Arama sonuçları: *

1. VVentos

Öneri 1 TB SATA SSD önerisi 2000-3000TL Bütçe

İleride de bu SATA'yı kullanma ihtimalim var. Ondan dolayı eğer M2 alırsam 2TB gibi depolamaya sahiplerinden almayı planlamıştım. Kioxia ve diğerleri nasıl sizce ?
  2. VVentos

Öneri 1 TB SATA SSD önerisi 2000-3000TL Bütçe

Halihazırda anakartıma takılı bir adet M2 SSD'ye sahibim. 500 GB depolama yetersiz geldiği için ek depolamaya alacağım. Anakartımdan dolayı çift SSD kurulumu adaptör alsam bile yapamıyorum bundan dolayı SATA almaya karar verdim. 2000-3000 arasında bütçem var. https://amzn.eu/d/j2oURbu...
  3. VVentos

🔥İndirim Asus TUF H3 Wireless 2279 TL

Kesinlikle almayın. Kronik dip ses sorunu var mikrofonunda. 2 Kere aldım ikisinde de aynı sorunu yaşadım. Alan varsa iade etmeyi bile düşünebilir. İlk olarak kablolusunu almıştım. Dip ses ve cızırtı ile karşılaşınca iade edip kablosuzunu aldım. Onda da aynı problemi yaşadım. Şu anda Machenike...
  4. VVentos

Yardım Xbox 9. Nesil vs Cyclone 2

Çok teşekürler. Şu anda ödeyeceğim fiyatlar bu biçimde. İçlerinden birine karar vereceğiz artık :( G7 Pro YD 2880 Cyclone 2 YD 2130 Cyclone 2 TR 2770 Supernova YD 1800 Supernova TR 2100 Xbox 2470 2. El Xbox 1600
  5. VVentos

[H3 id='Gamesir+G7+SE']Gamesir G7 SE [/H3] modeli hakkında ne düşünüyordunuz ?
  6. VVentos

Supernova daha da ucuza geliyormuş! Ama dediğin gibi sanırım özellikler bakımından bataryası daha yüksek olsa da charging dock + mekanik tuşlardan Cyc2 önde. Supernova 1800'e geliyor şu anda. Ben yalnızca DS4 kullandım hayatımda, mekanik ile membranın kollarda farkı nedir ki ? Benim de...
  7. VVentos

Ne gibi bir mail atacağım ve mail neye yarayacak ? Ekstra vergi çıkma gibi bir durumu olur mu ki gümrükten geçerken ? Şu anda elimde olan kampanyalarla G7 Pro 2880 Cyclone 2 2130 Xbox 2470 2. El Xbox 1600 Oluyor.
  8. VVentos

Gizaladan bakmıştım hocam.
  9. VVentos

Kesin değil fakat ikinci el ileride yine 1800TL civarına 2. kolu alırım para biriktirip :giggle: Benim için önemli olan şu anda Cyclone2 ile 9. Nesil Xbox kolunun kalite ve hissiyat farkı.
  10. VVentos

Şu anda ekstra teknolojik alet harcamaları da yapıyorum o yüzden +3000 TL ekleme gibi bir lüksüm yok. İleride Xbox alacağım kesin değil, şu anda ve en az 1 yıl boyunca PC üzerinden kullanılacak kol. GTA 6 çıktığında konsol almayı planlıyordum açıkçası. Sizin yorumlarınız nedir cyclone2 ve 9...
  11. VVentos

İleride Xbox alacak bile olsan kalite/hissiyat/rahatlık açısından Cyclone2 tek geçer diyorsunuz yani doğru mu anladım ?
  12. VVentos

2500TL'ye kadar bütçem var. Hepsiburada üzerinden kupon+parolapara kullanarak sıfır Xbox kolunu 2500 TL'ye alabiliyorum. Eğer sahibinden üzerinden satın alırsam da ilan sahipleriyle konuştum. Kampanya kullanarak 1500-1600 TL'ye ikinci el kutulu cihaz alma ihtimalim var. Bunun yanında kafamı...
  13. VVentos

Gamesir'den alınacak $50,40 ürün gümrükten geçer mi ?

Whatgeek'de 10 dolar kargo ücreti var.. total 61.32 dolar oluyor bunun üstüne vergi de eklerlerse türk tokatçısının 3000'i daha mantıklı olmuş oluyor.
  14. VVentos

Gamesir'den alınacak $50,40 ürün gümrükten geçer mi ?

Gamesir kendi sitesinden Cyclone 2 gamepad alacağım. Ürünün fiyatı $50,40. Sizce gümrükten geçer mi ? Bir sorun oluşur mu ? Türk tokatçılarından 3000TL'ye almak istemiyorum neredeyse 1000TL fazla ödetiyorlar. Ürün gümrükten geçerken illa vergi ödetecekler. Vergisiyle beraber ne kadara gelir...
  15. VVentos

❌İndirim Bitti! GETİR MAYDANOZ DÖNER ALT LİMİTSİZ 200 LİRA KOD

Minumum sipariş tutarı 250 idi 200lük indirimi çaktım 50 TL'ye aldık bakalım. Teşekkürler.
  16. VVentos

2000 TL Bütçeli Kablosuz Kulaklık Önerisi

İyizico kampanyasını nasıl yapacağım bilgin var mı ?
  17. VVentos

VVentos ismim, müsait olduğunda gelirsen bir konuşalım. Bugün alacağım
  18. VVentos

Discord üzerinden konuşabilir miyiz ? Duymak isterim
  19. VVentos

mikrofonu hakkında ne düşünüyorsun ?
  20. VVentos

Kampanyaya katılmadım. Kulaklık ve kulaklığın mikrofonu güzel mi ?
Geri