Arama sonuçları: *

1. T

Hangi Laptop'u Seçmeliyim?

ufak tefek video render işlerim oluyor dikey format 4k ve internette zaman geçirmek için istiyorum
  2. T

alıp şansımı denicem
  3. T

oyun oynamak için değil video render yapıyorum sağ sola gittiğimde yanıma almak için istiyorum yani 2. pc olucak benim için sizce hangisini seçmeliyim bütçe 15-17k bunun fiyatı şüpheli güvenilir mi? sizce...
  4. T

2. El LAPTOP ALDIM PERFORMANS SORUNU VAR

bugün bi arkadaştan 2. el laptop aldım DELL G15 5511 i5-11260H işlemci RTX 3050 ekran kartı 32 gb ram var fakat cs2 de 50-60fps zor veriyor düşük ayarlarda furmark test yaptım sonuç bu nedir sorun ne yapmam gerek ekran kartı driver güncelledim
  5. T

Yardım Laptobumu 2. elde kaça satarım?

istanbuldayım ben yakın olsan gelir elden bakardımda kargoyla uğraşmak pek istemiyorum bilemedim
  6. T

19 bencede çok 2. el bölümünde aynısı 17 ye var satamadı o da zaten 1741861298 nerde oturuyodun
  7. T

bende 2. el uygun laptop arıyorum aklında nasıl bi fiyat var
  8. T

🔥İndirim İ5-1235U Acer Laptop 🔥11.219 TL

sizce bu bilgisayarmı daha mantıklı yoksa, 2. el acer nitro 5 gtx1650 ryzen5 3500 8gb ram özellikli laptop mu aynı fiyat ikiside. video render yapmak için alıyorum kendi bilgisayarım var seyahatlerde kullanmak için idarelik ekstra bir şey arıyorum
  9. T

Ense Tipi Kablolu Kulaklık Arıyorum

bilgisayarda kullanıcam kablolu olması lazım
  10. T

Ense Tipi Kablolu Kulaklık Arıyorum

Logitech g330 gibi enste tipi mikrofonlu güzel bi kulaklık arıyorum yardımcı olurmusunuz?
  11. T

Youtube Gelirleri Vergi ve Bağkur ödeme - Genç girişimcilik

Youtube gelirini çekmek için istisna belgesi alıcam fakat gelirin çoğu bağkura gitmiş olucak, istisna belgesi aldıktan sonra genç girişimcilik belgesine başvuru yapabilirmiyim şirket kurmama gerek kalırmı? şirket kurmadan bu işi halledebilirmiyim?
Geri