Arama sonuçları: *

1. T

AMD Ryzen 5 3400G sistem nasıldır?

Sistemin ekran kartı yok. Gelecekte takacağım ama şu anlık beni oyunlarda idare eder mi sizce? (Toplama yap falan demeyin, taksitle alacağım için böyle bir sistem seçtim.) Sistem: AMD Ryzen 5 3400G 3.7GHz, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik.
  2. T

Bana 3000 tl - 4000 tl arası oyun odaklı pc lazım

bana 3000 tl - 4000 tl arası oyun odaklı toplama olur markalı olur farketmez pc lazım
  3. T

Arkadaşlar obs studio da yayın açıyorum ama bağış ve takip edenler ekranda gözükmüyor

zaten tüm ayarları yaptım ama olmuyor galiba bilgisayardan kaynaklı bir sorun
  4. T

Arkadaşlar obs studio da yayın açıyorum ama bağış ve takip edenler ekranda gözükmüyor

Arkadaşlar obs studio da yayın açıyorum ama bağış ve takip edenler ekranda gözükmüyor tüm ayarları doğru şekilde yapmama rağmen sadece sesi geliyor ama görüntüsü gelmiyor nasıl düzelte bilirim bilen biri varsa yardım edebilir mi ?
  5. T

Bu İntenet hızıyla yayın açılır mı?

açarsın çünkü benimde aynı internet hızında ben açabiliyorum yani biraz da pc ye bağlı eğer olmazsa da 480p de aç çok bişi değişmez zaten insanların çoğu 480p de izliyor
Top Bottom