Arama sonuçları: *

• Users: Kyrus
  • Order by date
  1. K

40k 14 pro max 256gb

Yd alınma ama devlete kayıtlı
  2. K

40k 14 pro max 256gb

arkadaşımdan 40kya 2. el 14 pro max alıcam 256gb versiyonu kasada çizik yok düşme hasarı yok hiçbir vidası açılmamış pil sağlığı 83 alınır mı
  3. K

Windows etkinleştirme

ptt den aldım geldi 40tl ödedim konuyu kapatıyorum
  4. K

Windows etkinleştirme

retail ve normal key in farkı ne bu arada 11 pro alıcam bir de beyaz kutu ve siyah kutu fotoğrafının farkı ne
  5. K

Windows etkinleştirme

hangi sitelerden alabilirim ptt güvenli midir?
  6. K

Windows etkinleştirme

merhabalar bende şuan etkinleştirilmemiş bir sistem var ben bunu etkinleştirirsem bilgisayarı baştan kurmam gerekir mi
  7. K

mousepad bombe yaptı

arkadaşlar sabah uyanınca çay içiyordum masada yer olmadoğı için mousepade koydum mousepad bombe yaptı nasıl geçer herhalde o bölgede mousepad genleşti bolluk oldu
  8. K

Valorant van 9005 hatası win11

Arkadaşlar Windows 11 pro kullanıyorum valorant van9005 hatası veriyor nasıl çözerim
  9. K

Freedos bilgisayara windows yüklemek

Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım freedos geliyor usb belleğimde Windowsum var bu usb bellekteki Windowsu bilgisayara yüklerken İnternete ihtiyacım var mı
  10. K

Wifi 6 modeme wifi 5 adaptör bağlanır mı

Çok teşekkür ederim
  11. K

Anakartım Biostar b650mp-e pro adaptör için bütçem de 600tl den az 1717953889 Teşekkür ederim son bir sorum daha var İnternette bulamadım wifi 5 adaptör ile 5ghz alırmıyım modemin destekliyor
  12. K

100mb hızımı alırım yani
  13. K

Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle bu foruma ilk defa mesaj yazıyorum forumlardan da çok anlamam, hatam varsa düzeltirseniz sevinirim. Sorum şudur ki evimde türknet 100mb İnternet kullanıyorum ilk defa bilgisayar alacağım ve eternet bağlamak zor görünüyor bilgisayarım için adaptör alacağım...
Geri