Arama sonuçları: *

1. E

Kuba vn50 pro yağ önerisi

Arkadaşlar bende kuba vn50 pro scooter modeli var fabrika çıkışı 125 cc rodaj bakımında hangi yağ kullanayım
  2. E

The cihan vs attığı map

Arkadaşlar the cihanın cs go da trollerken vs attığı mapin ismini bilen yazabilirmi
  3. E

30 k ya cup motor öneri

Arkadaşlar 30 k ya cup motor varsa önerebilir misiniz?
  4. E

Tellefonum suya dustu (Redmi note 8)

Bi kaba bolca pirinç koy telefonu içine koy 1 gün bekle
  5. E

Masaüstü pc kendi kendine açılıp kapanıyor

Yok kanka bütün kabloları kontrol ettim hepsi normal
  6. E

Masaüstü pc kendi kendine açılıp kapanıyor

Arkadaşlar selam bende bi pc var fişe takıyorum güç tuşuna basıyorum ilk başta bi 20 saniye sonra kapanıyo kendi kendine açılıyo sonra bu süre 5 saniyeye falan düşüyo bunu bugün sürekli yapıyor bu sorun ben bilgisayarın içini açtıktan sonra oldu macun durumuna bakmak için işlemci fanını söktüm...
  7. E

İ5 4460 işlemci için ekran kartı önerisi

Arkadaşlar bende i5 4460 işlemci var darboğaz oranı en düşük ekran kartı hangisidir amazonda 1900 tl ye 1050 ti buldum olurmu
  8. E

gigabyte ga-h55m-s2v İçin en iyi işlemci

Arkadaşlar bende gigabyte ga-h55m-s2v anakart var en iyi performanslı işlemci zım valorant falan oynatacak 1.5 k ya falan varsa tavsiye edermisiniz
  9. E

gigabyte ga-h55m-s2v İçin işlemci ve ekran kartı öneri

Arkadaşlar bende gigabyte ga-h55m-s2v anakart var üzerinde i3 540 amd radeon hd 4600 series var 4 k ya işlemci ve ekran kartı arıyorum tavsiye edermisiniz ekran kartı Directx 12 olursa sevinirim
  10. E

PS3 olur olmadık yerlerde donuyor

Bencede ssd her zaman için en iyisi aklımdada vardı zaten bi uzmanına danışçam
  11. E

Yanlış hatırlamıyosam 240 gb ve 30 gb civarında boş alan var büyük ihtimal dediğin gibi zamanla bozulmuş çünkü 2008 den beri aynı hdd var hiç değiştirilmedi
  12. E

Evet cihazım hdd ve cihaza webman kurdum ben psn için ondan sonra fazlalaştı donma
  13. E

Bilgisayar tarayıcıda kasıyor

Windows olsun
  14. E

Apple telefonum pil sağlığı %100

Teşekkür ederim knkm kurcam
  15. E

Arkadaşlar bende ps3 var ve olur olmadık yerlerde donuyor mesela bazen enable hen yaparken donuyor oyun açarken donuyor bide enable hen yaparken aktifleşiyo ama ana menüye dönmüyor ben çıktığımda da donuyor yada sadece arkadaki duvar kağıdı duruyor
  16. E

Apple telefonum pil sağlığı %100

Arkadaşlar bende iphone 6s var 2017 de almıştım 2020 de pil değiştirdim ve 3 yıl kullandım pil sağlığı hala %100 dü geçen sene yine değiştirdim ve şu anda da %100 nasıl öğrenirim gerçek pil sağlığını
  17. E

Dualshock 3 kol gecikme var

Evet ps3 den şarj ediyorum ve kablolu ve kablosuz gecikme farkı çok bariz meydanda aslında ilk zamanlar belki cihazıma ilk defa bağlandığı için zamanla gider dedim ama olmadı
  18. E

Bilgisayar tarayıcıda kasıyor

1718152155 Yeni format attım pc ye yine düzelmedi bide Windows 10 pro kullanıyorum 8 e düşürmeyi düşünüyorum inşallah düzelir teşekkür ederim yourumun için
  19. E

Dualshock 3 kol gecikme var

Arkadaşlar ben geçen sene 2 tane dualshock 3 kol aldım trendyol dan ilk aldığım zamanlar pes falan oynuyodum sonrasında call of duty falan oynamaya başlayınca gecikme olduğunu anladım kolu şarja takınca gecikme olmuyor ama çıkarınca gecikme oluyor acaba neden kaynaklanıyor
Geri