Arama sonuçları: *

1. Y

Monster abra a5 v13.6 sorun

garanti bitik
  2. Y

Monster abra a5 v13.6 sorun

Monster abra a5 v13.6 kullanıyorum bozuldu monster chipset sorunu var diyor başka bir tamirci ise ekran kartında sorun diyor fakat şuanda pc yi kullanıyorum gtx ekran kartı açık ken hem oyuna hem masaüstünde her türlü gezinebiliyorum ama oyun performansı berbat 5 fps valorant intel uhd 630...
  3. Y

30 32k sistem tavsiyesi

ikinci ele kayıp https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-rtx-3090-ust-duzey-oyuncu-bilgisayari-uygun-fiyat-canavar-1124873589/detay şu sistemi almak daha mantıklı sanki ekran kartıyla güç kaynağı hariç full sıfır zaten 3090 kendisi 20 25k ekran kartı...
  4. Y

Yardım i7-12700H 100 Derece!

öncelikle bilgisayarının fan ayarlarındaki en yüksek fan hızını seç sanırım orada en fazla olan seçenek ayrıca i7 işlemciler çok ısınan işlemcilerdir bende 9750h kullanıyorum ancak i7 olmasından ötürü 95 derecelere çıktığını gördüm ve biraz daha dayandı ve bilgisayarda ısıdan kaynaklı bozukluk...
  5. Y

Vatan PC'deki rx 6700 xt ve i5 12400f sistem nasıldır?

ramleri corsair yap daha uzun ömürlü gider zaten çok bi fiyat farkı olmuyor işlemci bu fiyata güzel anakartı h610m msi pro yap 532 tl ile ssd yeterli bence psu gayet iyi soğutma sistemi işlemci soğutucuda rgb fan vermeleri düz stok soğutucu olmaması hiç yoktan çok daha iyidir kasaya...
  6. Y

İtopya sensakrak 27 30 Haziran indirimleri

fiyatlar düştüde yükselmeye başladı bile şuan hazır sistem almak düşük fiyatdan mantıklı belki sistemi geç yapar diye ama çabukda yapabilir ondan bekleyebilirsin 1719743864 ama şunu söyliyim bu sistemi al derim tüm parçalar kaliteli olarak seçilmiş ama ram 1x16 olmaz 2x16 yapıp 2 tane ram al...
  7. Y

İtopya sensakrak 27 30 Haziran indirimleri

bak iyi güzel demişinde birazcıkda öbür parçalaradda bakaydın asus dual 4070 super evo oc edition var ekran kartı en ucuz kendi başına 30k sı var ztn kasa corsair 3000d güzel pahalı bir kasa yine işlemcisi çok çok iyi r7 7700x gidip r5 5600 ddr4 al sıvı soğutma 1tb ssd güzel anakart al diyon...
  8. Y

Bu ekran kartı alınır mı

fiyat uygun diye diyorsan alınır her oyunu oynatır düşük orta grafiklerde fln ama eski
  9. Y

7900x3d icin sıvı veya hava sogutma onerilerinizi bekliyorum.

cpu frame zaten direk performansı sıcaklığı düşürme özelliği yok aradaki boşluğu kapatıyor soğutma daha iyi oturuyor ondan biraz daha iyi soğutuyor ve soğuduğundan performans yükseliyor en iyi hava soğutucu diyorsun doğrudurda hava soğutmadansa sıvı soğutma bence daha mantıklı argb fanlar öyle...
  10. Y

o yüzden soğutma performansı daha iyi ya 1719682800 bide arctic i alırsa msi gigabyte asus rgb bi ürünü varsa onlarla uyumlu çalışıyor ışıklar 1719682908 hadi deepcoll tamamda spirit evo soğutamaz id cooling de soğutamaz 7900x3d çok ısınan hemde çok güçlü bir işlemciki kasası da iyi bir hava...
  11. Y

destekliyosa 420 alsın desteklemiyorsa 360 da arctic le deepcool aynı kalitede ürünler değil 1719682711 tamam deepcoll kağıt üzerindeki verilere göre güzel duruyor ama iş gerçeğe gelince sıkıntı
  12. Y

https://www.trendyol.com/arctic/liquid-freezer-ii-420-a-rgb-intel-amd-uyumlu-420mm-radyatorlu-3x14cm-p14-pwm-fanli-p-240174925?boutiqueId=61&merchantId=511150&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=...
  13. Y

Monster Tulpar T7 Mİ Acer Nitro 16 mı?

acerda sorun çıkmadan uzun süre kullanırsınız monsterda acer kalitesi yok ama amd işlemci değil intel istiyorum dersen oda olur 1719671891...
  14. Y

Çözüldü✓ Monster mı almalıyım Acer mi?

ben hem monster hem acer kullanmış birisiyim uzun yıllarca kullandım her 2 sinide monster bakım olarak gönderiyorum temizliği bedava falan ama şunuda es geçmiyim malzeme kalitesi düşük rakiplerine kıyasen acer bi tık daha iyi o konuda seçtiğin modellerde acerin işlemcisi daha iyi ssd isi güzel...
  15. Y

Çözüldü✓ Monster mı almalıyım Acer mi?

yanlışın var termal macun thermal grizzly kullanıyorlar ama thermalgrizlly nin en iyisini kullanmıyorlar
  16. Y

4K butceye mekanik klavye onerisi

https://www.hepsiburada.com/razer-blackwidow-v3-tenkeyless-green-switch-kablolu-mekanik-oyuncu-klavyesi-rz03-03491000-r3l1-p-HBCV00000144T1?magaza=Teknosa&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.11 al bunu rahatla hem fiyat ucuz hem güzel
  17. Y

F11 Tuşu Tam Ekrana Almıyor

bazı oyunlarda öyle sorun olabiliyor alt+enter yapın oluyor genellikle
Geri