm pinleri yamulttım makasın ucuyla temizlerken sakarlığım tuttu tam çaprazında olan bölümün bir kısmını daha...
  18. Beratss41

Pc kendi kendine açılıp kapanıyor

Pc açınca kendi kendine kapanıyor ve tekrar açılıyor. yazılar gözüküyor biosa girebiliyorum. Bunun sorunu nedir bilen varmı nasıl çözerim?
  19. Beratss41

ryzen 5 3600 cok ısınıyor

Merhabalar yeni islemci ryzen 5 3600 aldım. Fakat stok soğutucu ile 85 90 derecelerde takılıyor. Kasada hava akışı yok bi ondan şüpheleniyorum. Birde ilk defa termal macun sürdüm bide dandik marka herhalde 50 TL'ye aldım. sizce sıvı soğutma veya kule tipine geçsem güzelde bi macun alsam...
Geri