Arama sonuçları: *

1. S

Sanal Pos Kabulü İçin Yeni Bir Hat

SaaS projeme sanal pos bağlamak için paytr ye kayıt oldum test modunda gerekli entegrasyonları yaptıktan sonra siteyi artık sunmak için canlı moda geçmek adına başvuru yaptım ama sitede telefon ve adres bilgisi olmadan canlı moda alamayacaklarını söylediler adres kısmı sıkıntı değil fakat...
  2. S

Fm24 oynayanlar bu durum normal mi sizce? (sakatlık olayı ve oyun motoru olayı)

fizyo ekiplerim min 17 antreman yoğunluğum fazla değil geri kalan antrenörlerimde cidden çok iyi ekip ve bu sakatlıklardakilerin çoğu maç haftasının aralarında oldu bu oyun motoru niye böyle ayrıca geçen maçımda 1-0 iken ceza sahası dışındaki topa müdahaleden penaltı verildi ve 1-1 olup...
  3. S

GENÇLİK SİZCE NEREYE GİDİYOR?

Herkese iyi günler gençlerin çoğu ( 14 - 19) yaş aralığı maalesef hepsi cebinde çakı tas kafa saç traşı ve adidas takımla dolaşıp kendilerini mafya zannederek sorun çıkartıyolar azcık göz teması kurmanız bile onlara kavga edicek sebebiyet çıkarmaya yeter sizce gençlik neden böyle ben şahsen en...
  4. S

Türk Telekom Hat Taşıma İçin Doğru Adresi Tercih Etmişmiyim?

Beyler bugün bu siteden hattımı taşımak için başvuru yaptım aradılar 4 iş günü içinde en geç yeni hattını gelcek dediler ama sizce güvenilir mi bura (evet akılsızlık yapıp araştırmadan yaptım :( )
  5. S

MSÜ Kara Ast. MYO'da Birlik Seçimi

şansına göre mi yani piyade de çıkabilir muhaberede
  6. S

MSÜ Kara Ast. MYO'da Birlik Seçimi

selamlar kamyo'ya girmek istiyorum ama bu soruyu düşünüyordum hep kamyoya girer girmez mi birlik seçiyosunuz yoksa 2 yılın sonunda sizi kafalarına göre birliğe mi atıyolar
  7. S

3 Dersten Kalınca Sorumlumu Geçerim?

sorumlu geçtim neyse kalmadık ya onada şükür sağolun cevaplarınız için
  8. S

3 Dersten Kalınca Sorumlumu Geçerim?

lise 1 sınıf tekrarıyım bu sene İNGİLİZCE - FİZİK - BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİNİN TEMELLERİ derslerinden kalıyorum yıldızlı dersler edebiyat ve programlama temelleri şimdi sınıfı geçiyorum ama düz mü sorumlumu bilmiyorum.
Geri