Arama sonuçları: *

1. yusemihalc

Çözüldü✓ Msi ventus 2x white 3050 Ekran kartı

Hocam bence yeterli bir kart fifada fln ama rdr için yeterli mi orası tartışılır tabii ki önemli olan bütçe başka alternatif lerde olabilrdi
  2. yusemihalc

4bin e monitör önerisi

Arkadaşlar hepinize merhaba, Yeni monitör alcağım ve bütçem 4bin tl monitörü en çok oyunlar için kullanacağım ama video fln izlerkende renklerin güzel olmasını istiyorum yukarı aşağı inip kalkmasında dolayı bu monitörü düşündüm sizce alınır mı veya sizin önerileriniz neler? FAZEON X24F166P 24"...
  3. yusemihalc

F/P ucuz anakart önerileri

B450.
  4. yusemihalc

Sistemim aşağı yukarı ne kadar eder sizce

Bi bilgisayar almıştım 5ay falan önce rx 580 r5 2600 hemen hemen diğer aksamlar aynı kasa daha iyi sadece bide 10bine almıştım tahminen senin sistemin fiyatlarda arttığı için 7-8 eder diye tahmin ediyorum.
  5. yusemihalc

En verımlı nasıl kullanırım

Bence 2 yan içeri versin 2 üstde dışarı üflesin.
  6. yusemihalc

Laptop için monitör tavsiye ve bağlantı yapma

Hocam bazen hdmi yeterli kalmıyor. Tam ve kesin olarak kullanmak için thunderbolt daha sağlıklı olur. Excalibur un 300hz monitörü, arkadaşımda var ve gayet memnun ama fiyatı 6-7 bandında diye biliyorum hocam.
  7. yusemihalc

En verımlı nasıl kullanırım

Yanlar içeri versin. Üstler içerdekini dışarı atsın, eğer kasa tipi akvaryum vs değilse önlerdede varsa onlarda içeri versin Arkaya 1 tane egzoz fan tak hocam, bunlar oldukça yeterli olur diye düşünüyodum. Biosdanda fan hızlarını ayarlayabilirsin.
  8. yusemihalc

Türkiyede neden iphone bu kadar tercih ediliyor?

Fiyat olarak yurtdışında çoğu yerde üst düzey android amiral gemileri daha pahalı oluyor iphonlardan.
  9. yusemihalc

Yurtdışı çıkışları iyi iss önerisi

Türknet yurtiçinde vdsl konusunda fena değil, ama türknetten daha iyileri vardır. Sağlayıcı olarak vodafone ve milenicoma bulaşmayın kesinlikle ikiside batırdı.
  10. yusemihalc

Türkiyede neden iphone bu kadar tercih ediliyor?

Şimdi şöyle, adam gitip 7k ya android alıyor telefon bir işe yaramıyor, güncelleme desteği 2 senede bitiyor. Bunlar androidde olduğu için adam android i kötülüyor, ve iphona yöneliyor. Bütçesine göre örneğin 2. El 7 plus hala yağ gibi akıyo ama gidip sıfır android alıyor memnun kalmıyor. Zaten...
  11. yusemihalc

En Ucuz Sistemi Bulmak için app geliştirdim: enucuzsistem.com

1764837081 Bunun gibi bazı Filtrelemelerdede yine aynı hataya düşüyor.
  12. yusemihalc

En Ucuz Sistemi Bulmak için app geliştirdim: enucuzsistem.com

Hocam öncelikle emeğine sağlık, site gerçekten güzel ve kullanışlı. Fakat bazı ürünlerde sitede 27bin gösteriyor örneğin ama linke tıkladığımda (satan yere yani) orda fiyat 37k oluyor. Bu sorun "sinerji bilgisayar" da oluyor. Başka satıcalarda denk gelmedim, "vatan"da vs. Bunu düzeltirseniz...
  13. yusemihalc

Havit Kulaklıklardan Hangisi Daha İyi?

Büyük ihtimalle çünkü %60 olduğunda bile yanında biris olduğu zaman o bile duyuyor deri olmadığı için.
  14. yusemihalc

Kardeşime telefon onerisi

Hocam merhabalar, ben şu an redmi note 12 kullanıyorum kuzenimdede 13 var. Size tavsiyem almayın bu telefonları xd. Arada insatada bile kastığı oluyor, zaten güncelleme desteği bitti 12 nin 13 ünde 1 sene kaldı başka telefonlar daha mantıklı örneğin se 2022 ama kesinlikle redmi almayın.
  15. yusemihalc

Ben sadece oyunlar için kullanıyorum bu sebebten ötürü ses kalitesi benim için yeterli. Ses seviyesi konusunda %30 da kullanıyorum ve gayet yetiyor, ses kasma konusundada gayet başarılı bence tam bir f/p kulaklık.
  16. yusemihalc

Üstteki model bende hiç görmedim, bence piyasaya da daha yaygın olanı almak daha mantıklı. Çünkü niye kötü olan bir şeyi tercih etsinler ki. Ben h3 kullanıyorum gayet memnunum eğer düşünürse h3 modelini, bilgi verebilirim.
  17. yusemihalc

Qcy t13 anc kulaklığım bozuldu

Hepinize merhaba arkadaşlar, Kullandığım qcy t13 anc bluetooth kulaklığım var. Kulkalığı yağmurda kullandım, ertesi gün mükrofonun çalışmadığınız gördüm, mikrofon çalışmadığı içinde anc modu da çalışmıyordu aksine anc yi açınca rüzgar sesi gibi bir ses geliyor 2 kulaklıktada. Ürünün garantisi...
  18. yusemihalc

Televizyon Kafayı Yedi

Rica ediyorum hocam. Yardımcı olabildiysem ne mutluyum.
  19. yusemihalc

5060 ti lı sistem fiyat 39.500 iyi fiyatmı

Ortalama bu sistemler bu fiyat bandında zaten. Ekran kartı genelde 8 gb olarak satıyorlar, 16 gb olması gayet iyi. Bence alınır.
  20. yusemihalc

Televizyon Kafayı Yedi

Noldu hocam sonuç?
Geri