Arama sonuçları: *

1. B

Windows 11 Boot dosyaları silindi

Merhabalar bilgisayarımda iki disk vardı ve windowsu sonradan yeni aldığım diske kurdum. Eski diskte ise endavour vardı. İlk diskte yani endavour sıfırlaayıp yeni bir disteo kurdum ancak baktığımda Windows boot loaderde gözükmüyordu. Arkadaşım windowsun boot dosyalarının ilk diske kurulduğunu ve...
  2. B

Asus chromebox 3 iso algılamıyor

Merhaba elimde bir cihaz var ve bu cihaza windows kurmuşlar. İlk başta chromeos kurmayı denedim ama algılamıyor mecbur chromeos flex kurdum ama normal chromeos kurmam lazım nasıl düzeltebilirim
  3. B

25000 tl altı 3d yazıcı önerisi

Merhaba a1 combo outlet almayı düşünüyorum sizce alınır mı? ouyket sıkıntı çıkarırmı ve 25 altı 3d yazıcı ne önerirsiniz
  4. B

50000 tl gaming laptop önerisi

Teşekkürler ama ailemi buna ikna edebileceğimi sanmıyorum. 1717965542 Yanlış görmüşüm . Böyle ufak farklar önemli değil gayet güzel gözüküyor teşekkürler
  5. B

Öneri Acer Predator Helios NH.QLVEY.001 alınır mı?

Merhaba bu laptop ve benzerleri çok önerildi güzel duruyor ama yinede sormak istedim. Bir eksiği sıkıntısı varmıdırve çok ısınırmı
  6. B

Taşınabilir ssd önerisi

Merhaba kendime 1tblik taşınabilir ssd arıyorum. Hızlı olmalı ve mümkünse hem pratiklik hem ucızluk açısından m2 ssd olmalı. Ne önerirsiniz
  7. B

45 gözüküyor ben zaten 50 demiştim teşekkürler
  8. B

Merhaba, rtx 4000 serisinden bir laptop arıyorum. Güçlü hemen hemen her oyunu kaldırabilecek bir bilgisayar olmalı ama güçlü olup ekranı çok kötü olmamalı. Benim için ısınması çok önemli ve ekranıda kötü olmamalı film izlerken veya başka işler yaparken rahatsız etmemeli ve iyi parlaklık...
Geri